Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Muhammed Yasar yWPr8 , umitugur Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
807
Cevap
85
Favori
108.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blasko77

Bazı bayiler sizin termosu eşine dostuna verdiğinden termosu alamıyorsunuz.

Genel merkeze kayıt açtırın durumu bildirin.

Bayi personelinin eşine dostuna şu aksesuarları vermesine tilt oluyorum.

Bence siz sürekli kötüleme, varsayımlarda bulunma ve eleştirmek için yazmak yerine önce iyi bir okuma ve okuduğunu anlayabilmeye öncelik verin. Yazdığımı iyice okuyun, yazmak için yazmayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengineer06 C kullanıcısına yanıt

İstiridye grisi için beklemiştim. Eski isimleri Tungsten Gri, Refleks Gümüş ve modern ismi şimdiki. Sonuç olarak ben golfte gri rengi seviyorum. Eski golf sahipleri bilir 

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Kendi adıma konuşayım normalde polemiğe girmem cevapta vermem ama 2 satır size yazmak zorundayım kusura bakmayın!

Ben Golf almak istedim ve aldım. A3 de alabilirdim, daha üst araçlar da veya suv da alabilirdim ama Golf aldım. Bu benim gibi herhangi bir aracı&markayı beğenip içine sinen kişiler için de geçerli.

2. el patlaması, phev gelecek olması beni ilgilendirmiyor çünkü ben benzinli ve hatchback araç istediğim için aldım ve çok severek, en önemlisi de içime sinerek kullanıyorum. Senin ve senin gibilerin düşüncesi yada başkalarının ilgi gösterip göstermemesi benim düşüncelerimi etkilemiyor.

Her araç alan kişi marka ne olursa olsun zevkine, beklentisine, yaşam koşullarına göre en ideal aracı araştırıp karar verip alıp kullanıyor. Siz gidip başka marka alabilirsiniz, kimse size zorla beğenmediğiniz markayı veya modeli alın diye zorlamıyor.

Boş yapıyorsunuz bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 30 Ocak 2025; 18:29:52 >

• FooL kullanıcısına yanıt
    İmzamı atarım bu gibi insanlar slk, z4 alan adama bahajı küçük yav diyen tipler😬

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FooL kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. Bu ülkede hala gösteril için değil ihtiyacına göre araba alan, arabanın kendisine değer veren birçok insan var. Ekim ayında 2020 model otomatik Corolla’mı satarken 1 haftada yaklaşık 100 favori oluştu, aynı tarihte arkadaşım Ağustos ayında aldığı Golf 8.5 Life aracını satarken aynı haftada aynı favori sayısına ulaştı. Golf 8.5’ı Ankara ve İstanbul’da sürekli görüyorum. 80.000 nüfuslu bir ilde yaşıyorum ve burada bile 5-6 tane Golf 8.5 var. Golf C HB’lerin küçülen piyasasına rağmen hala rağbet gören ilgi çekici bir araç.

Bu arada hafta sonu aracımın camına taş gelmesi neticesinde ön camda çatlak oluştu maalesef.  

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt

Öncelikle geçmiş olsun nazar değmiş. Cana bir şey olmasın yoksa geri kalan her şey çözülür.

Ben vw tercih edip bindiğim için savunmaya geçmiyorum. Sadece o fiyatlarda konforlu, 3 silindir olmayan, rahat yaşam alanı şuan, genel anlamda iyi özelliklere sahip c sınıfı benzinli hb araç ihtiyacım olduğu için bu modelde karar kıldım. Yani neye ihtiyacım var ve ne verip ne alıyorum olay tamamen bu! Eğer benim kaçırdığım, şunu alabilirdin diyen tavsiyeleri de merak ediyorum.

Ne yazık ki toplum olarak sorun bu, herkes kendi sevdiği, savunduğu ve aldığından dolayı en iyi en ideal marka&araç, hep kullandığı olduğunu düşünüyor. Ama herkesin ihtiyaç ve beklentileri doğal olarak yaşantıları farklı. Bunu hala daha idrak edemiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.