Şimdi Ara

YENİ TOPİC İŞTE VAR MI DİYCEĞİNİZ (YOK YOK ŞAKA ARADIM BULAMADIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Bİ ALMAN ANLAYABİLDİĞİM KADARIYLA MONKEY YARATMADA KULLANILDIĞINI SÖYLEDİĞİ MOR Bİ YUMURTAYI 500K GİBİ Bİ FİYATTAN İTELEMEYE ÇALIŞIYO. SERVER BABEL. BÖÖLE Bİ ŞEY VAR MIDIR. YOKSA BU DİNGİL NİYE HIRTLIK YAPMAKTADIR? iNSANLARI SAF MI SANMAKTADIR? nE DE OLSA ALMANDIR DİYİP GEÇMEK Mİ LAZIMDIR. YOKSA PK OLMAK CAİZ MİDİR? :):) eĞER DOĞRU SÖÖLÜYOSA YUMURTAYI KIRIP İÇİNDEKİ MAYMUNU ALMAK SURETİYLE Mİ BU İŞ OLMAKTADIR YOKSA Bİ PROSEDÜRÜ VAR MIDIR? şİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Orjinalden alıntı: leventgum

ARKADAŞLAR Bİ ALMAN ANLAYABİLDİĞİM KADARIYLA MONKEY YARATMADA KULLANILDIĞINI SÖYLEDİĞİ MOR Bİ YUMURTAYI 500K GİBİ Bİ FİYATTAN İTELEMEYE ÇALIŞIYO. SERVER BABEL. BÖÖLE Bİ ŞEY VAR MIDIR. YOKSA BU DİNGİL NİYE HIRTLIK YAPMAKTADIR? iNSANLARI SAF MI SANMAKTADIR? nE DE OLSA ALMANDIR DİYİP GEÇMEK Mİ LAZIMDIR. YOKSA PK OLMAK CAİZ MİDİR? :):) eĞER DOĞRU SÖÖLÜYOSA YUMURTAYI KIRIP İÇİNDEKİ MAYMUNU ALMAK SURETİYLE Mİ BU İŞ OLMAKTADIR YOKSA Bİ PROSEDÜRÜ VAR MIDIR? şİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

koptum yaa puhahaha benim bildiğim kadarıylaa sadece kredi kartıyla alınıyoo o maymunlar...

• ÖNCELİKLE ARKADAŞIM PK OLMAK HARAM DIR ÇÜNKÜ MİLLETİN EXP İNE EL SÜRÜYOSUN İKİNCİ Sİ ADAM %94564634555 KEKLİK AVLIYODUR AMA KİMSENİN KANICAĞINI SANMIYORUM STER ALMAN İSTER MEZOPOTAMYALI ALINMAZ YANİ SENİN KELİMENLE HIRTLIK YAPIYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 28 Ağustos 2006; 18:53:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

ÖNCELİKLE ARKADAŞIM PK OLMA KCAİZDİR HARAM DIR..

caizdir demişsin caiz=dinen doğru,sakınca görülmeyen demektir.. haram= dinen doğru olmayan,sakıncalı demektir... chelişkii war.. yalnış kullanmışsınn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 28 Ağustos 2006; 18:53:47 >
  • PARDON HOCAM DÜZELLTİĞİN İÇN SAĞOLLL HEMEN ŞEYY ETTİRİRRİZ ONU ORDAN
  • O mor yumurta event egg i. Alma sakın. Event dönemlerinde mob lardan düşer, ilgili npc ye kırdırılır, içinden elixir, scroll falan düşer. Maymun düşmez yani. Artı event dönemi dışında bi işe yaramaz. O elemanın elinde patlamış bunlar. Size kastırmaya çalışıyor. Yılbaşı, paskalya vb dönemlerde yeni event olur. O zaman işe yarar. Bu arada onun tezgah fiyatı 500k değil 50 - 75k arasıdır. Gelecek event de de aşağı yukarı aynı olur sanırırm.
    ( Bu arada topiği gördüm, cevap yazmaya başladım, ben bitirene kadar post kasıcılar araya kaynamış gene. Yürüyün be kuru kalabalıklar. Kim tutar sizi. Forumu bitirdiniz, yakında oyunu da bitireceksiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 28 Ağustos 2006; 18:57:35 >
  • NOMAD SOUL ARKADAŞIM ŞU EVENT DÖNEMLİ FALAN NASIL OLUYO SİLKROAD LA ALAKALI PROFESYİONAL Bİ BİLGİM YOK UZAMNLARDAN BİLGİ ALMAK BENİ MUTLU EDER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 28 Ağustos 2006; 18:57:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

NOMAD SOUL ARKADAŞIM ŞU EVENT DÖNEMLİ FALAN NASIL OLUYO SİLKROAD LA ALAKALI PROFESYİONAL Bİ BİLGİM YOK UZAMNLARDAN BİLGİ ALMAK BENİ MUTLU EDER

Yılbaşı, paskalya vb dönemlerde event olur genelde. Bi npc yi (örneğin jangan da So-ok isimli hatun) ortalığa bir yere koyarlar. Moblar dan renkli yumurtalar düşer. Gider ona kırdırırsınız. İçinden şansınıza göre item çıkar. Genelde scroll (500 hp, mp, monster vb.), elixir her türlüsü, yılbaşlarında Santa Suit vb. Eventerl genelde birkaç gün sürer, sonra yumurta düşmez , npc kalkar ve elde kalanlar da kırdırılmaz. Scroll lar monster summon scroll hariç kullanılır. Monster summon scroll da eğer event bitene kadar kullanılmazsa bidahaki event i bekler.

• ANLADIM HOCAM SAĞOL BENİ O ENGİN SİLKROAD BİLGİLİERİN LE AYDINLATTIĞIN İÇİN FORUM DONANİMHABER SENLE GURUR DUYUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

O mor yumurta event egg i. Alma sakın. Event dönemlerinde mob lardan düşer, ilgili npc ye kırdırılır, içinden elixir, scroll falan düşer. Maymun düşmez yani. Artı event dönemi dışında bi işe yaramaz. O elemanın elinde patlamış bunlar. Size kastırmaya çalışıyor. Yılbaşı, paskalya vb dönemlerde yeni event olur. O zaman işe yarar. Bu arada onun tezgah fiyatı 500k değil 50 - 75k arasıdır. Gelecek event de de aşağı yukarı aynı olur sanırırm.
    ( Bu arada topiği gördüm, cevap yazmaya başladım, ben bitirene kadar post kasıcılar araya kaynamış gene. Yürüyün be kuru kalabalıklar. Kim tutar sizi. Forumu bitirdiniz, yakında oyunu da bitireceksiniz.)

bize post kasıcı diosun peki sen hiçmii bu sitede böle polemiklere girmedin sana böle aşağılayıca bir kelimeyle cvp verseler ii olurmuyduu ayrıcaa hiçbi zaman post kasmadım bilmediğim konularda sustumm sadece bazıı durumlarda gerçekten bana komik gelen durumlarda koptumm muhaha gibi hallari gösteren küçük ifadeler kullandımm bunlar post kasmak değildirr bunlar forumun eğlencesidirr.. bunlar olmadan forumun tadıı çıkmazzz.. teşekkür eder saygı duyarımmm.. ayrıca tam 3 tane forum açtım ve yönettim bu tür işlerden anlarımm..

• ŞimDİ DUrDuk YERE ORTALIK KARIŞTIII NOMAN SOUL HOCAM ARALARA HERKESS BİŞEYLER YAZAR SEN YAAZAANA KANAR BU TOPİCDE VEYA FORUMDA Bİ TEK SEN DEĞİLSİN BLKİ SEN SON HARFİNİ YAZMADAN BAŞKASI GÖNDERİYOO LÜTFEN YAZMAYALIM BÖYLE ŞEYLERRR
  • arkadaşlar ben cevabımı aldım. topic de her zamanki gibi kavga alanına dönüşmek üzere. herkese teşekkürler... kapatalım artık bu topiki lütfen...
  • PEKİ ARKADAŞLAR BU EGGLER HER CANAVARDAN DÜŞÜYOR YA BAYAĞI İYİ BİR ŞEY O ZMN MANGYANGDAN DA DÜŞÜYORSA BEN O EVENTİN ZAMANINDA GİDERİM MANGYANGLARA SERİ SERİ KESİP TOPLARIM OLUR DEMİ ÖYLE BİŞEY İÇİNDENDE POSO ELİXİR SCROLL FLN ÇIKAR
    bide ben knight oynamıştım bi aralar(artık bıraktım) ordada böyle eventler oluyodu mesela orda ne kadar çok arka arkaya kırarsan o kadar iyi item gelir bundada öylemi yoksa tek tek kırdırsakta aynı şey mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 28 Ağustos 2006; 19:22:15 >
  • DOĞRRU SÖYLEDİN HOCAMM MOD ABİLERİM Bİ İKİ TIK ATTIRIP SİLİN VEYA MÜHÜRLEYİN
  • quote:

O mor yumurta event egg i. Alma sakın. Event dönemlerinde mob lardan düşer, ilgili npc ye kırdırılır, içinden elixir, scroll falan düşer. Maymun düşmez yani. Artı event dönemi dışında bi işe yaramaz. O elemanın elinde patlamış bunlar. Size kastırmaya çalışıyor. Yılbaşı, paskalya vb dönemlerde yeni event olur. O zaman işe yarar. Bu arada onun tezgah fiyatı 500k değil 50 - 75k arasıdır. Gelecek event de de aşağı yukarı aynı olur sanırırm.

way be adam ne laf sokmuş
  • quote:

ÖNCELİKLE ARKADAŞIM PK OLMAK HARAM DIR ÇÜNKÜ MİLLETİN EXP İNE EL SÜRÜYOSUN İKİNCİ Sİ ADAM %94564634555 KEKLİK AVLIYODUR AMA KİMSENİN KANICAĞINI SANMIYORUM STER ALMAN İSTER MEZOPOTAMYALI ALINMAZ YANİ SENİN KELİMENLE HIRTLIK YAPIYO

türkçe yaz hiç bişi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 29 Ağustos 2006; 1:25:42 >

• quote:

KaRıŞmAyIm dEdİm dE Bu nOlUyO ArKaDaŞıM???
  • 1)icemonster
    sen post kasmıyosun bence ama 3 forum yönetmek 5 forum yönetmek zart zurt yapmak post kasmamaya neden değil

2)_last samurai_
    burada post kasan biri varsa o da sensin, boş boş gereksiz mesajlarla dolduruyosun ortalığı

3)amacım polemik yaratmak falan değil(post kasmak hiç değil :) ) inandıklarımı söyledim sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.