selamlar herkese, 3 haftalık life kullanıcısıyım, bende bluetooth sesi düşük ve değiştirilemez şekilde görünüyor, google haritalardan bir yeri seçip rota takip ettiğimde oldukça ses düşük geliyor bu yüzden, bunu tekrar orta veya yüksek tarzında bir değişiklik yapabiliyor muyuz acaba, teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangird -- 20 Ocak 2025; 23:25:10 > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (130. sayfa)
-
-
Wd 40 sıkmayin sunroof kizaklarina ve metal yerlere. Tunap 101 veya servisin sivi gresi var beyaz renk onu kullanin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, araç da Google Harita açıkken ayar ikonu var. Ordan deneme sesi çal gibi bir seçenek var, ordan yüksekliği ayarlabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wd40 araçlarınız da hiçbir yerde kullanmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selam, ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler.
-
Daha önce paylaşmıştım.
"Araca car play veya android auto bağladigimda haritalarda navigasyon sesleri bazen çok yüksek bazen çok alçak çıkıyordu. Hem telefonun ayarlarından hem aracın ayarlarından çözüm bulamadım.
En son durumu tam navigasyon konuşurken aracın sesini kisarak çözdüm. Navigasyon konuşurken aracin sesini kısarsaniz ekran kişisel asistan ses seviyesi kısıldigi görünüyor."
Google maps ayarlarından ses seviyesini değiştirince ses seviyesinde bir değişiklik olmuyor.
Araç ayarlarlarindaki bluetooth ses seviyesinin aktif olması için telefonu android auto olarak değil sadece Bluetooth bağlantısından medya oynatıcı olarak bağlamalisiniz.
Selam, tekrar hatırlatmanız için özellikle teşekkürler, bu yöntemi de deneyeceğim sağolun.
-
Arkadaşlar selamlar, benim araçta 2 seferdir Emergency asist devre dışı uyarısı alıyorum, bu yolculardan birisi kemeri takmadığında rutin midir? Bir de aracıma kaput-çamurluk ppf koruma,seramik kaplama yaptırdım, aracımı ordan alırken 12v akü düşük uyarısı verdi, ancak sonrasında bir daha uyarı vermedi. Bu aralar servise gitmeye vaktim yok, fırsat bulduğumda güncellemeleri yaptıracağım.
-
hayırlı olsun hocam kaput-çamurluk ppf koruma,seramik kaplama ne fiyata yaptırdınız
-
Teşekkür ederim, Ankara'da Barok Garage'ye bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim, çok memnun kaldım. Würth 10h seramik kaplama kullandılar, çok beğendim. Kaput+ön 2 çamurluk ppf,kalan taraf seramik kaplama,ön 2 cama cam filmi. KDV dahil 36 bin TL ödedim. Ankara'da olan forumdaşlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Önceki aracıma ziebartta aynı uygulamaları yaptırmıştım ve hiç memnun kalmamıştım.
-
perşembe sabah 8 de maslak doğuşta yazılım güncellemesi için randevu aldım en son güncellemeyle araçta neler değişiyor tamamen ayarlarımız sıfırlanıyor mu yaptıran varsa cevaplarsa çok sevinirim
-
90PV yazılımı ise sorduğun, ben yaptırdım. Gözle gözükür bir şey yok, yazılımın aksayan yanları elden geçiriliyor. arabanız en az bir tam gün serviste kalıyor. Uzun sürüyor çünki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: afsin3890PV yazılımı ise sorduğun, ben yaptırdım. Gözle gözükür bir şey yok, yazılımın aksayan yanları elden geçiriliyor. arabanız en az bir tam gün serviste kalıyor. Uzun sürüyor çünki.
mayıs ayında aldığımdan beri hiç yazılım attırmadım ilk defa perşembe günü en son güncel yazılımı atıcaklar umarım
-
Merhaba ,
2024 tiguan elegance aracımın cam tavanı kitlendi açılmıyor. Başına gelen varsa çözümü var mı ? Kalibrasyon vs ? Servis uzak baya , o yüzden sormak istedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başıma bir kaç kez geldi 5-10 dakika aracı kapatıp açınca düzeliyordu
-
merhaba, 2024 life paketlerde yan aynalar otomatik katlanır mı?
-
Denedim fakat düzelmedi , servis randevusu alcaz gibi gözüküyor. Zaten son açtığımda baya gürültülü açılmıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet otomatik katlanır ayna var.
Merhabalar
Epeydir bu forumu gün aşırı takip ediyorum ancak iş yoğunluğundan dolayı yazmaya fırsat bulamamıştım. 2024 Nisan ayında siyah R-Line (R-Line'ın dolu olmayan versiyonu) bir Tiguan aldım. Muhtemelen ilk gelen partiden bir araçtı.
İlk olarak, bazı arkadaşların bahsettiği ayna kapanmasındaki ses problemini (tahminen ilk 1 ay içerisinde) yaşadım. Aracı servise götürdüm ve uyguladıkları işlem sonrasında bu sorun tamamen çözüldü, şu ana kadar bir daha yaşamadım. Ayrıca sensörlerle ilgili "devre dışı" uyarısını belirli aralıklarla alıyordum. Bu durum, genelde aracı ilk çalıştırdığımda oluyordu ve hareket ettikten 3-5 dakika sonra kayboluyordu. İki kez güncelleme işlemi yaptırdım; sanırım son yapılan güncelleme daha kapsamlıydı. Bu işlemden sonra sensörlerin devre dışı kalma sorunu ciddi oranda azaldı. Yalnızca çok soğuk gecelerde, aracın ön camında yoğun buhar oluştuğunda 1-2 asistanın devre dışı kaldığı uyarısını aldım. Ancak bu sorun da genellikle buhar çözüldükten 2-3 dakika içinde ortadan kalktı.
Aracın genel konforundan oldukça memnunum. İlk başlarda, harita olmadığı için Doğuş Oto’ya kızıyordum. Ancak yurt dışındaki videoları izleyince hız uyarısının bir süre sonra beni rahatsız edeceğini fark ettim ve bu eksiklik benim için göz ardı edilebilir bir hale geldi. Genel alışkanlığım, orijinal ürünler kullanmak olduğu için kauçuk paspasları ve bagaj havuzunu (aracı aldığımda henüz ülkeye gelmemişti) ilk geldiklerinde temin ettim ve kullanmaya başladım. Onlardan da oldukça memnunum.
Bazı arkadaşlar, navigasyon yönlendirme seslerinin kısık olduğundan bahsetmiş. Bu konuda bir önerim olabilir: Normalde müzik dinlerken sesi yükseltip kısarsanız bu, yalnızca müziğin sesini etkiler. Ancak navigasyon yönlendirmeleri başladığında sesi yükseltir veya kısarsanız, bu sadece yönlendirme seslerinin seviyesini ayarlar. Bu şekilde ayar yapabilirsiniz.
Vakit buldukça burada deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X