Şimdi Ara

Yeni tablet aldım (Teknosa) bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni tablet aldım arkadaşlar, evde güçlü bir masa üstü PC ve Playstation3 üm var zaten, ben sırf iş yerimde nete girmek ve android oyunlara göz atmak için (yani can sıkıntısı) Teknosa dan 2 yıl garantili ”Oblio MINT PLUS 7" isimli ürünü 250 liraya aldım, gayet memnunum aslında ama yine de sorayım,

Ürün hakkında bilmem gereken bişey var mı? Ne diyosunuz bu ürün için? Ayrıca 7” tablet için taşıma çantalarını nerde bulabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 23 Mayıs 2012; 14:33:10 >

• güle güle kullan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

güle güle kullan :)

fena ürüne benzemiyor demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

güle güle kullan :)

fena ürüne benzemiyor demi?

güzel cihaz:) ama keske çok kişi tarafından kullanılan bi cihaz alsaydın desteği fazlaca bulurdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bu da benim vesilem ile forumda yaygın bi cihaz olur, ki gayet güzel bi ürün fiyatına göre, başlangıcı ben yapmış olayım
  • Turuncu ındirimden 199 tl aldım..
    fene sayılmaz özellik bakımından
    ne demişler ne kaa ekmek o kaa küfte...
  • quote:

Belki bu da benim vesilem ile forumda yaygın bi cihaz olur, ki gayet güzel bi ürün fiyatına göre, başlangıcı ben yapmış olayım

Link
    Dostum burada konusu var paylaşımları oradan yapalım. Ben memnunum cihazdan oyunlarda biraz ısınma sorunu var gibi geldi bana ve bi kaç oyuna rastladım donanım yetersiz diye açmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: concepty

quote:

Belki bu da benim vesilem ile forumda yaygın bi cihaz olur, ki gayet güzel bi ürün fiyatına göre, başlangıcı ben yapmış olayım

Link
    Dostum burada konusu var paylaşımları oradan yapalım. Ben memnunum cihazdan oyunlarda biraz ısınma sorunu var gibi geldi bana ve bi kaç oyuna rastladım donanım yetersiz diye açmadı.

teşekkürler o konuya bakalım

• Ürünü mağazada inceledim, tablette gerçekten büyük bi adım atılmış.. Android 4.0 ile sistem gerçekten çok güzel olmuş ayrıca tablet kılıfları hakkında mağazadaki Teknosa çalışana bana bir fikir verdi bence o da kullanılmalı. Oblio'nun kendi sitesinde 7" tablet kılıflarını satıyorlar. Tabletlerinizi korumak için bence ideal.

Ayrıca bendeki Tablet mint 7 Slim 'e mouse ve klavye bağladım. HDMI kablo ile TV'ye bağladım. Tam bir medya player oldu :)
  • Arkadaslar bende uygun fiyatli bir tablet bakiyorum. Tek istegim vodafone internet paketim var sınirsız. Bunu kullanacagim bir tablet modeli varmi ? Mesela bunda kullanilabilinir mi? Yazliga piknige falan gittigimde internetsiz kalmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Arkadaslar bende uygun fiyatli bir tablet bakiyorum. Tek istegim vodafone internet paketim var sınirsız. Bunu kullanacagim bir tablet modeli varmi ? Mesela bunda kullanilabilinir mi? Yazliga piknige falan gittigimde internetsiz kalmak istemiyorum.

Merhaba,

Ürünümüzle beraber çalışan modemleri aşağıdaki gibi bulabilirsiniz. Modem numaraları ile modem numaralarını bulduğunuzda sorunsuz ve sıkıntısız internete bağlanabilirsiniz.

Modem modelleri:

E372
    E177u-1
    MF190
    E182E

Tabletle alakalı ayrıntılı inceleme için lütfenwww.tabletmint.com obliotablet.blogspot.com a giriniz ve detaylı bilgiyi alınız.

Ayrıca cihazlarımız yarın Turuncu indiriminde çok avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak.

• İlginiz için teşekkürler ama anlamıyorum modem işlerinden.GSM şirketlerinin verdiği internet hizmetini hangi ürünle bu tabletle kullanabilirim.İsim resim link veren olursa sevinirim.Paketim vodafone 'ın sınırsız paketi.Öyle 3G falan değil yani.Çok çok düşük hızlı bir paket.Teşekkürler...
  • quote:

Arkadaslar bende uygun fiyatli bir tablet bakiyorum. Tek istegim vodafone internet paketim var sınirsız. Bunu kullanacagim bir tablet modeli varmi ? Mesela bunda kullanilabilinir mi? Yazliga piknige falan gittigimde internetsiz kalmak istemiyorum.

tabiki kullanman mümkün, aksi kesinlikle olamaz zaten, cihazdaki mobil menüde Turkcell en üstte duruyor, sonra Vodafone ve Avea seçenekleri mevcut
  • quote:

İlginiz için teşekkürler ama anlamıyorum modem işlerinden.GSM şirketlerinin verdiği internet hizmetini hangi ürünle bu tabletle kullanabilirim.İsim resim link veren olursa sevinirim.Paketim vodafone 'ın sınırsız paketi.Öyle 3G falan değil yani.Çok çok düşük hızlı bir paket.Teşekkürler...

Ben bugün "Turkcell VINN 10gb 79tl" (90 gün geçerli paket) isimli tarifeye karar verdim
  • http://www.tabletmint.com/?p=554 detaylı bilgiler.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 25 Mayıs 2012; 17:47:16 >
  • Valla bende inceledim Teknosada çok hoş küçük ve kullanışlı alınabilir bir cihaz..kasa filan sağlam hissi veriyor
    kalitesi işçiliği iyi
  • quote:

quote:

İlginiz için teşekkürler ama anlamıyorum modem işlerinden.GSM şirketlerinin verdiği internet hizmetini hangi ürünle bu tabletle kullanabilirim.İsim resim link veren olursa sevinirim.Paketim vodafone 'ın sınırsız paketi.Öyle 3G falan değil yani.Çok çok düşük hızlı bir paket.Teşekkürler...

Ben bugün "Turkcell VINN 10gb 79tl" (90 gün geçerli paket) isimli tarifeye karar verdim

Sizinki vınn o oluyor biliyorum.Benim merak ettiğim simkartı tablete bağlayıp girebilmek.NAsıl anlatsam bilemedim

• quote:

quote:

quote:

Sizinki vınn o oluyor biliyorum.Benim merak ettiğim simkartı tablete bağlayıp girebilmek.NAsıl anlatsam bilemedim

Teknosa dan ürünü almaya gidince ordaki personele söyleyin, halleder mutlaka

• yarın (26 mayıs) da yine indirim varmış galiba teknosa da 199tl. almayı planlıyorum ama piyasaya yeni çıkmış ürün galiba fazla kullanan yok forumda inceleyebildiğim kadaraıyla.

fiyata göre nasıl bir ürün, memnun musnuz? dokunmatiği ve ekran performansı nasıl. klavye kullanımı iyi midir epey kullanacağım çünkü. kullanan arkadaşlar genel olarak biraz bilgi verebilir mi yazdıklarım ve tüm kullanımıyla alakalı. teşekkürler şimdiden.

3g 'si dahili mi yoksa usb modem takılarak mı çalışıyor vınn, vodem vs ile. epey önemli bi nokta. bunun hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demlideli -- 25 Mayıs 2012; 19:40:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 199 'a yakalayabilirsem alırım ben bu cihazı bi daha inceledim bugün...sadece ekran çözünürlüğü ve dış sesi
    bana göre eksi özelliği...onun haricinde çok büyük hayati bi eksiklik göremedim..fiyatına göre..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.