Şimdi Ara

Yeni Sw'de Para Kasma Taktikleri (Güncel 5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Knight Online hayatımda en sevdiğim şey pazar yapmak olmuştur hep, malum yeni serverimiz Olympia'da geldi gelecek..
    Bende sizlere serverin ilk günlerinde sizlere güzel paralar kazandırabilecek pazar yöntemlerini anlatıyorum, konuda takipte kalınız ilerleyen saatlerde yeni videoları bu başlığa eklemeye devam edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevfik217 -- 3 Haziran 2016; 8:03:48 >

• güncel arkadaşlar
  • Eline sağlık kardeşim pazarcıların çok işine yarayacak.
  • Gerçekten güzel paylaşım. Olympia'ya başlayamayacağım ama steamKo'ya server gelirse direkt uygularım bunları.
  • Güzel paylaşımlar birde Şu Gem Fragmentlardan nasıl zarar etmeden para kasabileceğimizle ilgili video yapabilirsen iyi olur.Trina işine girilmelimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brokoli Çorbasi -- 2 Haziran 2016; 16:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brokoli Çorbasi

Güzel paylaşımlar birde Şu Gem Fragmentlardan nasıl zarar etmeden para kasabileceğimizle ilgili video yapabilirsen iyi olur.Trina işine girilmelimi?

fragment işi ile ilgili bir video hazırlarım ilerleyen zamanda, kısaca zarar etmemenin yolue çıkan shellere bile abartmayacak şekilde upgrade yapmaktan geçiyor hocam, trina işi değilde asıl parayı genieden kırarsın şuan ve direk aldığın gibi satabiliyorsun, giriyorsan hemen genie işine başla hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevfik217

quote:

Güzel paylaşımlar birde Şu Gem Fragmentlardan nasıl zarar etmeden para kasabileceğimizle ilgili video yapabilirsen iyi olur.Trina işine girilmelimi?

fragment işi ile ilgili bir video hazırlarım ilerleyen zamanda, kısaca zarar etmemenin yolue çıkan shellere bile abartmayacak şekilde upgrade yapmaktan geçiyor hocam, trina işi değilde asıl parayı genieden kırarsın şuan ve direk aldığın gibi satabiliyorsun, giriyorsan hemen genie işine başla hocam

2.5mden topladım 3mden koydum 10adet
    ama sanırm zarar ettm 3mden kmse almıyor.
  • quote:

quote:

quote:

2.5mden topladım 3mden koydum 10adet
    ama sanırm zarar ettm 3mden kmse almıyor.

pahalı toplamışsın be hocam , yine satarsın o sorun değilde sana tavsiyem cash çekip onunla al genielerini, çok daha ucuza mal edeceksin öyle ;)

• Çöp slotlarında kasmaya basladm lv 60 oldum. Okcu yaklasık 15-20dk = inventory doluyor 1.5 2m filan geliyor npc satıslarından
    1saatte ortalama 4m kasılıyor. iyimi kotumu sence?

edit: 140k exp gelıor 61 oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brokoli Çorbasi -- 3 Haziran 2016; 11:13:00 >
  • Pazarcı diye tabir edilen insanları hiç sevmiyorum oyunun mahvolmasındaki etkenlerden birisiniz ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brokoli Çorbasi kullanıcısına yanıt
    seri dönemediğin için 4m sanırım , yada dc pre mi yok sende bilemiyorum ama çöp slotlarının hakkı saatte 10m , yinede şuan para yapman ve item alabilmen için gayet iyi para bence
  • Atayiz A kullanıcısına yanıt
    ters düşünüyorsun bana kalırsa hocam , bi şekilde pazarcılar sayesinde item yapıyorsunuz, ihtiyacınız olan itemleri hemen buluyorsunuz
  • quote:

seri dönemediğin için 4m sanırım , yada dc pre mi yok sende bilemiyorum ama çöp slotlarının hakkı saatte 10m , yinede şuan para yapman ve item alabilmen için gayet iyi para bence

Çöp slotunda 64lv oldum. Oto famillilar aldım biraz serileşti sanki
    30k altındaki esyaları almıyorm
    Saatte 5~7m para kasmaya basladım suan. Dc pre yok malesef exp pre :/ Ama elle kestıgım ıcın oldukca yorucu. 20M nakit yaptım suan.
    20M nakit ile hangi ise yönelmeliyim? Genie haric.
    Alkeradau 60 70kdan buy actım 1saat bekledm atmadılar.
    Sapphirede aynı sekil
    Magichammer ve yesil kutuda buy atmadılar. Chitin +5 isinemı gırsem direk +5 al sat? +6 basmayı denedm +5ile aynı parayı verio cakallar. +6 Almıolar
    DC Exp Flashlarda oldukca Düşüşte 150klardan 40 45klara kadar Sell pazar görmeye basladım :/ Buy acsam 25k alıp 50kı satıcam:S ugrasmaya degmez gibi

Edit: old flame ring cıktı msden. Private server ahalisi olarak hemen Pusu acıp kilidini kırmadan takıp cıkarmaya calıstım olmad tabi

oyun içi nick: GenghisKhan / Job:Archer / Human

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brokoli Çorbasi -- 3 Haziran 2016; 17:05:04 >

• Brokoli Çorbasi kullanıcısına yanıt
    o3 deyim nick TeXoM , müsait zamanda oradan ulaş hocam konuşalım, ayrıca senin dün 2,5 den topladığın genieler 7,5m şuan haberin olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevfik217 -- 3 Haziran 2016; 17:42:47 >
  • Yararlı bir konu daha sonra bakacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 3 Haziran 2016; 18:53:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.