Şimdi Ara

Yeni torrent dosyaları oluşturmak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni torrent dosyaları oluşturup seeding yapmak istiyorum ama nasıl yapılıcağını bilmiyorum. Daha doğrusu torrent hazırlamak çok problem diil ama torrentle seed edilicek dosyalar nasıl hazırlanıyo?
    Örneğin bi torrenti çalıştırıp indirmeye başladığımızda dosya 30-40 parça winrar dosyası indirip bunları download bittikten sonra birleştirmemize izin veriyo. İşte asıl merak ettiğim bu parça parça winrar dosyalarının nasıl oluşturulucağı. Bilenleriniz yardım ederse çok sevinicem, teşekkürler..
    Hashing denilen şey bu mudur? Buysa nasıl yapılır? Diilse nedir?
    (Baya bi soru sordum farkındayım )
    Resimdeki gibi bölmek istiyorum dosyaları;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcin -- 12 Nisan 2005, 11:36:37 >

• bittorrent programının maketorrent ekiyle hazırlanıyor ve seed ediliyor istediğin dosyalar.
  • Maketorrent sadece torrentini oluşturmaya yaramıyo mu?
    Önce dosyaları parçalamak gerekiyo diye düşünmüştüm.. (Bu arada torrentleri elitetorrents'te seed ediceğim için parçalamaya uğraşıyorum yoksa problem diil de...)
  • ben direk maketorrent kullanıyorum ama seed için bazı siteleri de kullanabiliyosun.
  • Peki maketorrent'le dosyaları nası parçalıyoruz??
  • maketorrent parçalama işini yapmıyor server üzerinde tracker bulunur bu server üzerinde çalışan ve server’a yüklenmiş torrent dosyaları içindeki bilgileri kullanarak kullanıcılar arasındaki data alışverişini kontrol eden ve yönlendiren bir programdır yani client programları önce tracker’a bağlanır ve oradan aldığı diğer kullanıcı adresleri ile onlara bağlanıp karşılıklı dosya transferi yaparlar. biz clientlerle torrentleri oluşturup serverlara ul ederiz.
  • Ya açıkçası anlamıyorum. Söylemeke istediğim şu. Bİ dosyayı nasıl bu hale getirebilirim (resim ekledim)???
    varsa programı nedir bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcin -- 12 Nisan 2005, 11:36:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç mi bilen yok ya... :/
  • Arkadaşım seedler olacak kadar yüksek bi bağlantıya sahip misin..??
  • Ya elimden geldiğince yapıyorum işte farkeder mi. Bugün yoksa da yarın olucaktır belki yüksek hızlı bağlantım. Merak ettiğim bu işlein nasıl ypıldığı. Bilgin var mı Jankat?
  • Ya bende torrent kullanıyorum;ancak seedler olmayı denemedim,düşünmedim (: Çünkü mesela benim bağlantım adsl 256,ben bu bağlantıyla saniyede en fazla 7-8 kb dosya gönderebilirim..E haliyle elitetorrent gibi kaliteli sitelerde bu hızla upload yapmaya kalksam 20 kişi bağlansa (: kişi başına 0.35kb gönderebilirim..Bu da adamların bana sövmesine yol açar değil mi..?? Bence sen indirdiğin dosyaları paylaş uploader olmamıza daha çok var (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 12 Nisan 2005, 21:41:49 >
  • Ya abicim benim de derdim o site işte. Ratiomu yükseltmeye çalışıyorum, başka yerden indirdiğimi buraya paylaşıma açıp dl yapmadan ul yapmış oliim istiyorum anlatabildim mi. Çünkü ben burdan böyle indirmeye devam edersem diil 1.0'ı 0.4'ü bile yakalayamicam.
  • bu gösterdiğin resimde dosyalar winrarla bölünmüş sende bölebilirsin istediğin dosyayı winrar programıyla
  • Nası yapılıcağını biliyo musun?
    Winrar'ı baya kurcaladım buraya başlık açmadan önce ama bulamamıştım, sonra buraya danışiim dedim..

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.