Şimdi Ara

Yeni takılan lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi günler. Öncelikle forum a yeni üye oldum. Pek kurallarını bilmiyorum bi kusurum olduysa affola. Öncelikle size iki sorum olacak.
    Aracım 2008 model corolla elegant otomatik 137 binde 25.03.2017 tarihinde aracıma atiker gold marka lpg taktırdım. Arac lpg takıldıktan sonra 40-50 km gittim arıza lambası yandı ve "CHECK ENGINE" diye arıza verdi gidişinde falan bir sorun yoktu gittim tekrar servise arıza yok dediler ama arıza lambasını söndürdüler bu işlem 2-3 kere tekrarladı. En son bu şekilde arıza lambası yanık bi şekilde kaldı. Şimdi de hala yanık bunun için bi öneriniz var mı?
    Ikıncı bir sorum ise lpg takıldıktan sonra rampalarda benzinde iken çok tatlı bir geri kaçırma oluyordu gaza basınca hemem topluyordu lpg de ise gaza basınca hemen toplamiyor geri kaçırıyor ne yapmam lazım şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geç toplamasina sebep olan şey muhtemelen çözümü Enjektörden manifolt a giren boruların mümkün olduğu kadar kısa ve 4 u de eşit olsun.

    Yola çıkıp pc ile ayar yaptı mı aracınıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle ayarı iyi yapılmadığı için fakir karışımda çalışıyor. nozüller araca uygun takılmamış olabilir veya basınç yetersizdir. LPG kiti obdli. iyi bir montaj ve ayarla sorun çıkarmaması arıza lambası yakmaması lazım.
  • aceryeni A kullanıcısına yanıt
    Evet yola cıktık pc baglı ıken muhtemelen yaptı.
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    pekı hocam cozum nasıl olabılır
    ben servıse tekrardan gıttıgımde ne demelıyım yabancıyım bıraz bu konulara
  • Lpg kiti ile aracın obd bağlantısı yapılmış mı onu sorun. Yapıldıysa lpg programindan LTFT ve STFT yani uzun ve kısa dönemli yakit kesme değerlerine bakın artı veya eksi en fazla 10 olsun. Eger obd bağlantısı yapmamışsa yapsın. Obd bağlantısı yapılmamışsa Bluetoothlu Elm327 cihazi ile akıllı telefondan da bakılabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.