Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: HaybridX
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.948
Cevap
156
Favori
331.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende 2022 tiguan sahibiyim geçen bakıma da götürdüm klimada da bir sorun görülmedi soğutuyor evet ama bizde bayon vardı buz gibi yapıyordu kliması acaba tiguanların zayıf mı diye düşünmüştüm tamamen yanlış da olabilirim bilemiiyorum sebebini auto da kullandım kendim ayarladım falan bir bayon performansı vermedi :)

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt

18 derece seçtiğiniz için bu sıcaklığa getirmek için sürekli yüksek modda çalışır. 23 dereceye getirirseniz autoda daha kısa sürede sıcaklık değerine ulaşacak ve çalışma hızı düşecektir.

• 2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigu2014 T kullanıcısına yanıt

Haklisiniz fan sesi o nedenle yuksek ama, o zaman içeride sıcaktan durulmuyor. Sanki rolantide yetersiz kalıyor. Biraz devir çevirince serinliyor.

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt
    Aracınız sıcakta güneş altında kaldığında, araca biner binmez klimayı çalıştırmayın. Önce bütün camları veya çapraz olarak camları açın, içerideki sıcak havanın dışarı çıkmasını sağlayın. Hatta bu şekilde 30sn kadar düşük hızda gidin, içerideki sıcak hava deport olsun. Daha sonra camları kapatıp klimayı açın, istediginiz duruma ayarlayın. Hem daha az yakıt harcarsınız, hem içeriyi daha cabuk soğutursunuz. Ben uğraşamam derseniz klimayı max.Ac ye ayarlayın.

Ayrıca hava yönlendirmesini direk yüzünüze vücudunuza gelecek şekilde ayarlamayın. Klima çarpması denilen olay bu şekilde oluyor. Ayağınıza, yan camlara veya tavana yönlendirin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hazan kullanıcısına yanıt

Bu memlekette alan kazanıyor ama bu paralar aşırı saçma...

• iamalegend kullanıcısına yanıt

Gerçekten çok saçma, nasıl paralar böyle. Geçen sene ile bu sene arasında %35 fark var. Bu kadar para verip böyle bir araca binmek akıl işi değil gibi geliyor bana. Bu gidişle yıl sonu 4 milyonu geçer heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigu2014 -- 9 Temmuz 2025; 12:36:8 >
  • arkadaşlar 2022 tiguan aracımda yarım kontak yaptığımda hep EPC SARI MOTOR İŞARETİ çıkıyor. Tam kontak yapınca siliniyor. Bunun sebebi nedir normal midir. EPC nedir acaba. Teşekkür ederim.

• Hepsinde öyle Motor ile ilgili bir simge olmalı. Araba çalışınca sönüyorsa sorun yok

• Ön cam için güneşlik kullanan var mı? Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Multimedya ekranı Bu şemsiye tipi modelleri engelliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 13 Temmuz 2025; 14:18:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt

Linkteki ürünü tavsiye edebilirim, sabitleme açısından bence şemsiyeden daha kullanışlı.

https://www.trendyol.com/olunca/tum-araclara-uygun-oto-on-cam-gunesligi-oto-gunes-gozlugu-siyah-black-p-36495478?boutiqueId=61&merchantId=117173

• arkadaslar kullandiginiz memnun kaldiginiz kaucuk bagaj havuzu var mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanKarabiber AHRK1

arkadaslar kullandiginiz memnun kaldiginiz kaucuk bagaj havuzu var mi
    Merhaba, SAHLER veya Rizline bakabilirsiniz.

sahler oto paspas - havuz paspas - havuzlu paspas - bagaj havuzu - oto aksesuar
    2024+
    https://www.sahler.com.tr/2024

• 2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |

Merhabalar resim temsili . 2024 model aracım çok memnunum uzun yolda şehir içinde konforu hisediyorum gerçekten. Ne yaptım bilmiyorum ama kırmızı işaretli yerde araba resmi ve ondeki aracı gösteren yer kayboldu siyah olarak goruluyor nerdrn kapatım bilmiyorum nerden açarım bilen varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdmx -- 15 Temmuz 2025; 19:26:26 >
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt

İkisinide aldım çok memnunum sahler bu işin vakkosu👍

• 20.000 km civarı tiguan r-line mı almak mı yoksa, 2021-2022 60.000-80.000km arası Mercedes Glb 200 4Matic mi almak daha mantıklı olur. Bu 2 seçenek arasında gidip geliyorum sürekli.

• LiLaLo kullanıcısına yanıt

Acc, anahtarsız giriş yok Glb de. Bir de arka havalandırma ızgarası yok bana göre absürt. Glb daha prestijli ve 4çeker bunun dışında hiçbir artısı yok tercih meselesi.

• @E2a yani hocam.... sizin tercihiniz ne yönde olurdu, yanlış okumadıysam sanırım sizde tiguan almışsınız 2 si arasında kalıp....

• Eqb 250+ 2025 model düşündüm bir ara ama alt yapı mimari değişikliğinde gideceğinden 800V, paramızla aldığımız araç çöp olur korkusu da var..

• quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

20.000 km civarı tiguan r-line mı almak mı yoksa, 2021-2022 60.000-80.000km arası Mercedes Glb 200 4Matic mi almak daha mantıklı olur. Bu 2 seçenek arasında gidip geliyorum sürekli.

Renault motorlu GLB yerine Tiguan tercih edilir tabiki. Ben şahsen arka tarafını hiç beğenemedim GLB’nin. GLC derseniz işler değişir. Matrix farlı ve Harman kardonlu bir Tiguan harika olur.

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.