Şimdi Ara

Yeni topladığım sistem sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i5 6500 + gtx 970 bileşenli pc topladım

topladığım pcyi birleştirdikten sonra windows kurduktan sonra pencerelerin aşırı kastığı dolayısıyla ekran kartı driverinin henüz kurulu olmadığını farkettim
    gtx 970 driverini kurduğumda sorun düzeldi fakat sistem i5 in kendi ekran kartını okumuyordu.
    tüm güncelleştirmeleri kurdum yine olmadı.
    Manuel olarak driverini bulup kurmaya calıştığımda donanım bulunamadı tarzımsı tam açıklamasını hatırlamıyorum
    bir ifadeyle karşılaştım
    İntelin kendi ekran kartını okumamasının sebebi nedir acaba?

• emreyusuf01 kullanıcısına yanıt
    normal bişey. laptoplardaki gibi göremezsin.
    bide bi sorum var onu görüp napıcaksın :D gtx970 varken intel neden?
  • Okumaması acaba bir sorunmudur diye beni merak ettirdi açıkcası bu kesin bir bilgimi ?

Aygıt yoneticisi vsvs hiçbiryerde okumuyor
  • Hocam yanlış anlama ama sormak zorundayım. Anakartının onboard ekran kartı desteği var mı emin misin?
  • myk1905 kullanıcısına yanıt
    msi b150 gaming m3
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyusuf01

Okumaması acaba bir sorunmudur diye beni merak ettirdi açıkcası bu kesin bir bilgimi ?

Aygıt yoneticisi vsvs hiçbiryerde okumuyor

Sisteminin, dahili ekran kartını görmemesi donanımsal bir sorun değildir, hatta can sıkıcı bir sorun olarak kabul dahi edilemez.

Bu linkten Intel VGA driver'ı indirip kurduktan sonra sorunun çözülür:

http://tr.msi.com/support/mb/B150-GAMING-M3.html#down-driver&Win8.1 64

• Bundada sorun verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sorun değil normal harici kart takıldığında anakart biosu dahiliyi devre dışı bırakır harici kart sökülürse devreye girer

bu halde sürücü yükleyememende normal dahili kart devre dışı görmez masaüstünde optimus gibi kart geçişi falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2015; 23:00:19 >
    Harici ekran kartı varken motherboard devre dışı bırakır entegreyi o yüzden görememen normal bir sorun olduğu söylenemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.