Merhaba. Bende eski kasa tiguan var. Cam tavan için llumar marka ısı filmlerini araştırmıştım. 3 yer ile görüşmüştüm, 2si içten sulu uygulama olduğu için önermedi. Mekanizmada orta vadede soruna sebep olabilir demişlerdi, yaptırmadım ama yazın perde açık gezmek mümkün değil gerçekten. Perdeyi kapatsam bile hep sıkıntı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFDBE26FB -- 2 Nisan 2025; 17:27:19 > |
2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (171. sayfa)

-
-
Arkadaşlar sarı sitede en dolu R line ilanı dikkatimi çekti. Harman kardon,deri koltuk, IQ Led matrix mevcut. Fiyat 2950’den 2800’e düştü. Bence fırsat bu piyasada.Forumdan bir arkadaşa gitsin isterim. İlan sahibini tanımıyorum, Tarcanlar gibi iyi bir ekspertize göstersin alacak kişi.
Sarı site ilan: 1237408210
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tayron Mart ayında lansmana ve Tiguan ile neredeyse aynı fiyatta satılmasına rağmen hemen hemen aynı adetlerde (1257/1187) satılmış.
-
Tayron lansman için sadece 1.000 adet civarı getirildi mart ayının 2. haftasından sonra. O nedenle hem bu durumu hem de bir kısımının tesliminin bayram sonrasına kalmasını da göz önüne almalısınız. o araçlar nisan ayına yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimofdm -- 3 Nisan 2025; 14:16:13 >
Kaç adet getirildiğini bilmiyorum ama 1000 adet geldiyse 1000 adet satardı, 1257 adet satılmış. Geçen yıl Tiguan da Nisan'ın 15'inde, bayramdan sonra satışa sunulmuştu ve o 15 günde 2800 küsur adet satılmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Nisan 2025; 13:51:59 > -
Araba tanıtımlarında 1.000 civarı deniyordu, tam rakamı bilemiyorum ama bunun da etkisi vardır diye düşündüm, lansman fiyatından verilecek araç sayısının.
Şuan bayiye gittiğimizde güncelleme yapılıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3m markası
Evet benimki bagaj kapağında yer alan takozların dışa doğru çıkacak şekilde açılması yoluyla düzeldi. Böylece bağaj kapağı daha sert bir şekilde kasıldığı için titreşim yapma şansı kalmıyor. Servisteki usta çözdü sorunu. Evde de yapılabilecek bir şey. Zaten elle çevirerek ayar yapabilirsiniz.
Merhaba, artık arkada bagaj üstünde eTSI yerine eTS mi yazıyor acaba?
-
Hayır harf düşmüştür. Ara ara yaşaniyor bu sıkıntılar servisten isteyin. R yazısı düşen , etsi yazısı komple düşen hatta tiguan yazısı olmayan bile vardı. Servis ayarlar onu.
Bardaklık var o arka kısımda duruyor...
Dün yolda giderken enteresan birşey oldu. Android auto aktifti ve araç bluetooth / wireless ile telefonuma bağlıydı. Spotify dan müzik dinliyordum. Araç içinde konuştukça hoparlörden kendi sesimin yankılandığını farkettim. Çocuklarla biraz eğlendik. Mola verip aracı tekrar çalıştırdığımda düzelmişti. Enteresan yazılım sorunları var bu araçta. Göstergede sol yuvarlak içinde anlık tüketimi gösteriyor. Bazen kafasına göre android auto navigasyon işaretleri çıkıyor.
-
O aracın özelliği konuşurken sesin önden arkaya rahat yayilmasi için. Onu acmissinizdir ses ayarlarından kapatabilirsiniz. Ana ekranda rota seçmezseniz tüketim kısmında navigasyon açıkken dönüşlerden önce rota çıkıyor. Rota seçili olursa sürekli açık oluyor.
Ses ayarına bakacağım ama rota açık olsa da genelde anlık tüketimi gösteriyor.
-
Araca geçince ses kısmını atarım. Rota kısmı anlık tüketim ekranında çıkması tamamen yazılım hatası zaten ara ara çıkıyor hatta bazen takılı kaldığı da oluyor. İPhone kullananlar için Apple haritalar , android kullananlar için Google haritalarda ortaya çıkıyor bu durum.
Selamlar aracım 13900 km de ilk bakıma girdi, şu an 14800 km de fakat 14100 km yi gördüğüm andan itibaren 900 km yağ servisine götürün, 800 km yağ servisi, en son 200 km yağ bakım bilmem ne diye uyarı gösteriyor kadranda. Muhtemelen 15.000 km ye ayarlı ve yaklaştıkça uyarı veriyor ama ilk bakıma girdik zaten 15.000 i beklemeden.
Bakım sonrası servisin güncellemediğini düşünüyorum ya da ben sıfırlayabilir miyim bunu ayarı vs bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Yağ seviyesine bakıyorum ekrandan sorun yok.
Siz sıfırlayamazsınız servisin yapması gerekiyor gözden kaçmıştır. Servise de emanet ediyoruz arabaları ama artık usta yok doğru düzgün hep çocuklar bakıyorum. İşi öğrenen gidiyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X