Şimdi Ara

Yeni uygulamam yayında: VideoCep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yeni uygulamam VideoCep App Store ve Google Play'de yayında. Yakında yabancı dizileri ve canlı yayın seçeneklerini de uygulamaya dahil edeceğim.

    İndirme linkleri:
    iOS:
    Savas SARI: videocep
    https://appsto.re/tr/aAqBib.i

    Android:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=yellowsoftware.videocep


    VideoCep, günlük hayatta, seyahatte, evde, iş yerinde, metroda, otobüste kısaca hemen herde pratik bir şekilde sevdiğiniz video içeriklerine erişmenizi sağlar.

    VideoCep uygulaması ile sevdiğiniz dizilerin, programların, yarışmaların yayınlanan bölümlerini, fragmanlarını, kamera arkası görüntülerini kolayca izleyebilirsiniz.

    VideoCep ile yerli ve yabancı tüm popüler filmlerin Fragmanlarını izleyebilir, vizyona giriş tarihlerini, oyuncu kadrolarını ve söz konusu filmlerin konularını öğrenebilirsiniz.

    VideoCep ile popüler komik videolar, spor videoları ve eğlence programlarına da erişebilirsiniz.

    VideoCep, beğendiğiniz bir videoyu favorilerinize eklemenizi ve uygulama içinde yer alan Favoriler bölümünden beğendiğiniz videolara kolayca erişmenizi sağlar.

    VideoCep ile beğendiğiniz videoları, sosyal medya üzerinden paylaşabilir, whatsapp vb mesajlaşma programları ile de sevdiklerinize yollayabilirsiniz.

    VideoCep uygulaması, yeni eklenen fragman ve videolara ilişkin size anlık bildirimler göndererek haberdar olmanızı sağlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.