Şimdi Ara

YENİ TELEFON ALACAGIM YARDIMINIZI BEKLİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR. BENİM SU AN 6 AY KADAR KULLANDIGIM 5800 İM VAR ELİMDE. TELEFON COK GUZEL HERSEYİ VAR YALNIZ DOKUNMATIK TELEFONLARI SEVMEDGIMI ANLADIM BU TELEFONLA. COK ZAHMETLİ GELİYOR.BİR MİKTAR PARA BİRİKTİRDİM BU TELEFONUDA 350 GİBİ BİRŞEYE SATARSAM YENİ Bİ TELEFON ALMAYI DUSUNUYORUM.
    YENİ ALMAK İSTEDİGİM TELEFON KESİNLİKLE DOKUNMATIK OLMAYACAK VE NOKIA OLMASINI İSTİYORUM. 2-3 YIL KULLANABİLECEGİM SAGLAM VE SADE BİR TELEFON ALMAYI DUSUNUYORUM ORNEGİN N85 GİBİ MESELA.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SIMDIDEN TESEKKURLER

• N78, N79, N82, N85 ve N86 size uygun cihazlar. Wifi önemli değilse 6220 Classic, 6700 Slide ve 6720 Classic öneririm. Çok daha ucuz bir bir Nokia düşünüyorsanız henüz çıkmamış olan C5 de iyi bir seçim olacaktır.
  • Başlarda bende dokunmatikten tekrar bi düşündüm tuşlu daha rahattı sanki. ama dokunmatik ekranlı telefonlarda en sevdiğim özellik ekranlarının çok büyük olması tuşlulara göre. basmatiklerde 2.8''den yüksek ekran görmedik. oda bana yetmiyor. 3.2'' bile yetmiyor ama idare eder işte. 5800 ekranı filim izlemek oyun oynamak özellikle internette gezmek için çok güzel tercihim 4''ve üstü olsada dediğim gibi yetiyor. ama basmatiğe sadece telefonu alo - alo - demek için kullanıyosanız geçin. Bu dediklerim her ne kadar yapılabilsede basmatiklerdede dokunmatik telefonlar kadar zevk vermediği su götürmez bir gerçektir. dokunmatiğe alışmaya bakın zevk almaya bakın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.