Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Metthelous
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.036
Cevap
112
Favori
171.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü araç evin önünde sabah ilk çalıştırmada. 48V arızası verdi 12V arızasını daha önce defalarca vermiş fakat araç bir süre sonra çalışmıştı bu kez maalesef çalışmadı epey uğraştıktan sonra servisi aradım servis geldi bir süre sonra aracı çalıştırıp servise aldık. Serviste yapılan kontrollerde akünün arızalı olduğu tespit edildi ve değişimi yapıldı. Akü değişimi yapıldıktan sonra 1,5 gün aracı kullandım hiçbir hata vermedi. Umarım düzelmiştir artık
  • Gectigimiz gunlerde 1500 km deki yeni arac hic bir sekilde calismadi, start tusu komut vermedi.. tum tuslar dokunmatik oldugu icin, hirbir aksam da (klima vb) calismadi..

Sebebini bilmiyorum, 10 dk sonra bi iki tekme atinca calisasi tuttu..

Bence bu yazilimsal agirlikli arac yonetiminin daha yolu var, umarim ciddi bir guncelleme ile tespit edilen kusurlari giderirler.
  • cadiguzel C kullanıcısına yanıt
    Bana aracı alırken eğer araç (sizin anlattığınız gibi) çalışmazsa diğer anahtarı deneyin olmazsa konsoldaki anahtar yerine anahtarı koyun kırmızı ışık yanar ozaman deneyin dedi. Anahtarların pilleri çabuk bitiyormuş yada bitik geliyor bilemedim. Başlarına birkaç kere gelmiş
  • Merhaba kışlık lastik alan arkadaşlar var mı? Marka ebat ve fiyat paylaşımı yapabilir mi?

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt
    Continental 255/45/19 36.000 tl
  • akfinity22 A kullanıcısına yanıt
    2013 i30 aracimda anahtarsiz giris vardi, piller azalinca dizin dediginiz gibi calistirmistim yani 10 yil oncesinden tecrubeliyim.. bendeki arac bosline life paket oldugu icin sadece kontak kismi start/stop ve ilk isim bahsettinizi denemek olmustu.. ama bu bambaska bir hataydi bence ve tamamen yazilimsal veya aracin icindeki chip ile alakali..

Keske life diye bir paket yapmasaydi, direk adina yakisir elegance ve r line olarak piyasaya sunsaydi, passat yerine yeni sirket araci olarak cok gorecegiz yakinlarda
  • arkadaşlar selam, ara ara yazıyorum belki sonradan gören olur diye kusura bakmayın. elegance jantı (napoli) arıyorum orjinal takım olarak. bileniniz yada kendi jantını değiştirmek isteyeniniz varsa bilgilendirebilir. saygılar.

• Arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. 2024 yeni kasada opsiyon olarak sunulan “IQ LED MATRIX” farların standart donanım R line farlarından ve stoplarından tam olarak farkı nedir? Bilen varsa ayrıntısını yazarsa sevinirim.
  • deniz_86 kullanıcısına yanıt

Benim aracimda i.q light matrix farlar var. Aydinlatmasi cok iyi. Normal olan da muhtemelen iyidir. Pratikte gördüğüm farlar karşıdan araç geldiğinde ve önünüzde araç varken perdeleme yaparak o kısımları karartıyor. Tabelaları aydınlatıyor. Ayrıca ön ve arka sinyal ışıkları kayar led. Opsiyonları secme şansımız olmadığı için mecbur alıyoruz. Elektrikli koltuktuk için opsiyonlu almıştım.

Aşağıdaki video fikir verebilir.

Schwaben - Checkeryoutube
    Das einleuchten in die Kurve ist in Live besser zu sehen. Ein aktives Kurvenlicht ist es nicht... Vielen Dank an die Autohäuser Weeber in Calw, Weil der Stadt, Leonberg und Herrenberg. Video enthält Werbung!!! www.autohaus-weeber.de www.sc-sportwagen-vermietung.de www.event-haengerle.de www.sst-oberflaechentechnik.de Beschichtungs-Partner Car-Effekt-Performance Sportwagen Lackveredelung "Klasse statt Masse" SC.Sportwagen Vermietung Instagram/Facebook/TIKTOK Car-Effekt-Performance Facebook/YouTube SC Detailing Instagram Event-Hängerle Facebook Instagram Was machen wir alles für Euch!!! Exclusives Detailing für Sportwagen sowie Fahrzeuge aller Art. Ceramic Detailing Spezialist, Wir haben eine permanente Beschichtung die bis zu 15 Jahre hebt je nach Kundenwunsch. Nahezu Glashart, Kratzfest, Steinschlagschutz uvm. nur bei uns Car-Effekt-Performance Europaweit erhältlich. Sportwagen Vermietung (M4GTS, X6M Competition, B6 Alpina Cabriolet, Audi RS3 8Y, M8 Competition Gran Coupe, E9 3.0L CSL Breitbau 1972, Porsche Cayman GTS 4.0, Audi R8 Perf.) Elektromobilität Stützpunkt Servicepartner Electrify GmbH (Bielefeld). Größter Servicepartner in Süddeutschland...Spezialist für AHK Renault ZOE. Event-Hängerle Espresso/Champagner-Bar Ansonsten wie gewohnt Fahrzeugtest etc. auf YouTube...
    https://www.youtube.com/watch?si=bNRgFbAzWFpmNtSG&v=zfLAHK1_Qf0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.89 -- 13 Kasım 2024; 11:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem.89

Benim aracimda i.q light matrix farlar var. Aydinlatmasi cok iyi. Normal olan da muhtemelen iyidir. Pratikte gördüğüm farlar karşıdan araç geldiğinde ve önünüzde araç varken perdeleme yaparak o kısımları karartıyor. Tabelaları aydınlatıyor. Ayrıca ön ve arka sinyal ışıkları kayar led. Opsiyonları secme şansımız olmadığı için mecbur alıyoruz. Elektrikli koltuktuk için opsiyonlu almıştım.

Aşağıdaki video fikir verebilir.

Schwaben - Checkeryoutube
    Das einleuchten in die Kurve ist in Live besser zu sehen. Ein aktives Kurvenlicht ist es nicht... Vielen Dank an die Autohäuser Weeber in Calw, Weil der Stadt, Leonberg und Herrenberg. Video enthält Werbung!!! www.autohaus-weeber.de www.sc-sportwagen-vermietung.de www.event-haengerle.de www.sst-oberflaechentechnik.de Beschichtungs-Partner Car-Effekt-Performance Sportwagen Lackveredelung "Klasse statt Masse" SC.Sportwagen Vermietung Instagram/Facebook/TIKTOK Car-Effekt-Performance Facebook/YouTube SC Detailing Instagram Event-Hängerle Facebook Instagram Was machen wir alles für Euch!!! Exclusives Detailing für Sportwagen sowie Fahrzeuge aller Art. Ceramic Detailing Spezialist, Wir haben eine permanente Beschichtung die bis zu 15 Jahre hebt je nach Kundenwunsch. Nahezu Glashart, Kratzfest, Steinschlagschutz uvm. nur bei uns Car-Effekt-Performance Europaweit erhältlich. Sportwagen Vermietung (M4GTS, X6M Competition, B6 Alpina Cabriolet, Audi RS3 8Y, M8 Competition Gran Coupe, E9 3.0L CSL Breitbau 1972, Porsche Cayman GTS 4.0, Audi R8 Perf.) Elektromobilität Stützpunkt Servicepartner Electrify GmbH (Bielefeld). Größter Servicepartner in Süddeutschland...Spezialist für AHK Renault ZOE. Event-Hängerle Espresso/Champagner-Bar Ansonsten wie gewohnt Fahrzeugtest etc. auf YouTube...
    https://www.youtube.com/watch?si=bNRgFbAzWFpmNtSG&v=zfLAHK1_Qf0&feature=youtu.be
    Cevabınız için teşekkür ederim. Videoyu da izledim, çok iyi bir ışık şöleni var. Ev ahalisini 5. defa Tiguan almaya ikna edebilirsem yeni kasaya geçebilirim İlk başta jantları beğenmiyordum ama gözler alıştı biraz.

• İkinci bir güncelleme geldiği yazılmış yabancı grupta bilgisi olan var mı?
  • Xdian X kullanıcısına yanıt

Ben dün servisteydim. Aracı cihaza bağlayıp baktılar, halen uygulanan güncelleme haricinde yeni bir şey çıkmadı.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, teşekkürler

• Evet, hep forumda okuyup , benim başıma gelmez dediğim araç çalışmama hatasını 3 dakikalığına yaşamış bulunuyorum. Ekranlarda front asist hatası veya buna benzer bir şeyler yazdı. Tabi ben panikle çok fazla neler söylediğine odaklanamadım..  

R line Mayıs 2024 çıkışlı araç kapalı otopark aracı ve hafta sonundan hafta sonuna kullanıyorum (yaz tatili hariç) Araç tan biraz uzaklaşıp, 2 dak sonra tekrar yanına gelince çalıştırabildim. Umarım yazılımla alakalıdır, zira koltuk güncellemesi için gittiğimde serviste (Acarlar Kavacık) bir Cumartesim gitti. Bu nedenle sene devriyesinde bakımını yaptırırırken artık güncellemelerde tamamlanır zaten ve o zaman yaptırırım.

Bunun dışında Tiguan a çok fazla eleştiri gelmiş, herkesin görüşüne saygı duyarım tabiki, ancak eski Tiguan ile karlılatırdığım da, hatta bir de Troc geçmişim olarak (karşılaştırılmaz tabiki bununla) daha keyifli ve sürüş konforu olarak 2 tık daha iyi.

ilk defa elektirik yazılımlı bir araç kullanan biri olarak tam elektrikli araç kullanan arkadaşlarıma anlatınca yaşadıklarımı onlar niceleri ile karşılaştıklarından yaşadıklarımı çok komik karşıladılar.

Ben bu tarz şeyleri sorun yapmıyorum, giderinde sorun olmadığı sürece , düzelecektir. Mükemmel araç bulan varsa bu fiyat bandında yazsın lütfen, 

Saygılar, selamlar herkese

• Rack1976 R kullanıcısına yanıt

Yeni yazılımı sebebiyle bu tarz sorunlar olabiliyor. Aynı yazılımı kullanan Yeni Golf'de de bunu yaşayan oldu

Seat Ibiza da, yağmur sonrası önde bulunan radar kısmı su alınca benzer bir hata ile çalışmamıştı. Ertesi gün kuruyunca hatalar kaybolmuştu.

Her tiguan sahibi bu arızaları yaşayacak diyoruz hep ama ben temmuzda aldım sen mayısta falan muhabbeti dönüyor. Sadece yazılım meselesi de değil sensörler ya da akü voltaj falan bi sıkıntı var çok nadir de olsa denk geliyor. 6 aydır kullanıyorum 2 defa başıma geldi benim. İlk 3-4 ay hiç sorun yaşamamıştım.

• Merhabalar,

07 .11.2024 tarihinde almış olduğum Vw Tiguan Elegance aracım 11.11.2024 tarihinde; Hata:tahrik sistemi . lütfen servise gidin./Hata:start-stop/travel asist şu an hizmet dışı .uyarılarını verdi . Bunun üzerine 13 .11.2024 tarihinde aracımı servise gerekli kontrollerin yapılması için bıraktım. Şu an araç serviste; daha alalı 1 hafta dahi olamadan arabam servisle tanıştı.Yazılım güncellemesi yaptıklarını söylediler.

Serviste bana söylenen  e-tsi motorlu tüm araçlarda maalesef benzer sorunların sık görüldüğü...

• srt 009 kullanıcısına yanıt

Almadan önce keşke sorsaydınız araçta yükleenbilir güncelleme var mı hazır diye ama haberiniz yoktu sanırım bu olaylardan

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.