"Basketbol takımımızın yeni transferleri Michael Wright, Ersin Görkem ve Evren Büker bugün İstanbul’da düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.
Toplantıda konuşan Başkanımız Sadri Şener, basketbol takımımızın Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Trabzon kenti bir ilki daha gerçekleştirecek. Takımımızdan beklentimiz, önce play-off oynaması, daha sonra da şampiyonluk. Kentimizin şampiyonluk için oynayan artık 2 takımı oldu'' dedi.
Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Başkanı Saner Ayar, Trabzonspor'un ikinci ligden Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesiyle kalitenin ve rekabetin artıp renkleneceğini kaydederek, "Bordo-Mavili formayı giyen yerli ve yabancı kim olursa olsun bu kentin ayrıcalıklı bir yer olduğunu görecektir" yorumunu yaptı.
Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez, Coach Aleaddin Yakan ile birlikte yeni sezonda birlikte çalışmayı düşündüklerini ünlü isim Aydın Örs'le temasa geçtiklerini ve kendisiyle çalışma arzusunda olduklarını söyledi. Örs'le oyuncu iken aynı takımda oynadıklarını, Efes Pilsen'in Koraç Kupası'nı kazandığı dönemde birlikte çalıştıklarını belirten Hakyemez, "Zor bir hedefi gerçekleştirmek üzeriyiz" diye konuştu.
Medical Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise, "Basketboldaki atağımız sürecek. Trabzonspor'un gücü artık pota da görülmeye başlanmıştır" dedi.
ABD’li oyuncumuz Michael Wright, ligimizi yakından tanıdığını belirterek, “Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayacağım 4. sezonum olacak. TB2L’de büyük başarı göstererek TBL’ye gelen bir takımda görev alacağım. TBL’de başarılı olmak isteyeceğiz ve bu mükemmel bir ortam olacak. Takımı az çok tanıyorum, Ersin ve Evren’i önceki yıllardan biliyorum. Amacımız TBL’de önemli bir etki yaratmak ve ilk 4 içinde yer almak” diye konuştu.
Evren Büker 2 yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, şöyle konuştu: “Trabzonspor’u tercih etmemde pek çok sebep var. Ağabeyim (Serhat) burada, Saner Ayar burada, Doğan Hakyemez burada, Medical Park’ın sponsorluğu, güzel bir oluşum ve yeni bir heyecan var. Abim geçen sezon yaşanan güzellikleri de anlattı. Burada yaşanacak, kazanılacak her başarıda ismimin yazacak olması kariyerim açısından çok önemli. 25 yaşındayım. 2 sene burada basketbolumu daha da geliştirebilirim. Trabzon’u çok merak ediyorum. 7500 kişilik bir salon ve müthiş bir atmosfer olacak. Onun heyecanını yaşamak bence her sporcuya nasip olmaz. Gelişimimi devam ettirip performans olarak da Trabzon seyircisiyle bütünleşip, bana güvenen, destek olanlara mahçup olmam diye düşünüyorum. Bu sene milli takımda da oynamayı hedefliyorum. Şu andaki transferlere bakarsak Wright sayılı uzunlardan biri, Ersin abi bize tecrübesiyle çok şey katacaktır, Fransa Ligi’nden gelen Obasohan için de iyi şeyler söyleniyor. Takım olmak, uyum sağlamak, arkadaşlık çok önemli. Bir top için herkes mücadele ederse başarı ortaya çıkıyor. Günümüzde mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Mücadele edeceksin, tabiri caizse öleceksin o sahada ve maçı kazanmak için her şeyi yapacaksın. O havayı yakalarsak bence başarılı bir sezon geçirmeye aday takımız"
Tecrübeli basketbolcu Ersin Görkem de “Takım 2. Lig’den 1. Lige çıkan yeni bir ekip ve çok büyük heyecan var. Bunun yanında Trabzon halkının spora olan ilgisini biliyoruz. Basketbol onlar için yeni bir heyecan olacak. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener Bey, Saner Ayar Bey, Doğan abi. Hakikaten çok büyük destek veriyorlar. Çok ciddi bir takım kuruluyor. Benim adıma mutluluk verici. İnşallah bize olan bu inancı ve güveni mahcup etmeden güzel bir sezon daha geçiririz. Herkese teşekkür ediyorum. Sadri Bey hedef olarak Play off dedi, ama bence bu kadro için yeterli değil. Hedefi ilk 4 olan bir kadroyuz” dedi."
Bizim yönetim Futbol takımını bıraktı,basketbol takımınıza transfer yapıyor.Yönetimi anlamak gerçekten zor.Elin amerikalısını transfer ediyor basketbol takımına ama futbol takımımıza transfer işi zor diyor.Geçenlerde sadri şener kombinelerin satılmamasından şikayetçiydi.bakşkanın açıklamasını okuyun ne kadar mantıklı siz söyleyin.
"10 OYUNCU MU ALALIM? Trabzon’da kombine üzüntüsü. Bordo-Mavililer’in Türkiye Kupası’nı aldığı, F.Bahçe’ye son maçta darbe vurarak 1996 yılının rövanşını da almasına rağmen ikinci haftayı dolduran kombine satışlarına büyük ilgisizlik Başkan Sadri Şener’i adeta yıktı. İki sezon önce flaş transferler ile 17 bin gibi rekor rakama ulaşan kombine satışı, geçen sezon düşüşe geçerken 11 bine indi. Kombineye ilgisizlik bu düşüşün devam edeceğini göstermesi Şener’i, “Her yıl 10 oyuncu mu almalıyız” diye isyan ettirdi. İKİ YIL ÖNCEKİ GİBİ Şener, “Ben kombinelerde kuyruk bekliyordum. Sonuçta kupayı almışsın ve şampiyonu belirlemişsin. Gelecek yıl için umut veren bir ekibe de sahipsin. Ancak taraftarımız galiba bizim kadar şevkli ve istekli değil. Hep transferlere göre kombine alınacak diye bir şey yok. Trabzonspor’un başarısını isteyen kombinesi amalı. Umuyorum ki önümüzdeki günlerde kombine satışları artar. Kombinelerin bitmesi maddi kaynaktan çok manevi güç açısından önemli. İki yıl önceyi taraftar unutmasın” dedi."
Çok hata yaptın başkan çok, özellikle Fatih ile aranızda yaşanan diyalog kötü etkiledi kombineyi. Sen getir hele bir Panteliç'i o zaman gör kombineyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Scotti0061
Çok hata yaptın başkan çok, özellikle Fatih ile aranızda yaşanan diyalog kötü etkiledi kombineyi. Sen getir hele bir Panteliç'i o zaman gör kombineyi.
Panteliç kupa dan sonra görüşelim diyor.Ee o zamanda fiyatı yükselecek ve onu beklemek zorunda kalacagız.Takıma katkı yapacak ve faydalı olabilecek Yıldız oyuncu getirirse başkan o zaman kombineler nasıl satılır görür. Takviye ihtiyacı olan Mevkiler: Sagbek Solbek Sol kanat Forvet Stoper Ortasaha
Sağbek için Serkan veya Tayfun'dan daha fazla katkı yapacak futbolcu bulmak zor olur. Bulursakda pahalı olur bu yüzden sağbek pek mühim değil benim için Serkan varken. Solbek Cale başka takıma gitmediği sürece as takım için transfere ihtiyaç yok ancak Ferhat'ı satıp veya takasta kullanıp solbek için yedeğe daha kaliteli bir futbolcu almalıyız. Çağlar biçilmiş kaftan olurdu bizim için ama onuda HH ve yandaşları saolasın kaptırdık.
Forvet ve stoper şu an için takımda bağıran mevkiler. Ardından öncelik sırasına göre sol kanat geliyor ancak Yattara'nın dönüşünden sonra o bölgeye oyuncu almaya ne kadar ihtiyacımız var bilmiyorum. Orta saha ise bence şu an için transfere en gereksiz bölge.
quote:
Sağbek için Serkan veya Tayfun'dan daha fazla katkı yapacak futbolcu bulmak zor olur. Bulursakda pahalı olur bu yüzden sağbek pek mühim değil benim için Serkan varken. Solbek Cale başka takıma gitmediği sürece as takım için transfere ihtiyaç yok ancak Ferhat'ı satıp veya takasta kullanıp solbek için yedeğe daha kaliteli bir futbolcu almalıyız. Çağlar biçilmiş kaftan olurdu bizim için ama onuda HH ve yandaşları saolasın kaptırdık.
Forvet ve stoper şu an için takımda bağıran mevkiler. Ardından öncelik sırasına göre sol kanat geliyor ancak Yattara'nın dönüşünden sonra o bölgeye oyuncu almaya ne kadar ihtiyacımız var bilmiyorum. Orta saha ise bence şu an için transfere en gereksiz bölge.
Ortasaha almalıyız çünkü sakatlık olursa yandık.Alternatifi az ortasahanın.Cale gitmek istedigini belirtmiş ve gabriçte kiralık olarak gönderilecekmiş.Serkan sagbekte oynuyor fakat yeterli degil.Mecbur kaldıgı için oynuyor.Ömer aysanın oynadıgı dönem çok iyiydi sag kanadımız.Önünde serkan oynuyordu zaten.
Jelavic ve Glowacki %90... Brozek de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
Ortasaha almalıyız çünkü sakatlık olursa yandık.Alternatifi az ortasahanın.Cale gitmek istedigini belirtmiş ve gabriçte kiralık olarak gönderilecekmiş.Serkan sagbekte oynuyor fakat yeterli degil.Mecbur kaldıgı için oynuyor.Ömer aysanın oynadıgı dönem çok iyiydi sag kanadımız.Önünde serkan oynuyordu zaten.
Katılmıyorum, Serkan bence gayet iyi performans gösteriyor. Bunun fazlası takım için fazla lüks olur. Malesef şu anda lüks bir takım kuracak kadar paramız yok. Cale gitmek istediğini belirtmiş ama gidip gitmeyeceği garanti değil, giderse ondan gelen parayla onun ayarında bir solbek alınır orada problem görmüyorum gitmessede bu şekil iyi zaten. Gabric kiralık olarak gönderilse dahi sol kanatta oynayabilecek futbolcularımız mevcut. Bu Engin olabilir, Burak olabilir, adam olursa Barış bu rolü üstlenebilir ki şu anda oynayan Gabric'den pek eksik olduğunu düşünmüyorum, serbest olarak daha iyi oynasada takım kurgusuna göre içeri kateden bir Alanzinho olabilir, hiç olmadı Colman'da gayet iyi oynuyor o bölgelerde ve kanattan içeri iyi girip goller atabiliyor, bu yüzde sol kanat transferi öncelikli olarak durmuyor şu anda bence önümüzde.
Orta sahada oynayan Ceyhun-Colman-Selçuk-Sezer var ve bunlardan 2'si oynayacak. 2 as 2 alternatif.
Ha şunuda belirteyim gönül isterki senin dediğin gibi bol alternatifli ve gereknimilerin tamamını karşılayacak bir transfer politikası güdülsün. Ama yönetim ne kadar belli etmesede son dönemde harcadığı gereksiz ve yüksek transfer meblaları yüzünden takım ekonomik bir darboğazda. Bu yüzden önce Forvet sonra stoper.
Katılmıyorum, Serkan bence gayet iyi performans gösteriyor. Bunun fazlası takım için fazla lüks olur. Malesef şu anda lüks bir takım kuracak kadar paramız yok. Cale gitmek istediğini belirtmiş ama gidip gitmeyeceği garanti değil, giderse ondan gelen parayla onun ayarında bir solbek alınır orada problem görmüyorum gitmessede bu şekil iyi zaten. Gabric kiralık olarak gönderilse dahi sol kanatta oynayabilecek futbolcularımız mevcut. Bu Engin olabilir, Burak olabilir, adam olursa Barış bu rolü üstlenebilir ki şu anda oynayan Gabric'den pek eksik olduğunu düşünmüyorum, serbest olarak daha iyi oynasada takım kurgusuna göre içeri kateden bir Alanzinho olabilir, hiç olmadı Colman'da gayet iyi oynuyor o bölgelerde ve kanattan içeri iyi girip goller atabiliyor, bu yüzde sol kanat transferi öncelikli olarak durmuyor şu anda bence önümüzde.
Orta sahada oynayan Ceyhun-Colman-Selçuk-Sezer var ve bunlardan 2'si oynayacak. 2 as 2 alternatif.
Ha şunuda belirteyim gönül isterki senin dediğin gibi bol alternatifli ve gereknimilerin tamamını karşılayacak bir transfer politikası güdülsün. Ama yönetim ne kadar belli etmesede son dönemde harcadığı gereksiz ve yüksek transfer meblaları yüzünden takım ekonomik bir darboğazda. Bu yüzden önce Forvet sonra stoper.
Gereksiz harcamaları yapan yönetim.Transferi bilen birilerine sorsalardı önceden.Eger önümüzdeki sezon başarılı olmak istiyorsak bahsettigim mevkilere oyuncu almalıyız ama yönetim bu takım bize yeter derse başarı beklemek yanlış olur.Dikkat ederseniz hep farklı mevkilerde oyanacak oyuncularımız var.Asıl mevkilerinde oynayan oyuncu transferi gerekli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme