Şimdi Ara

Yeni tristana iş yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rework yemiş bu tristana gene yaparmı turnuvalarda oynanırmı görüşlerinizi alabilir miyim?

• aa animasyonunun beğenmedim e sini beğenmedim diğer herşey hoş fakat animasyonu nedeni ile turnuvada alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bot da karşıma tristana & zilean ikilisi geldi , kelimenin tam anlamı ile oyundan soğudum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

bot da karşıma tristana & zilean ikilisi geldi , kelimenin tam anlamı ile oyundan soğudum .

kendi başınada yetiyor hiçbir mekanik gerektirmeyen bir hero e si doldukça adama atıyorusn 5 kere atınca zaten ölüyo otomatik skillde dodgelanmıyo
  • Eskisinden daha çok iş yapıyor, Braum-Tristana ikilisi bacı yok ediyor
  • e 4-5 aa sonra ultiyle iktirip ölüme bırakmak çok eğlenceli
    gümüş eloda birkaç maç attım kazandım jinx vayne karşı fln sırf bombadan trade kazanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

quote:

bot da karşıma tristana & zilean ikilisi geldi , kelimenin tam anlamı ile oyundan soğudum .

kendi başınada yetiyor hiçbir mekanik gerektirmeyen bir hero e si doldukça adama atıyorusn 5 kere atınca zaten ölüyo otomatik skillde dodgelanmıyo

bilmiyorum ben karşısında farm alırken zor durdum daha doğrusu duramadım . bir yandan trist bir yandan zilli nefes aldırmadı . Bir daha böyle bir eşleşme görürsem alırım cait'i kafam rahat .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an bence çok op nerf yemeden tek at derim
  • tris-zilean freelo
  • Şu an baya bi etkili bence e koyup 1-2 aa yaptın mı sağlam vuruyor. W ile de atlarsan GG.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun basi karsida skill dodgeleyemen tris ve ben ezrealdim adamlara b attirdik 1 lvl fark 20 farm farki vardi leona e q tutturdu benim sup annieydi tris double aldi bota gidemedim daha guclu bence

• manyak kule alıyo

• çok sağlam oldu , E skili hele
  • Pasifi nerf yemiş

• Tristana her türlü iş yapar siz rahat olun
  • Ap tris nerf yedi adc olarak aynı iş yapıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

quote:

bilmiyorum ben karşısında farm alırken zor durdum daha doğrusu duramadım . bir yandan trist bir yandan zilli nefes aldırmadı . Bir daha böyle bir eşleşme görürsem alırım cait'i kafam rahat .

Öyle bir ikili görürsen supportuna leona aldır ve hiç durmadan zileana gir. 5 kez falan kesersiniz 6dan önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam bir kule canavarı late game de kulede E patlatmak %30-40 canını götürüyor
  • Zaten op di daha op oldu

• Get Tristaned
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.