Şimdi Ara

Yeni yazılımdaki sürpriz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılımı veren internet sitesinden aldım bunu
    Yeni özellikler :Tps ler attacklarda değişen 32li aes keyi girebilmek için
    Yazılım atılıp reset çekilecek kanallar taratılacak sonra emu açmak için
    Cihaz bilgisi okay kırmızı tuş 1234 emu açılacak tpsler de açılmış olacak ilerde değişirse aes keyi onu girmek için menu cas/cı sistemine girin viaccess 007c00 tps e girin altta mavi tpscrypt keyi okayleyin ve 32li keyi girip kaydedersiniz. artık ci sistemden direk olarak yeni keyleri el ile girebileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surkent -- 20 Mart 2005, 22:19:06 >

• kardeş şu konuyu daha iyi anlatırmısın çok karışık anlatmışsın bendede Next 8000 xcam plus var yeni yazılım yukledim ama reset falan atmadım multilerde açıldı daha açık anlatırmısın..
  • üstte yazılanları bir siteden aldım. uzun lafın kısası multivision lar için yazılım yüklemeye gerek kalmayacak bundan sonra.
    cı sisteminin açın 19 mart yazılımını yükledikten sonra viaccess şifreleme sisteminde tps ye girin altta tpscrypt diye birşey var mavi tuşa basın sonra. yeni şifre oluştururlarsa buradan güncelleyebileceksiniz.
  • her cihaza uygun mu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

her cihaza uygun mu.

hayır sadece next için
  • plus serisi için olan mı
  • 5518_VEx_Boot_YSM3_YE-2000 CI PLUS_INF412b031905 MO00.35.hex dosyası uyuyor bendeki nextpower 6000dci

NEXT YE 2000 SERİSİ (2000FTA-2000 CI-2500 DPCI) yazan yazılımı yüklüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

ok sağol.

rica ederim kardeş
  • arkadaş next 8000 xcam plus ta 19mart yazılımı yok ki 18 mart var ondada söylediklerin olmuyo dediğin heralde sadece 19 mart yazılımı olan recieverler için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: port_fire

arkadaş next 8000 xcam plus ta 19mart yazılımı yok ki 18 mart var ondada söylediklerin olmuyo dediğin heralde sadece 19 mart yazılımı olan recieverler için.

haklı olabilirsin.
    19 mart yazılımını next 2000 plusa yükledik orada oldu.
  • arkadaşlar bu yazılım yalnız next 2000 ler içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onerkilic -- 22 Mart 2005, 18:53:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onerkilic

arkadaşlar bu yazılım yalnız next 2000 ler içindir

evet öyleymiş
  • MADEM YAZILIMINIZDA SUPRIZ VAR BAŞINA N E X T yaz mılletı uğraştırma arkadasım.....[
  • quote:

Orjinalden alıntı: aprancoz

MADEM YAZILIMINIZDA SUPRIZ VAR BAŞINA N E X T yaz mılletı uğraştırma arkadasım.....[

saygısızlık yapmana gerek yok.
    next te olduğunu sonradan öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surkent -- 22 Mart 2005, 23:33:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.