Şimdi Ara

Yeni yama ile UI değişikliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ashandle

quote:

Orijinalden alıntı: Auspekzaaaaa

Bu tier 1 tier 2 nasıl sıralanıcak neye göre nasıl olsa bu skin deil mi kimin zevkine göre daha fazla soru sorarsam patlıcam . :D

Skin fiyatlarına göre tier 1 tier 2 şeklinde sıralanıyor

Hmm anladım peki aynı fiyat olan skinler de aynı tier mi olcak ?
  • quote:

quote:

quote:

Bu tier 1 tier 2 nasıl sıralanıcak neye göre nasıl olsa bu skin deil mi kimin zevkine göre daha fazla soru sorarsam patlıcam . :D

hayır, sonuçta 520 lik skin tier 1 ise diğer 520 lik tier 39 oluyor umarım yardımcı olmuşumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

quote:

quote:

quote:

hayır, sonuçta 520 lik skin tier 1 ise diğer 520 lik tier 39 oluyor umarım yardımcı olmuşumdur

kullanmaktan çekiniyolar niyeyse.

• İlk mesaj değiştirildi farklı bölümler buldukça paylaşacağım devamını
  • güncellendi.
  • Tüm değişiklikleri attım sanırım hadi iyi seyirler
  • ne zaman olucakmıs bu güzel olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: vival

ne zaman olucakmıs bu güzel olay

Eu'da yaklaşık 12 saat sonra biraz önce US'deki üyeliğim ile aldım görüntüleri
  • eyw dostum su yeni mod gelsin artık da oyniyalım
  • Abi rent a skin yazmışsınızda ben nerede göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Abi rent a skin yazmışsınızda ben nerede göremedim

yanlış anlaşılma olmuş taiwan sunucusu ile bir karışıklık desek daha doğru olur asıl görseller bunlar şu an için US yada EU'da kiralık skin muhabbeti yok
  • görsellik açısından mükemmel olmuş lol her türlü fark yaratmayı başarıyo
  • dota 2 riotu korkutmus belli
  • oyun içinde tab tuşuna bastığımızda skor tablosunun boyutunu ayarlıyabileceğim biyer varmı ? çok büyük..ve sol üst köşedeki karakter bilgi pencereside hiç olmamış..

birde şu sarı marklama olayı nedir ?
  • Kiralık skin bizim için güzel olur ama Riot böyle bi saçmalık yapcağınııı pek tahmin etmiyorum..
    Ayrıca Ashandle güzel konular açıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fRanz2011

dota 2 riotu korkutmus belli

Neresinden belli bir açıklasan? :/
    Bu millet iyice garip oldu ya. Nesi korkutmuş, ne yapmış, bedava skin mi dağıtıyorlar, ne oluyor?
    Skin kiralama olayı SEA sunucusundan.http://lol.garena.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 25 Ağustos 2011; 3:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: fRanz2011

dota 2 riotu korkutmus belli

Neresinden belli bir açıklasan? :/
    Bu millet iyice garip oldu ya. Nesi korkutmuş, ne yapmış, bedava skin mi dağıtıyorlar, ne oluyor?
    Skin kiralama olayı SEA sunucusundan.http://lol.garena.com/index.php

dota2 lol'ı tahtından indiremicek zaten büyük ihtimalle

• Tryn a Heal + Flash mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Tryn a Heal + Flash mi?

Ulti bittikten sonra q büyük ihtimalle cd'da olduğundan heal takviyesi 1-2 sn sonra q skill'i ile 3 kişinin arasına girip çıkıyorum çok şükür. Snare - stun yedikten sonra spinning slash'im cooldown'da olduğundan mütevellit sap gibi adama bakmamak içinde flash kullanıyorum.

Btw heal'a noob skilli diyenleri hala anlamıyorum ben bu skill ile kendimde dahil olak üzere düzinelerceg adamı oyunda ölümden döndürdüm. Teamfight'larda oyun çevirebilecek güce sahip bir skill. sadece tek bir kişiye kullanılabilen mastery talenti zerre kadar işime yaramayan ignite'mı alsaydım? Takım oyunu bu bencil olmamak lazım.

Bu arada UI büyüklüğünü nasıl küçültürüz demiş bir arkadaş ESC'ye bas Interface'de UI scale olması lazımdı orda o barı sola doğru çek istediğin büyüklüğe geldiğinde Okey'de kullanmaya devam et

Sarı ping'in muhabbetide takıma def yap - push'la komutlarını veriyor atıyorum lane'lerin kendi bölümlerine tıkladığınızda def yap yazıyor uyarı metni, karşı bölgeye tıklandığıdın go power rangers go diyor

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 25 Ağustos 2011; 10:13:11 >

• Sakin ol heyecan yapma :D Heal a ezik skilli demiyorum ama Tryn gibi bir heroda neden Exhaust degilde Heal aliyorsunki? Hem Kill sayin artar hemde rakibi her anlamda zorlarsin. Bir nevi kacis icinde kullanabilirsin. Heal de fena degildir ama Exhaust sanki daha verimli olur senin icin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.