Şimdi Ara

Yeni Silkroad sunucusu 70 CAP 1x . Orjinal ISRO sunucu dosyaları ile . PARA Harcama imkanı yok. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
6
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utku1676

Deniz bey devam etmek isterse edeceğiz ancak ben projeyi tek başıma yürütmek istemiyorum. İndiren arkadaşlar silmesin dosyaları deniz bey açarım dediyse açacaktır.

Alıntıları Göster
    devam etseydi 24 kişilik bir guildle gelmeyi düşünüyorduk
    devam ederse şayet free pet eklenebilirse güzel olur

Deniz bey devam etmek isterse edeceğiz ancak ben projeyi tek başıma yürütmek istemiyorum. İndiren arkadaşlar silmesin dosyaları deniz bey açarım dediyse açacaktır.

Alıntıları Göster
    takip

Orijinalden alıntı: Senkei

takip

Alıntıları Göster
    Takip

Orijinalden alıntı: BetterCallVicke

Takip

Alıntıları Göster
    Bende takipteyim ve açılmasını bekliyorum. Her silkroad konusunda sparta server'ını arayıp duruyorum, server'a girmekte zorlansamda aldığım oyun zevki paha biçilemezdi...

Orijinalden alıntı: MeC-J

Bende takipteyim ve açılmasını bekliyorum. Her silkroad konusunda sparta server'ını arayıp duruyorum, server'a girmekte zorlansamda aldığım oyun zevki paha biçilemezdi...

Alıntıları Göster
    3 ay önce buraların eskisi olduğunu bildiğimden deniz beyle benzer bir proje hakkında görüşmüştüm ve kendi işleri nedeniyle olumsuz cevap almıştım. Keşke böyle bir fikir ortaya atılırken bana da bir pm gelseydi :) Sunucuyu kendi sunucularımdan birinde barındırmaya hazırım

• quote:

Alıntıları Göster
    bu ara meraktan soruyorum, bu kada eski dosyaları nasıl elde ettiniz ?

Orijinalden alıntı: IO

bu ara meraktan soruyorum, bu kada eski dosyaları nasıl elde ettiniz ?
    isro files falan degil onlar bildigimiz eski csro files ecsro nun paylaştıgı :)

Orijinalden alıntı: oki4627

isro files falan degil onlar bildigimiz eski csro files ecsro nun paylaştıgı :)

Alıntıları Göster
    Başlığı okuyunca eski günler canlandı. Yıllar sonra yeniden heveslendim ama yalan oldu galiba. Ne var ne yok diye bakmak ve biraz vakit geçirmek için şu an normal clint'ı yeniden indiriyorum botsuz ve sp gapsız gitmek gibi bir düşüncem vardı.
    Şu an açılan en son server hangisi ?

Orijinalden alıntı: kral_888

Başlığı okuyunca eski günler canlandı. Yıllar sonra yeniden heveslendim ama yalan oldu galiba. Ne var ne yok diye bakmak ve biraz vakit geçirmek için şu an normal clint'ı yeniden indiriyorum botsuz ve sp gapsız gitmek gibi bir düşüncem vardı.
    Şu an açılan en son server hangisi ?

Alıntıları Göster
    4 sene sonra ben bile başlayabilirdim ama sayfanın sonuna gelince husran oldu :)
    İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

4 sene sonra ben bile başlayabilirdim ama sayfanın sonuna gelince husran oldu :)

Alıntıları Göster
    Konuyu okuyunca fena gaza geldim taa ki son sayfaya gelene kadar :/ yalan olmuş galiba proje. Keşke olsa da tatlı tatlı oynasak..

Alıntıları Göster
    eee noldu buraya şimdi ses seda yok mu

Orijinalden alıntı: standartsaplama

eee noldu buraya şimdi ses seda yok mu
    bence proje yalan oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mavi Balon

Sayfa sonu hüsran bendede oldu:( çok heveslenmiştim
    Arkadaşlar proje tüm hatlarıyla arşivimde durmakta. Yani deniz beyden haber çıkmadığı için açılmadı. Ancak bukadar zamandan sonra buna hakkım olduğunu düşünüyorum , server açmak isteyen olursa kurulum yaparım ücreti mukabilinde.Zaten benim işim bu imzamda da belirttiğim gibi Online oyunlarda server kuruyorum. Silkroad içinde server ,client, site , güvenlik ve güncelleştirme hizmetleri vermekteyim.Deniz beyde ortağım değil müşterimdi ilgilenenlerin bilgisine..
    Ark Survival Evolved server satışları , Sillkroad server kurulumları ve edit hizmeti , WarZ server kurulum ve edit hizmeti , CS : GO server kurulumu , TeamSpeak 3 server kurulumu ve daha bir çok sunucu bazlı hizmetlerimiz için ; AtlantisGameNetwork
  • quote:

Arkadaşlar proje tüm hatlarıyla arşivimde durmakta. Yani deniz beyden haber çıkmadığı için açılmadı. Ancak bukadar zamandan sonra buna hakkım olduğunu düşünüyorum , server açmak isteyen olursa kurulum yaparım ücreti mukabilinde.Zaten benim işim bu imzamda da belirttiğim gibi Online oyunlarda server kuruyorum. Silkroad içinde server ,client, site , güvenlik ve güncelleştirme hizmetleri vermekteyim.Deniz beyde ortağım değil müşterimdi ilgilenenlerin bilgisine..

Alıntıları Göster
    açıp açmayacagı hakkında senin bilgin var mı

• Olsa güzel olurdu. Eski günleri yad ederdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Olsa güzel olurdu. Eski günleri yad ederdik
    AYNI PROJEYİ BENDE SUNMUŞTUM GEÇEN YIL FORUMDA. ANCAK OYUN İÇİ GENİŞ OLUCAGI İÇİN YARDIMCI BULAMADM KENDİMDE. PROJJEYE İLAVE FİKİR KATABİLİCEK, OYUN İÇİ YARDIMCI GM POZİSYONUNDA HEM OYUNUN TADINI ÇIKARIP HEMDE BANA YARDIMCI OLUCAK KİŞİ ARIYORUM. İLK AYLAR GÖNÜLLÜ, İLERLİYEN ZAMANLARDA MUKABİL BİR ÜCRET ÖDİYEBİLİRİM KENDİSİNE. YETERKİ GÜVENİLİR VE ESKİ SRO RUHU OLSUN.

Orijinalden alıntı: Kangal3454

AYNI PROJEYİ BENDE SUNMUŞTUM GEÇEN YIL FORUMDA. ANCAK OYUN İÇİ GENİŞ OLUCAGI İÇİN YARDIMCI BULAMADM KENDİMDE. PROJJEYE İLAVE FİKİR KATABİLİCEK, OYUN İÇİ YARDIMCI GM POZİSYONUNDA HEM OYUNUN TADINI ÇIKARIP HEMDE BANA YARDIMCI OLUCAK KİŞİ ARIYORUM. İLK AYLAR GÖNÜLLÜ, İLERLİYEN ZAMANLARDA MUKABİL BİR ÜCRET ÖDİYEBİLİRİM KENDİSİNE. YETERKİ GÜVENİLİR VE ESKİ SRO RUHU OLSUN.

Alıntıları Göster
    kardeş anladıgım kadarıyla utku paralı editor vs vs işleri yapıyor proje arşivindeymiş açıcaksan al ondan da eski sro ruhu gerçekten yaşayalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oki4627

kardeş anladıgım kadarıyla utku paralı editor vs vs işleri yapıyor proje arşivindeymiş açıcaksan al ondan da eski sro ruhu gerçekten yaşayalım :)

hocam tam ne yptıgını bilmiyorm ama , bn eski sronun aynısına niyetlendim. yani garip petler,garip dressler yok, saçma sapan parlama şekilleri yok. rateler, 1 lv iken, 5 mangyng kesince level atlama olucak öyle örnek veriyim. ancak bu oyunda 500 player olucagını varsayarsak , aylık 600 tl minimum gideri olucaktır. ve online sayısı artarsa fiyat katlanıcak. bizde 6 yıllık sro oyuncusu olarak , aynı normal isrodaki, silk satışı yapmayı planlıyorum. silk ile sadece, premium,dress,pet,global,reverse satılıcak. buda sadece cüzi miktar oyun dönsün ve ilerliyen zamanlarda yeni serverlar açılsın diye.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.