Şimdi Ara

yeni Warcraft III Serveri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar beyler öncelikle konuyu buraya açma sebebimi söylüyeyim. Wow oynuyanların %80 w3 oynamıştır. Ayrıca foruda warcraft fazla aktif değil. Lütfen kusuruma bakmayın
    www.w3turkiye.net
    server versiyonu kısa bir süreliğine 1.20c Bunun sebebi sadece eski arkadaşlarımdan bir anda kopmamak Server kısa süre içerisinde 1.21a olacaktır.
    Servere girmek içinhttp://www.w3turkiye.net adresinden üye olup reg dosyasını indirmeniz yeterlidir.
    Server Bu akşamdan itibaren tam olarak hizmete başlıyacaktır. Şimdiden teşekkürler

• hayırlı olsun.bende en kısa zamanda katılıcam arkadaşlarla
  • Eywallah kardeş bekleriz
  • hey gidi dota ne oynardım bee weplada weplaya noldu?
  • bende gelirim dotaya terar yükliyim oyunu =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

hey gidi dota ne oynardım bee weplada weplaya noldu?

wepla işi paraya dökmeye çalıştı yeni sistem kuracaktı eline yüzüne bulaştırdı. Şimdi sitesi kaplı server açık yaklaşık 3 aydır böyle.
    İşin kötü tarafı siten nekadar iyi olursa olsun hizmeti nekadar iyi verirsen ver server kalabalık olmayınca kimse gelmiyor ama yeni açıldık akşamları iki üö oyun atılıyor. İnsanlara kendimiz anlatmakta zorlanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcem -- 6 Ocak 2008; 13:57:20 >
  • server da quitter yoksa gelcem söz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende W3 oynamaya başlıcam anti-cheat varsa gelirim.
  • anti-cheat yok kardes.
  • quiter noob downloader vb yaratıklar mevcut değilse bende gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quiter noob downloader vb yaratıklar mevcut değilse bende gelirim

Server üye bakımından yeterli sayıya ulaştığında zaten referans sistemini devreye sokacaz bu sayede servere sadece davetiye alanlar girebilecek. arakdaşına davetiye yolllayan arkadaş bir nevi kefil olmuş olacak.
  • Bu aralar orjinale mi başlasam(battle.net)yoksa bi server bulup da mı oynasam diye düşünüyodum bu iyi oldu işte başarılar
  • Sizi elin gevurlarına ve yerli aç gözlü servera bırakmıyacaz
  • gelicem bende
  • bu Server a geçtim fakat bomboş :S hiç oyun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.