archer skillere bayıldım ya şekiller muhteşem. ışıklı filan atıyoya bişi soracam 72 skili yürürkenmi atıyo öle bişi duydumda
quote:Orjinalden alıntı: meewtwo archer skillere bayıldım ya şekiller muhteşem. ışıklı filan atıyoya bişi soracam 72 skili yürürkenmi atıyo öle bişi duydumda eed...asas gibi
quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger UP UP UP UP
quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger UP UP UP UP UP
bir tane şarkı var up up wane diye o şarkıyı uploadla bi yaws aşık oldum ı LoVe yOu chardan çoq şarkıları dinliyom
quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger UP UP UP UP UP UP
quote:Orjinalden alıntı: Mirage Dagger bende çok beyeniyom yaa adam cz nin tozunu 70 lwl de attırıo bide 80 olsa adam kalmaz x de :D haklısın kardes