Şimdi Ara

-YENİ TAHSİSTE- EN UYGUN OPERATÖR VE TARİFE HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni tahsiste çok uygun ön ödemeli operatör tarife öneriniz nedir?

NOT: Yeni hat alınacak, internete gerek yok lakin 25-30 civarı mesaj 100dk kadar da her yöne olsa yeter. Sürekli yükleme koşulu da olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 13 Aralık 2011; 14:39:06 >

• yok mu önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: êyc

Vodafone, özgür genç tarifesi güzeldir, her yöne 10 dk'sı 50 kuruş. Numarasını taşıyanlara, 6 ay boyunca her ay her yöne 5000 sms ya da her yöne 250 dakika da hediye veriyorlar. Ben aylık cepnet için geçmiştim, kaldırdılar ama buna rağmen değiştirmeyi düşünmüyorum.

yukleme kosulu var mi?
    yeni hat aliminda da gecerlidir herhalde.

avea da hepsi bir tarifesi varmis;
    10 tl'ye 75 dk cok iyi lakin sms paketi 4 tl oldu 14 ivir zivir 15 gibi oluyor.

10-15 tl arasi 50 hy sms i olan yeni hat alimina yok mu?
  • up's
    yeni tahsisi belirtmemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: êyc

Vodafone, özgür genç tarifesi güzeldir, her yöne 10 dk'sı 50 kuruş. Numarasını taşıyanlara, 6 ay boyunca her ay her yöne 5000 sms ya da her yöne 250 dakika da hediye veriyorlar. Ben aylık cepnet için geçmiştim, kaldırdılar ama buna rağmen değiştirmeyi düşünmüyorum.

numarasini tasiyana 6 ay boyunca her ay 5bin smsi 20tl yukleme kosulunda veriyorlar diye biliyorum
  • Hoş Geldin Paketi
    20 TL/ ay

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hos-geldin-paketi.aspx

... yeni bir Hazır Kart alarak Turkcell'e gelen ya da faturalıdan Hazır Kart'a geçen Turkcell’liler, Hoş Geldin Paketi'nde aylık her yöne 200 DAKİKA, her yöne 100 SMS ve ziyaret edilecek site sınırlaması olmadan 100 MB internete sadece 20TL’ye sahip olabiliyor.

Benim dikkatimi bu paket çekti mesela...
    Lakin 200dk konuşma ve 200 sms çok, 100dk ve 100 sms olsa yeter. 100mb interneti de gereksiz.

Avea'da ve Vodafone'da Hoş Geldine alternatif bulamadım hepsi numara taşımayla gelen abonelere kampanyaların.

Yok mu şöyle daha uyguna bir yeni abone kampanyası?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.