Şimdi Ara

YAYAYA 103 KM İLE ÇARPTILAR! YETMEDİ İFTİRA ATTILAR! AMA BEN ÖLMEDİM! HAKAN GÖKALP, HASİNE GÖKALP (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
20
Favori
78.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Tamam linçseverim, tamam trollüm, tamam veledim parka gideceğim, tamam katilim, tamam çarpanın akrabasıyım




    Demek istediğimi anladınız, babanız bu durumun aynısını yaşasanız burada yazdıklarınızın aynısını babanız için yazabilir miydiniz?
    İsimlerimi yazmadan yorum yazın, yukarıda yazdıklarımın hepsi ismim
    Bilinç kaybı yaşadığınızı söyleyip ne güzel kaza yorumu yapmışsınız. Orasından bahsetmiyorum bile.
    Şoförün ne düşündüğü nereden bilebilirdiniz?
    Görüş açısı hakkında yazdıklarınızı şoförün açısından hiç yazmamışsınız.
    Ve yazdıklarınızın yavaşlama olayı vs. İstanbul trafiğinde ilk yaşanan olaylar hadisesi diyebiliriz. Eğer sağlığınız yerinde olup temizinden 5 sene özellikle köprü trafiğinde kalsaydınız inanın orada 120 kilometre saat ile giderdiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

    Tamam linçseverim, tamam trollüm, tamam veledim parka gideceğim, tamam katilim, tamam çarpanın akrabasıyım




    Demek istediğimi anladınız, babanız bu durumun aynısını yaşasanız burada yazdıklarınızın aynısını babanız için yazabilir miydiniz?
    İsimlerimi yazmadan yorum yazın, yukarıda yazdıklarımın hepsi ismim
    Bilinç kaybı yaşadığınızı söyleyip ne güzel kaza yorumu yapmışsınız. Orasından bahsetmiyorum bile.
    Şoförün ne düşündüğü nereden bilebilirdiniz?
    Görüş açısı hakkında yazdıklarınızı şoförün açısından hiç yazmamışsınız.
    Ve yazdıklarınızın yavaşlama olayı vs. İstanbul trafiğinde ilk yaşanan olaylar hadisesi diyebiliriz. Eğer sağlığınız yerinde olup temizinden 5 sene özellikle köprü trafiğinde kalsaydınız inanın orada 120 kilometre saat ile giderdiniz.
    "Bilinç kaybı yaşadığınızı söyleyip ne güzel kaza yorumu yapmışsınız. Orasından bahsetmiyorum bile."

    Yine kötü niyetli bir linçseverlik. Epikriz raporumu da, doktor raporlarımı da görebilirsin istediğin gün gel. Hafızamı kaybetmiş olduğum için neden analiz yapamayayım?

    Zihinsel engelliyim mi dedim? Bunu bile algılayamayacak kadar körlükte bir linçsever misin?

    Şoförün ne düşündüğünü bilmiyorum. Sosyal medya hesaplarını kapatacağına, yalan olduğu videolar ve görgü tanıklarınca mahkemede kanıtlanmış ifadeler vereceğine çıkıp anlatsaydı kendisi düşüncelerini. (dava devam ettiği için paylaşamıyorum ne yazık ki hukuken yasak)

    İstanbul'un trafik sorununu biliyorum. Ama bu kimseyi yaralamayı göze aldıramaz. Sizin muhtemelen 10-15 dakikada gittiğiniz yolu ben her gün işe, okula toplu taşıma ve yaya olarak 1.5 saatte gittim. Bazen daha uzun bazen daha kısa. Diğer yayalar da öyle.

    Kendi babam için de söylüyorum. İnsanların bu kadar trafik çekmelerinin sebebi zaten kendileri. Çünkü tembeller. Toplu taşımanın çok rahat ulaşabildiği güzergahlarda bile otomobil kullanıyorlar. Yük, insan taşıma vs. bir ihtiyaç yokken, sadece kendileri için.

    Mesela babam. Eve 200 metre mesafeden bindiği otobüsle 3 durakta ulaşacağı metroya binebilir, metroyla iş yerine 200 metre mesafede inebilir. Yürüyeceği 400 metre. Metroya da ilk duraktan boş binecek. Sürekli iğneliyor olmama rağmen otomobille gidiyor. İnsanımızın çoğu da bu şekilde. Sonra trafikten dert yanarsın. Zamanında şehir bölge planlaması yapılmamış bir şehir burası. Bu nüfusun taşıt trafiğini kaldırabilecek şekilde değil.

    Tek başına otomobil sürüyor her insan. Bir insan ortalama 1.5 metrekare yer kaplarken, bir otomobil ortalama 7 metrekare.

    Sonra vay efendim trafik varmış stres olmuş çok hız yapmış. Evet trafik insanları stres yapıyor. Herkes yolda saygısızca birbirini geçmeye gayret ediyor. Sürekli birbirlerine bağırıp küfrediyorlar. Trafiği yaratan da kendileri.

    Hatta geçen gün kanal d haber için geldiklerinde beni kazanın olduğu yere götürdüler. Gündüz saati 70 km hız civarında bir araç geçiyordu. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya arabayı farkedip refüjde durdu. Aracın gelmesine 20-30 metre kadar vardı. Sürücü tek eli direksiyonda, tek elini dışarı çıkarıp refüjde bekleyen yayaya haykırarak küfretti. Sana göre şoför haklı. Çünkü yaya geçmeseymiş. Çünkü sürücü köprü trafiğinde kalmış. Yaya görmeyip yola inseydi, ayağı falan takılsaydı şoför fren yapmasaydı da yaya suçlu olurdu sana göre. Çünkü yaya trafikte kalmamıştı, otobüsle gelmişti oraya. Otobüste trafik olmaz zaten uçarak geliyor. Ayakta da gitmiyorlar yayalara her şey çok kolay. O yüzden hız limitlerini dilediğince aşıp yayalara çarpabilir şoförler.

    Boş yolda sürücü 1 saatte İstanbul'u tavaf ederken, yaya 1 saatte ancak komşu semte yürüyebiliyor. Yaya ne yapsın o zaman? Otomobil yayayı beklese belki 5 saniye kaybeder. Ama yaya karşıya geçmek için zaten her defasında 5-10 otomobil bekleyip 20-30 saniye kaybediyor.

    Otomobil 5 saniyede 100 metre yol alırken, yaya ancak 5 metre yol alabiliyor. Zaten çok yavaş olan yayaları ezip parçalasın mı otomobiller bazen trafikte kalıyorlar diye?

    Şoför zaten yayaya göre çok fazla konfora ve hıza sahipken, insan canına zerre değer vermeyecek kadar saygısız davranışları onaylıyor olman üzücü. Sen de onlardan birisin muhtemelen. İnsan canına otomobil kadar değer vermeyen canlılardan. İnşallah ötv'ler %200 falan olur da herkes araba sahibi olamaz. Başka türlü olmuyor. Önüne gelen araç sahibi olunca böyle oluyor. Gerçi sizin gibiler asgari ücretle de 300 ay takside girer o arabayı alır da. Neyse.

    Ben yasaları biliyorum. Haklarımı biliyorum. Savunmamı da hukuka ve yasalara göre yapıyorum. Sen de işlediğin suçlara bahane bulmak için diğer suçların haklılığını savunup vicdanını rahatlat. Sonra da bana vicdandan söz et. Allah kimseyi senin gibilerin karşısına çıkarmasın.




  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Vay be
    15 sayfa linç edildi halen devam ediyor
    Takdir etmek lazım
    Bazen linç edilme sebebinizi anlamanız lazım
    Bu arada 100 kilometre saatle giden bir aracın durma mesafesi 35 metre iken sürücü geri hamle yapacağınızı düşünmüş
    Ve istediğim cevabı yazmayıp kaçmışsınız. Linç etmiyoruz gerçekleri size söylüyoruz.
    Ve unutma, bu konuda yazdıklarımız sadece fikir. Hayat tarzına oranlayacak kadar paranoyak biriyseniz istanbulda durmamanızı öneririm.
    Yıllardır trafikte direksiyon sallayan tanıdıklarım ikiside suçlu dediler.
    Bundan sonra tek kelime etmeyeceğimi söyleyip şu sözlerimi ifade ediyorum:
    İkinizde suçlusunuz, ezilme veya linç edilme psikolojisine girmeyin, ve hepimiz insanız. Hatalar yaparız ve oradaki olay her iki tarafında dikkatsizliğinden dolayı ortaya çıkmış.
    Aynı durumu ben de yaşasam ben de vururdum, ve istanbul trafiğindeki insanların 8/10'u aynısını yapacaktır.
    Kalıplaşmış beyne sahip değiliz, yayaların 9/10'unun yapmadığı şeyi yapan yayaya vurmak hakkımız değil ama suçsuz DEĞİLSİNİZ.
    Mümkünse linçsever dediklerini blokla. Savunacağın neredeyse hiçbir şeyin yok.
    Blokluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    1984 senesinden beri araba kullanırım senin dediğin gibi olsa şu zamana kadar en az 10 kişiyi ezmiş olmam gerekirdi
    Allah'a sonsuz şükürler olsun daha bir kedi dahi ezmişliğim olmadı

    yeni neslin tuhaf araba kullanma tarzı var ,kimisi elinde telefon dünyadan uzaklaşmış ,kimisi sanki çok büyük bir şey yapıyormuş gibi trafikte akrobasi peşinde ,hız limitleri üzerinde araba kullanmaksa büyük marifet gibi anlatılıyor

    yasalar belki yeterli olmayabilir ama vicdanı olan birisi ,suçsuz olsa dahi büyük üzüntü duyar
    bu nedenle ben araba kullanırken her yeri ,herkesi takip edeceğim diye maymuna dönüyorum ,çünkü saniyeler içinde birisi yola atlayabiliyor ,dalgın veya psikolojisi bozulmuş birisi umulmadık bir şeyi aniden yapabiliyor

    belki inanmayacaksınız ama ben çoğu kez yanından geçtiğim bir arkadaşı dahi görmüyorum ,çünkü lay lay lom şeklinde araç kullanmam ,yol kenarında bir kişi görürüm ama arkadaşım mı falan diye bakmam ,yola atlar mı tehlike oluşturur mu diye anlık bakarım

    araç kullanırken herkes çok dikkat etmeli ki böylece birimiz hata yaparsak ,diğerimiz hemen telafi etsin
    yoksa araba denilen aleti artık bilgisayar dahi kullanıyor
    bize gençliğimizde "en iyi şoför ,kaza yapmayan şofördür" sözünü ezberlettiler ,şimdikilere ise "sol şerit sollama şerididir ,yol hakkı benim" deyip bırakıyorlar galiba




  • Arkadaşın kaldırttığı videoyu ekleyebilecek yada programın ismini yazabilecek olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.CEMİL

    quote:

    5- Bahsettiğin 20 yazılı hız tabelası oranın normal hız sınırı değil, okuldan kaynaklı bir tabela ve gecenin o saatinde okul kapalı.


    bu söylediğiniz kendi yorumunuz mu ,yoksa bununla ilgili bir yasa var mı ?
    diğer sorum ise ; hız limitleri gece ve gündüz fark ediyor mu ? (bir uyarı tabelası vs. olmasa dahi)
    Eğer tabelanın altında "şu saatler içinde geçerlidir xx:xx - xx:xx" gibi bir ibare varsa fark ediyor. Yoksa 7/24. Buradaki tabelada yok.

    Linçseverler anlamamakta ısrar ediyor ama, aracın geldiği son 1 km'lik yolda 3-4 tane daha 20-30 tabelası var. Bütün yolu hız ihlalleri yaparak gelmiş zaten.

    Okul kapalı da olsa bu yolun okul olmayan yerlerinde hız limiti zaten 30 km.




  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    evet aynen o şekilde değerlendirilmeli ,o arkadaş hiç duymadığım bir şey söylediği için "acaba" diye durup bekledim (bilmediğim bir yasa mı var acaba diye)

    ki 50-60 km. hızla dahi o şekil kaza olmaz ,ya daha fazla hız yapıyor olmalı yada yola yeterince dikkatini vermemiş olmalı
    zaten araba direksiyonuna geçenlerde acayip bir öz güven patlaması görülüyor (nedense)
    bu konuda psikolojik yayınlar yapılmalı ,araba denilen aletlerin yarış için değil ,hava atmak için değil
    insanları ve yükleri a noktasından b noktasına götürmek amaçlı yapıldığı beyinlere sokulmalı

    ama otomobil üreticileri aksine özellikle insanları başka noktalara yönlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar
    misal 300 km. ve üzeri gidebilen araç neden üretilir ,dünyanın hangi ülkesinin yollarında bu arabayı insanlar kullanabilecek ?
    bildiğimiz kadarıyla sadece almanya da sadece otobanın belli bir kesiminde hız sınırı yok ve onu yapma amaçları da ,otomobil üreticilerinin başta gelen ülkesi olmaları nedeniyle "ya biz bu arabayı hangi yolda kullanacağız" denilemesin diye böyle bir uygulama yaptıkları söyleniyor




  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Avrupada aracınla pist günü etkinliklerine katılmak sık görülen bir aktivite. o 300 yapan spor araçların üretim maksadı da bu aslında. Bizim ülkede neredeyse hiç görülmemesinin nedeni malum ekonomik durumumuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allons-y

    Arkadaşın kaldırttığı videoyu ekleyebilecek yada programın ismini yazabilecek olan var mı?
    Ben de aradım ama bulamadım. Videoyu kaldırtması garip çünkü karşı taraf ilk defa olaya dahil olacaktı. Arkadaş burada kendisi çalıp kendisi oynuyor sadece.
  • başlığa destek verin arkadaşlar.

    https://eksisozluk.com/semih-guzey-icin-adalet--6041023?focusto=90747021

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

    Ben de aradım ama bulamadım. Videoyu kaldırtması garip çünkü karşı taraf ilk defa olaya dahil olacaktı. Arkadaş burada kendisi çalıp kendisi oynuyor sadece.

    Alıntıları Göster
    Özetleyeyim. Trafik terörüne karşı bilinçlendirme konulu bir programa davet ediliyorum. Karşı taraf olaya dahil olmuyor. Kendileri değil avukatları çıkıp 20 dakikaya yakın sıkıyor. Üstelik programda konuşulmayan, alakası olmayan şeyleri anlatıyor. Programın konusu trafik terörü, 20 dakika boyunca bizim davamızla ilgili sıkıp duruyor. Programın bitmesine 3 dakika kalıyor. Ben de canlı yayında direk izleyicinin o an telefona bakıp görebileceği bir yalanı ortaya çıkarıyorum ve program bitiyor.

    Linçseverin takıldığı noktalara gelince. Kendimi ekrandan aldırıyorum çünkü bir televizyonucuyum ve reji hata yapıyor. Sunucuyla avukat konuşurken görüntüde ben varım. Ne alaka?

    Linçseverin diğer takıldığı nokta 20 dakika anlatılan yalana 3 dakikada cevap vermiyor oluşum. Onun da 2 dakikasını sunucuya bırakırsan bana 1 dakika kalıyor ki daha kısa konuştum. Zaten bana o sırada karşılıklı kavgaya dönüşemeyeceğini, programın konusunun bu olmadığını ve yeterli süre olmadığını söylediler. O an izleyicinin bakıp görebileceği direkt iftirayı söyledim ve program bitti. Onu bile söylememem gerekiyordu aslında programın konusu benim davam değildi ama o kadar yalana da dayanamadım.

    Neden kaldırılmasını istedim diye sorarsan. Çünkü 20 dakika gerçek dışı şeyler anlattı benim cevap verme zamanım bile olmadı. Linçseverler de bunu tabi ki suçlu yanlısı olduklarından "eveet çarpan haklııı bak avukat neler diyooo" diye yorumladıkları için kaldırttım. Çünkü onlara göre ben ne söylüyorsam yalan, ama bir suçluyu sıyırmaya çalışan avukatın her sözü doğru. Ki canlı yayında direkt bir iftirasını ortaya çıkarmış olmama bile "komik" vb. yorumlar yaptı linçseverler.

    Mahkeme açık. Her isteyen gelebilir. Yalanı iftirayı ve nasıl çürüdüğünü görebilirsiniz. Paylaşmam hukuken yasak olduğu için paylaşamıyorum duruşma tutanağını. Ama beni tanımayıp merak edenler duruşmaya gelip gördüler. Onların bir şüphesi de yok. Olsa duyardınız.

    He linç edeceksen illa video vb. bir malzemeye ihtiyacın yok. Gerçekten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Özetleyeyim. Trafik terörüne karşı bilinçlendirme konulu bir programa davet ediliyorum. Karşı taraf olaya dahil olmuyor. Kendileri değil avukatları çıkıp 20 dakikaya yakın sıkıyor. Üstelik programda konuşulmayan, alakası olmayan şeyleri anlatıyor. Programın konusu trafik terörü, 20 dakika boyunca bizim davamızla ilgili sıkıp duruyor. Programın bitmesine 3 dakika kalıyor. Ben de canlı yayında direk izleyicinin o an telefona bakıp görebileceği bir yalanı ortaya çıkarıyorum ve program bitiyor.

    Linçseverin takıldığı noktalara gelince. Kendimi ekrandan aldırıyorum çünkü bir televizyonucuyum ve reji hata yapıyor. Sunucuyla avukat konuşurken görüntüde ben varım. Ne alaka?

    Linçseverin diğer takıldığı nokta 20 dakika anlatılan yalana 3 dakikada cevap vermiyor oluşum. Onun da 2 dakikasını sunucuya bırakırsan bana 1 dakika kalıyor ki daha kısa konuştum. Zaten bana o sırada karşılıklı kavgaya dönüşemeyeceğini, programın konusunun bu olmadığını ve yeterli süre olmadığını söylediler. O an izleyicinin bakıp görebileceği direkt iftirayı söyledim ve program bitti. Onu bile söylememem gerekiyordu aslında programın konusu benim davam değildi ama o kadar yalana da dayanamadım.

    Neden kaldırılmasını istedim diye sorarsan. Çünkü 20 dakika gerçek dışı şeyler anlattı benim cevap verme zamanım bile olmadı. Linçseverler de bunu tabi ki suçlu yanlısı olduklarından "eveet çarpan haklııı bak avukat neler diyooo" diye yorumladıkları için kaldırttım. Çünkü onlara göre ben ne söylüyorsam yalan, ama bir suçluyu sıyırmaya çalışan avukatın her sözü doğru. Ki canlı yayında direkt bir iftirasını ortaya çıkarmış olmama bile "komik" vb. yorumlar yaptı linçseverler.

    Mahkeme açık. Her isteyen gelebilir. Yalanı iftirayı ve nasıl çürüdüğünü görebilirsiniz. Paylaşmam hukuken yasak olduğu için paylaşamıyorum duruşma tutanağını. Ama beni tanımayıp merak edenler duruşmaya gelip gördüler. Onların bir şüphesi de yok. Olsa duyardınız.

    He linç edeceksen illa video vb. bir malzemeye ihtiyacın yok. Gerçekten.

    Alıntıları Göster
    Okumadım.

    Sen kendin yaz kendin oku bu saatten sonra




  • Linçsever confirmed.

    Edit: Ankaralıymış. Şaşırmadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 1 Haziran 2019; 0:31:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Linçsever confirmed.

    Edit: Ankaralıymış. Şaşırmadım
    Linçsever falan değilim.

    Madem bu kadar haklısın bırak insanlar videoyu izleyip karar versin. Herkesin vicdanı, aklı var. Yalanı anlayabilecek kapasitede herkes.

    Ankaralı olunca ne oluyor? Nedir bu senin insanları ezikleme çaban?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

    Linçsever falan değilim.

    Madem bu kadar haklısın bırak insanlar videoyu izleyip karar versin. Herkesin vicdanı, aklı var. Yalanı anlayabilecek kapasitede herkes.

    Ankaralı olunca ne oluyor? Nedir bu senin insanları ezikleme çaban?

    Alıntıları Göster
    Bana çarpan otomobilin içindeki ankaralılar ben ilk videoyu paylaşınca ne yaptı biliyor musun?

    Senin yaptığını. Kendilerini gizlediler. Hoşçakal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Bana çarpan otomobilin içindeki ankaralılar ben ilk videoyu paylaşınca ne yaptı biliyor musun?

    Senin yaptığını. Kendilerini gizlediler. Hoşçakal.

    Alıntıları Göster
    Birisi daha mahkemesi görülmemiş olayda beni linç ettirmek için konu açıp hakkımda belgesiz, bilgisiz iftiralar atmaya kalksa ben de gizlerdim.

    Olay zaten hassas genç bir çocuk sakat kalmış ve gördüğüm kadarıyla psikolojik destek almaya ihtiyacı oldukça var. Normal yani.

    Neyse bu konuya son gelişim sen kendin çalıp kendin oynamaya devam et.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

    Birisi daha mahkemesi görülmemiş olayda beni linç ettirmek için konu açıp hakkımda belgesiz, bilgisiz iftiralar atmaya kalksa ben de gizlerdim.

    Olay zaten hassas genç bir çocuk sakat kalmış ve gördüğüm kadarıyla psikolojik destek almaya ihtiyacı oldukça var. Normal yani.

    Neyse bu konuya son gelişim sen kendin çalıp kendin oynamaya devam et.

    Alıntıları Göster
    Hadi canım hadi. Go linç some other doors.
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    programın adını ve yayınlanan kanalı öğrenebilirmiyiz peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allons-y

    programın adını ve yayınlanan kanalı öğrenebilirmiyiz peki?
    Selam dostum. Nasılsın?

    Programın adı Günün Olayı ve UçanKuş Tv'de yayınladı. Gerçekten merak ediyorsan ve İstanbul'da yaşıyorsan sana izletebilirim. İsteyen herkese izletebilirim.

    Diğer elimde burada paylaşmamın yasak olduğu tüm iftira ve yalanları ortaya çıkaran delillerle birlikte. Paylaşmak yasak ama birine göstermek değildir sanırım.
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Bana videoyu atabilir misiniz ? Açıkçası sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm :(( Babam noterliğe başladı faydası olacaksa onunla da bu olayı paylaşmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.