Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalnız 1.6 dizel + otomatikte cazip bir seçenek. Manuel'de Mondeo 1.6TDCI Titanium daha cazip bana göre.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Hiz sabitleme takilirsa zaten cok güzel olur active.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Xenon far opsiyonel olarak alınabiliyor.Fiyatı 3.450tl
  • Arkadaşlar ayrıca bilgi olarak vereyim aracın tüm donanımlarında XDS yani ''Dinamik Elektrikli Diferansiyel kilidi'' standart donanım.Bu çok iyi birşey çünkü Highline Passatta dahi opsiyonel bu donanım.

Kodlama ile ayarı belirlenebiliyor normal,orta ve yüksek yol tutuş için istediğiniz şekilde ayarlamanız mümkün. Ayrıca Highline passata ek olarak Prestige superbde aşağıdaki donanımlarda mevcut ;

-ısıtmalı arka koltuklar
    -Elektrikli bagaj kapağı
    -Mekanik arka ve yan arka cam güneşlikleri
    -İç gözlem sensörlü + yardımcı sirenli alarm sistemi

Bunların tamamı high passatta opsiyonel.
  • burakkucuk B kullanıcısına yanıt
    ben normal sitesinden ulaşıyorum. sıkıntı olmuyor. tekrar bir kontrol edeyim
  • fiyatlar yuksek degil mi arkadaslar ben 1.4 act prestiji 85.000 bekliyordum
  • Ankara and a 1 tane prestige gelmis. Business gri. Evde bikac foto atarım. Çalısanlarda çok bilgi veremiyotlar daha 2 saat olmuş geleli

• Bugün ankarada çektiğim fotolar
     YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

• Bu arabayı alacaksan Benzinli Manuel Baz paket alacaksın. Ekonominin gözüne vura vura kullanacaksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led gündüz farları sadece prestige de varmış.
  • Fotosu olan araç prestij mi? Sitede prestijin jantları pegasus ama bunlar pegasus değil.Bunlar style a ait olan jantlar.Siteye göre tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scavn

Fotosu olan araç prestij mi? Sitede prestijin jantları pegasus ama bunlar pegasus değil.Bunlar style a ait olan jantlar.Siteye göre tabi.

Hiç bir yerde yazmıyordu ama muhtemelen prestige.
    Jantlar da Phoenix
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu arabayı alacaksan Benzinli Manuel Baz paket alacaksın. Ekonominin gözüne vura vura kullanacaksin.

Hocam tsı motorla nasıl bir ekonomi yapılabilir ki? tdi alcaksın , ozaman hangar gibi bir araba ve ekonomiyi birlikte almış olursun.
  • xCixLandx kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yılda yaklaşık 10bin km yapıyoruz, bu ikisi arasında kaldık hangisini seçmek mantıklı olur;

1.6 tdı 120hp 93.900tl style

1.4 tsı act 150hp 94.900tl prestıge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-25 -- 28 Temmuz 2015; 21:40:55 >
  • Style'da kendiliğinden kararan dikiz aynası yok.

• Arkadaşlar kisa kullanim icin tsi cok daha mantıklı sanki. 4-5 sene için tdi sanki çok ideal. Kullanim araliklariniza gire belirlemek lazim.

Bu arada sirf merakimdan bir test Sürüşu yapacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu arabayı alacaksan Benzinli Manuel Baz paket alacaksın. Ekonominin gözüne vura vura kullanacaksin.

Hocam tsı motorla nasıl bir ekonomi yapılabilir ki? tdi alcaksın , ozaman hangar gibi bir araba ve ekonomiyi birlikte almış olursun.

En başta TDI motor çok pahalı. Arada 30000 TL civarı fark var.

TSI motor sakin kullanımda karma 6-7 litre yakıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site de Yeni Superb sayfası açılmış. Bu fiyatlar gerçekten pahalı geldi bana, eski Superb elegance donanım bundan daha doluydu sanki. Prestige pakette dahi navigasyon opsiyonel. 105.000 manuel araca verip navigasyona para vermekte koyar biraz. Mondeo düşünülebilir ya da kadjar, yani ben bu araçları da düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_can_291 -- 28 Temmuz 2015; 22:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_can_291

Site de Yeni Superb sayfası açılmış. Bu fiyatlar gerçekten pahalı geldi bana, eski Superb elegance donanım bundan daha doluydu sanki. Prestige pakette dahi navigasyon opsiyonel. 105.000 manuel araca verip navigasyona para vermekte koyar biraz. Mondeo düşünülebilir ya da kadjar, yani ben bu araçları da düşünmeye başladım.

Eskisinde elektrikli bagaj kapağı, anahtarsız giriş ve arka koltuk ısıtma yoktu, (opsiyondu bazıları) kasa değişti ve hafifledi motor güçlendi. En fazla 10bin koymalıydılar.
    Fakat maalesef yüzde 20 civarı zam yaparak satışa sürmeleri hiç hoş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Style'da kendiliğinden kararan dikiz aynası yok.

Önceden sızdırılan donanımlarda Active'de bile vardı,

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

Fakat şimdi bakıyorum, dediğiniz gibi sadece Prestij'e almışlar, eğer cidden öyleyse çok büyük ayıp ediyorlar. D segmenti bir araç sonuçta...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.