Şimdi Ara

Yeni Xbox One, Xbox One S ve Xbox One X Sahipleri İçin Soru Başlığı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, son dönemler yeni XBOX One alan arkadaşlar tarafından açılan inanılmaz bir kirlilik var bu forumda. Her soru için ayrı başlık açılıyor, başlıklardaki dil kullanımı oldukça kötü ve göz zevkini bozuyor.Tamam bir Technopat yaratalım demiyorum ama bu konuyu ana konu gibi bir konu haline getirirsek ve yeni Xbox One sahipleri burada soru sorarsa süper olur. Teşekkür ediyorum.Herkese iyi günler.

• İnsanlar pek uğramıyorlar artık bu bölüme. Uğrayıp Xbox'ı övseler peşinden 5-10 tane fanboyla tartışmaya zorlanıyorsun. Ben desem ki Xbox'ın bu bu yönleti Playstation'dan daha üstün diye hemen alt tarafa bir fanboy "zhehhe mhehehe God of war Unchsrted zhehhehe Xbox fanboy yav, exc oyun yok" diye yorum yapıp durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 11 Ağustos 2018; 10:36:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmadan elimden geleni yapıyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam .O zaman burada ilk sorumu sorayım .Witcher normal olanla,goty olan aynı save dosyası mı kullanıyor,yani standart oyunun save dosyasını goty olana aktara bilirmiyim?

• MrElkhan kullanıcısına yanıt
    Bu soruları cok arıyormusun soracağın zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 13 Ağustos 2018; 17:19:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

İnsanlar pek uğramıyorlar artık bu bölüme. Uğrayıp Xbox'ı övseler peşinden 5-10 tane fanboyla tartışmaya zorlanıyorsun. Ben desem ki Xbox'ın bu bu yönleti Playstation'dan daha üstün diye hemen alt tarafa bir fanboy "zhehhe mhehehe God of war Unchsrted zhehhehe Xbox fanboy yav, exc oyun yok" diye yorum yapıp durur.
    Microsoft'da hissen var mı? Ciddi anlamda merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One s mi PlayStation 4 mü?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

Yılmadan elimden geleni yapıyorum
    Hocam bank kart ile (kredi karti degil) microsoft magazasindan oyun satin alabilir miyim?Ve fh3 un hangi versiyonunu almam daha mantikli olur?One x kullanicisiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Hocam bank kart ile (kredi karti degil) microsoft magazasindan oyun satin alabilir miyim?Ve fh3 un hangi versiyonunu almam daha mantikli olur?One x kullanicisiyim.

Alıntıları Göster
    1- evet, içinde bakiye olduğu sürece alabilirsin...
    2- zevk meselesi... ama özellikle hotwheels eklenti paketi çok neşeli, onu tavsiye ederim... onu almışken expansion pass'i de alabilirsin komple :) ama VIP paketin gerekliliği tartışılır... ben bir kampanyada fiziksel olarak sade oyunu almıştım, üzerine de dijital olarak expansion pass almıştım... oyun dijital olsa daha da iyi olur tabi :)
    bir yandan da zaten horizon 4 gelecek ve gamepass'e gelecek... onu da bekleyebilirsin...

• GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Donusturucu ile vga 1080p monitorde kullaniyorum 480p oluyor cozunurluk ve baska cozunurluk secenegi gozukmuyor ayarlarda.Bunun sebebi ne olabilir?Guncellemelerini yaptim cihazin.

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Çevirici merdiven altı mı? Gerçi 20 tl'lik çevirici ile 1080P'yi fazlasıyla güzelce alıyorum. Ve de monitörünüz 1080P mi?

• Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Sony'de hissen var mı? Ciddi anlamda merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Çevirici merdiven altı mı? Gerçi 20 tl'lik çevirici ile 1080P'yi fazlasıyla güzelce alıyorum. Ve de monitörünüz 1080P mi?
    Cevirici markasi hama 100 tl tlik donusturucu 1080p samsung monitor

• Ayarlardan hdmi kismini girdim el ile ancak o sekilde oldu donusturuculerle bu sikinti olabiliyor su anda sorun cozuldu

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Bende 12tl'lik dönüştürücü var, 1080p otomatik geliyor

• GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Cihazı alirken onu da aldim iste yaninda 100 lira verilecek sey degil.

• arkadaşlar kısmetse perşembe elimde olacak one x. söyle bir sorum olacak. malum 4k tv varsa bazı oyunlar destekliyor. eğer 1080p varsa onda açıyor. peki one x te ps4 te olduğu gibi çoğu single player oyun 30 fps de mi çalışıyor 1080p de ? yoksa 60 fps demi çalışıyor ? bunların listesine ulaşabileceğim bir yer var mı ? bende 1080 p tv var o açıdan soruyorum
  • evet hocam çoğu oyun 4k 30 fps çalışıyor. Bazı oyunlarda 1080p 60 fps seçeneği var sadece her oyunda bulunmuyor. Aklıma gelenler tomb raider, geow 4, hellblade, hitman, no man sky falan.

1080p tv konusunda ise söyle örnekliyeyim. Elimde hem 4k tv hem 1080p tv var. 1080p tv 2-3 ay once gelen güncelleme ile görüntüyü upscale edip sana net bir görüntü sunuyor. güncellemeden once daha kötü görüntü alıyordum. Şuan 4k tv kadar olmasada temiz pürüssüz bi görüntü sağlıyor. Gözün 4k ya alısınca 1080p deki bulanıklık, tırtık falan hemen farkediyordum. Artık öyle bişey kalmadı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle_03

evet hocam çoğu oyun 4k 30 fps çalışıyor. Bazı oyunlarda 1080p 60 fps seçeneği var sadece her oyunda bulunmuyor. Aklıma gelenler tomb raider, geow 4, hellblade, hitman, no man sky falan.

1080p tv konusunda ise söyle örnekliyeyim. Elimde hem 4k tv hem 1080p tv var. 1080p tv 2-3 ay once gelen güncelleme ile görüntüyü upscale edip sana net bir görüntü sunuyor. güncellemeden once daha kötü görüntü alıyordum. Şuan 4k tv kadar olmasada temiz pürüssüz bi görüntü sağlıyor. Gözün 4k ya alısınca 1080p deki bulanıklık, tırtık falan hemen farkediyordum. Artık öyle bişey kalmadı :)
    tamamdır hocam teşekkürler cevap için. 4k hiç kullanmadığımdan gözüme kötü gelmezdi zaten 1080 p iyileştirme olması daha iyi olmuş

• Rica ederim hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.