Şimdi Ara

yeni toledo 2013 1.2 tsi v.s2013 lancer 1.6 invite (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Janjan

Lancer diyenlerin kaci acaba gercekten kendilerine alirlardi cok merak ediyorum... 2012 model araclari bile ellerinde paslanmaya basladi neredeyse

kendi adıma arqcı test ettim şimdi lancer arıyorum varsa 2012 hala ellerinde versinler 40 liraya hemen alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

quote:

Lancer diyenlerin kaci acaba gercekten kendilerine alirlardi cok merak ediyorum... 2012 model araclari bile ellerinde paslanmaya basladi neredeyse

kendi adıma arqcı test ettim şimdi lancer arıyorum varsa 2012 hala ellerinde versinler 40 liraya hemen alırım

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

quote:

Ee 40'a alirim diyorsun su anki liste fiyatina yanasmiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

İkisinin de aynı motor ve şanzımana sahip olması ikisini de aynı araba yapmaz. O hesapla Jetta ile Octavia, Leon ile Golf aynı olmalıydı ama değiller. Skoda Çek Cumhuriyeti'nde yüksek kalite işçilikle üretilen bir arabadır. Fiyatları da aynı değil bildiğim kadarıyla.

Yanılıyorsun, karşılaştırman zaten mantıklı değil. Golf ile Leon aynı araç değil, Jetta ile Ovtavia da değil, ama Toledo ve Rapid aynı araç. İçindeki tuşlarından, bagaj hacminden, koltuklarından, motoruna, şanzımanından tüketimine bir fark yok. Hatta fiyatları bile aynı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.