Şimdi Ara

--Yeni SS ler eklendi..--Artık oyunun ne hale geldiğini anladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık herkesin bildiği gibi 4 yıl önce 7md 10gb di...Millet 7 e basmaya korkuyordu ve koxp ar ama expde, düpe vardı gb 3-4 ytl di hatta istanbuldan 1 ytl ye almıstım 999 dan bakira dişi cektiğimi bilirim..Bide şimdi bakıyorum +7 md olmus cogu serverde 45m-60m arası...O zamanlar 1 kişide bile olmayan 9clewaerden bol biş yok suan...

Neyse beyler ko nun bu durumlara geleceğini ben tahmin ediyordum...1 yıl boyunca sw bugu vardı leet feetten hızlı gidiyorduk...Bunu fixlemediler 1 yıl ve bu yıllarda 1299 versionu ko nun türklerin eline geçti db si ve çoğu duyan kişi 10 raptorun felan oluo 80lw oluon 2 dk duyanlar yığıldı pwp bende dahil...Sonra pwplerde acidleri felan fixlediler artık coğu gm admin oyunu çözmüştü ve bazı pwplere saldırılar oldu başarılı olunanlarda usko yada yapıldı...Suana kadar 1 kere soyuldum...Çok kötü birşey 100 YTL lik maldı ama olsun...Adamın Id buldugum halde itemlerimi alamadım..

ve bugün dedim nie oynuyoruzki bize ne karı var ardreamdan baseden nede czden zevk alıyorum artık oyundaki en zevkli şey ticaret...Bugün ihtibariyle oyunu bıraktım sadece upgrade ve ticaret yapıp gb yapıp satıcagım..Bugün ilk denememde +6 raptor aldım 85mden 30mlikte yapkmalık item ve bastım teker teker hepsi yandı sona raptor kaldı bi bastım aha dedim yandı bi baktım sarı ışıkkk 1gb kar Kasadaki md no reb 7 md ve yanındakide 7chitin no reb dün de onları basmıstım.....

Raptor...(7) SS: http://img23.imageshack.us/my.php?image=ve7raptornv8.jpg

Herkese reelde başarılar..

İron İmpacht ..(7) http://img407.imageshack.us/my.php?image=7iibasilirkd5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 15 Şubat 2009; 21:56:29 >

• En Güzeli Yapmıssın Cs 1.6 Oyna
  • Kutluhan 520 mesajınvar ama halen forumun neden olduğunu, Amaçlarını anlamış değilsin........ Bizimle paylaşmak istemiş durumnu
  • en güzelini yapmışsın arkadaşım bırakmak isteyip te bırakamayan arkadaşlara da tavsiye ederim upgrade işine girin biraz eğlenirsiniz, sonra çok istediğiniz bir item yanar ve oyunu tamamen bırakırsınız
  • Kardeşim Sigara Gibi Bu Oyun Yarın Bırakacam Diyorum Bırakamıyorum En iyi Upgrade Yolu Reelde Başarılar ve Oyun Oynarsan Kesinlikle Herkesin Eşit Olduğu Yeteneğe Bağlı Oyunlar Oyna
  • 3 Yanlışın 1 doğruyu götürdüğü zaman geldiğinde biz size söyleriz. Kurtlar Vadicilik oynamayı keserseniz iyi edersiniz ki herkesin bildiği gibi Donanımhaber bir paylaşım platformudur.

İyi Forumlar.
  • Yorumlar için teşekkürler Şimdi pre yok malum :) L1 girip hepsini satıp yeniden basıcam başka bişler 2 günde 1.5gb kar...
  • Bence en ii ihtimal ticaret ve upgrade yapa yapa guzel itemler yaparsın örn:8shell set flan guzel itemler snra kıyamassnda patlatmaya yeni bir char dizersin devam edersin bırakamssnda böle olabilr

Ama söle biside var 1.gun patlamaz 2.gun patlamaz 3-4-5 olmaz en sonunda bumm TY anvil patlar ve oyunu bırakırsın
  • Yeni itemim İron İmpacht (7) :) upupidik..

http://img407.imageshack.us/my.php?image=7iibasilirkd5.jpg

Yarın 7md ve 7 chitin basıorum :)
  • Bu oyuna sıfırdan başlamak mümkün değil dediklerinin çoğuna (ardream,gb vs.) bir anlam veremedim anlamadığım bir kaç şey var burda o kadar parayı o levelde nasıl kazanıyorsun ticaret diyeceğini tahmin ediyorum öyleyse ticarete nasıl başlanılır ben hiç bir şeyin fiyatını bilmiyorum fiyat listesi çıkaracak var mı

bence bırakmakla kötü etmişsin yine de diğer ücretsiz online oyunlara göre en iyilerindendi

• Başka oyunlara doğru yönelmen dileğiyle.

Private serverlerinde farkı yokki. Koxp,SH,Seri pot , Seri skill vs. vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Başka oyunlara doğru yönelmen dileğiyle.

Private serverlerinde farkı yokki. Koxp,SH,Seri pot , Seri skill vs. vs.

Çok doğru diyorsun...BElki bu upgradelerle bi mage kurarım baktım ardream koxp fll np kasılmıo zevk yok itemleri satar gb evirip oyunu bırakıcam gencoko 1453 versiyonuna geçmiş orda oynarım daha iyi en azından türk gm ler insanlarla daha çok iletişime geçer..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.