< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Tesla Model Y, kabindeki 4D radar ile adeta çığır açıyor (2. sayfa)

-
-
O konuda hem fikiriz ama dünyada şimdi verimlilik dışında bir sürüş zevkide var içten yanmalıdaki sürüş zevki torklanma devirlenme motorun sesi vites atma kontrol hissi bunlara hasta bir kitle var Amerikasından avrupasına ..
Amerika aslında en güzel bunları aşmış bir ülke .
Adamların garajında teslada var teslanın yanında V8 yada V6 aracıda var yani bunları dert etmiyorlar..
Biz Norveç İsveç Belçika olamayız öyle bir ekonomiz yok bu dediğin ülkelerde fakir halk yok .. yerlerde yatan evsiz insan yok lojman veriyorlar evsizlere dışarda yatmak yasak çalışmayanların bile az da olsa bir yaşam işsizlik maaşı var yani bir yaşam standardı var en dipteki insanın bile ..
Bizim iç dinamiklerimiz koşullarımız çok farklı büyük şehirlerden biraz dışarı çık Anadolu Karadeniz gez modelli araç çok az görürsün genelde eski reno doğan şahin eski Tempra Tipo doblolar kangoolar falan görürsün.. sen bu insanlardan elindekini sat üstüne bir milyon ekle elektrikli.al diyemezsin .. yok öyle bir paraları.. yani zor işler zaman meselesi öyle beş on senede çözülecek işler değil ..
Togg çok doğru bir proje ama gelişmeli Togg uçan araç üstüne hidrojen üstüne bile gelecek vizyonu koyup çalışma yapmalı byd yapıyor çok yol kat etti çin zaten bu uçan vasıtalara hızlı geçicek orda bari biz öncü olsak harika olur .. çok değil 10 sene sonra başının üstünde uçan vasıtalar göreceksin sen bile kullanıcaksın .. o uçan araçlarda eletkrkli olucak motorları filan esas verimi sen o zaman gör .. zamanında ne kadar ilkelmiş bu araba batarya sistemleri falan diyiceksin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle katılıyorum adam diyor manuel dışında araba kullanamam.😀🙃 İçten yanmalılarda etkileşim var doğru motorun sesi titreşimi vs.Elektriklilerin sürüşü çok yapay.
Evet özellikle kırsal kesimde doğru bunun nedeni insanların ihtiyaçlarını karşılıyor zaten taş toprak taşıyor niye yenisini alsın yıpratsın birde işin ekonomik boyutu da var.Malum gününüz ekonomik şartları herkes için zor.
Valla bu uçan arabalar biz 90 lı kuşağın çizgi filmlerinden beridir hayalimiz hatta 2020 li yıllarda olacak deniliyordu gördük uçan kaçan araba yok🙃
Uçan araba olursa dediğiniz gibi asıl gelişmişlik ve medeniyet o olur bence.Kalanı yere bastığı sürece üç aşağı beş yukarı aynı.
Benim elektrikli tercih etme nedenim evden şarj imkanı , konfor ve sessizlik sürüş kolaylığı.Birde 1200 bandına clio ,egea almaktansa teknoloji içeren birşeye para vermek isterim.Birde kullandıkça araç ekonomi yapsın tasarruf sağlasın beklentim bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
adamlar otonom sürüşü çözdü rakipleri kısmen yaklaştı şimdide detay ile arayı dahada açacam diye uğraşıyorlar.
-
Klimayi acmak icin 55 ekran dokunmatik TVnin menuleri arasinda dolasmaniz gereken , hicbir seyin fiziksel kumandasi olmayan bir araba guvenlikten bahsetmesin.
-
Çocuğu sürekli arabada unutuyordum bu özelliğin çıkması çok iyi olmuş.
-
Yinede şahinin yerini tutmaz.
-
Bu radarın yayacağı sinyallerin insan sağlığına etkisi nedir?
-
Benimde ilk aklıma gelen bu soru oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mmwave sinyalleri sanırım. Sürekli radar tarafından taranıyor olmak hiç isteyeceğim bir şey değil. Umarım kapatılabiliyordur veya sürekli çalışmayıp belli periyotlarla çalışıyordur umarım. Sürekli çalışıyorsa benim için juniperden vazgeçme sebebi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKSA -- 15 Şubat 2025; 20:6:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X