Şimdi Ara

yeni Vacban Dalgasını

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni vac dalgasında arkadaş listemde o kadar çok kişi vacban yemişki anlatamam (100 den fazla) :) (çoğunuda sildim yabancı olanları )
    Kime sorsam yok söyle yok böyle herkes haklı valve ve hile kullanmayanlar haksız
    ama ortak bir yönlerini keşfettim kendi arkadaş listemde en düşük ban yiyenlerin rank'ı LE ve güzel oynayanlar bazen içimden geçiyordu bu adamada hile olabilir diye ama karşı takım dese hile vs bir daha maça girmem o kişiyle
    Ben arkadaş listemden yola çıkarak vacbanların sebepsiz veya haksız olmadığını düşünüyorum
    siz ne dersiniz bu konuda sizde nasıl durumlar ?

    not:arkadaş listenizde kimlerin ban yediğini görmek için kullandığım eklenti
    eklenti







  • Hocam vac yiyenlerin %90'ı hacktir. Geri kalanda VAC'a takılan skin changer tarzı şeyler kullanmıştır. Ya da haberi olmadan pcye virüs benzeri yazılımlar girip,VAC bunu algılayıp ban attığı da olabilir ama bu %0.1'i geçmez. Haksız vac yiyenler bir elin parmağını geçmez. Benim geçen sene yan hesabım ow yemişti,hile yoktu. O zamanlar tek telefon numarasıyla 2 hesabımı birden kullanıyordum ve esas hesabım vac yedi diğerinden ötürü. Hile yoktu. Ow'de izleyenler hack olarak görmüş ve yapıştırmış olan esas hesabıma olmuştu. Telefon olayını bilmiyordum o zaman,başımıza gelince öğrendik tabi VAC'ı bilmiyorum ama ow biraz sıkıntılı,150 wini olan herkese ow izletiyorlar. Gerçek nova olan birisi girip izliyor ve MGE sonrasına rahatça hack diyebiliyor. Ow sisteminin böyle sıkıntıları var. Yani bende ow yiyip,diğer hesapta bağlantılı olduğundan vac yemişti,haksız vac odur ama vac dalgasındakilerin %90'ı hack kullanmıştır. Geri kalanlarda dediğim gibi skin changer vs. tarzı şeyler kullanmış olabilir.




  • Bu arada hackerların çoğunun LE civarı olma sebebi yeni hesap alıp ilk 10 maçta hack kullanıyorlar, genelde Dmg-Lem arası açılıyor. Daha sonra o hesap ban yiyene kadar devam ediyorlar. O arada prime olmayan hesaplarda yoğun hack var. Tabi birazı temizlendi ama 2 hafta sonra yine aynı hackerlar doluşacak gibime geliyor.
  • Eklenti için teşekkürler. Benim arkadaş listemedeki 24 kişi de banlanmış. Sildim bu sayede hepsini...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.