Arkadaşlar bugün yeni sipariş verdiğim sistem geldi ve format attım bilgisayara. Usb farem çalışmıyor anakart sürücüsünü de yüklemek için fare gerekiyor yani anlayacağınız fare olmadan sürücü yüklenmiyo sürücü olmadan fare çalışmıyor klavyeden de kur butonuna basamıyorum. Ne yapacağım konusunda fikri olan var mı acaba ?
Fareden bi sıkıntı olmasın direk tanıması gerekirdi. Usb girişini değiştir sürücü cd sini tak klavyeden yapabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: KEREM04283
Fareden bi sıkıntı olmasın direk tanıması gerekirdi. Usb girişini değiştir sürücü cd sini tak klavyeden yapabilirsin
hocam denedim tüm usb girişlerini ama olmadı. şimdi klavyeyle fare yönlendirilebiliyormuş o şekildi sürücüyü yükledim yükleyince usb 3 sürücüsünü yükledi direk sonra çalışmaya başladı sorunu da çözmüş oldum böylece :)
klavyeden tab tuşunu ve alt tuşunu yerine göre kullanarak sekmeler arasında geçiş yapabilirsiniz onay içinde ya enter ya da ara cubugunu kullanabilirsiniz. Kurulumu gerçekleştirdikten sonra mousu deneyebilirsiniz ama normalde mousunuzu taktığınızda otomatik tanıması gerekirdi. Bios dan Usb ayarları ile oynamadı iseniz eğer.
cengizkhaan
kullanıcısına yanıt
biliyorum tabla geçebileceğimi ama sürücü yükleme yerinde bir türlü yükle butonuna geçmiyordu . Fareyi neden görmedi bilmiyorum ama ilk yüklediği şey usb3.0 sürücüsü oldu sonra düzeldi sürücüsü olmadan çalışmıyor mu acaba usb girişleri
mousunuzu usb 3.0 porta takmışsınız anladığım kadarı ile . usb 2.0 porta takarsanız ki bu ayrımı portların icine bakarak yapabilirsiniz , usb 3.0 portunun içi mavi dir. usb 2.0 portunun içi beyaz dır. İçi beyaz olan porta mousunuzu takıp gerekli sürücüleride kurabilirsiniz. Sürücü kurulumlarından sonra 3.0 portlarıda kullanabilirsiniz.
cengizkhaan
kullanıcısına yanıt
hoşam şimdi baktım ama hiç beyaz yok mavi ve siyah var. Siyahlara takınca da görmüyor ama o sürücüyü yükledikten sonra çalışmaya başlıyor ne yapabilirim bu konuda ?
şimdi farkettim windows açılana kadar kulaklık da fare de çalışıyor ama windows başlatılıyor ekranı geldiği anda ikisi de gidiyor.
siyah olan sizde 2.0 oraya takın. usb 3.0 driver ı bulup kurmaya çalıştığında iptal edin bunu klavye de alt+f4 tuşu ile yapabilirsiniz.sonrasında usb 2.0 sürücüsünü yüklemeye başlayana kadar devam edin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme