Şimdi Ara

Yeni Silkroad PVP Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzman GM ve SUNUCU yönetimi ile sizlere güvenli bir OYUN sunmaktan gurur duyuyoruz.
    herhangi saldırıya karşı biçok önleme sahip olan SKYROAD sizlerle!





    Website: skyroadonline.net
    Facebook:
    facebook.com/SkyRoadOnline


    110 Cap Free Silk ve Emek Serveridir. Item satışı kesinlikle yoktur ve oyunumuz her çeşit oyuncuya hitap etmektedir. Birçok emek Serverin aksine sadece çok char açabilen yada sadece unique kesebilen değil, herkesin oyunda gelişebileceği bir sistemimiz var.
    Oyundaki Npc'lerde satılan Itemler GOLD COIN ve ARENA COIN istemektedir
    Ayni zamanda moblardan Coin düşüyor ve çok zaman bulamayan arkadaşlar Coin kasarak oyunda söz sahibi olabilir. Bildiğiniz üzere birçok serverde normal uniqleri kesen olmuyor. Çünkü bir değeri, önemi yada zevki olmuyor. Biz bu zevki isteyen arkadaşları da unutmadık ve normal Uniquelere (TG~DS)
    ARENA COIN koyduk buda oyunda size güç katan diğer bir etken olacak



    Oyunun detaylı tanıtımı için burdan sonra gelen Resimleri lütfen oyuna başlamadan önce okuyunuz ve oyun hakkında tam bilgi sahibi olunuz. Oyunumuzu seveceğinizi biliyoruz çünkü oyun tam size göre tasarlandı









    SKYROAD

    SKYROAD






    http://i.hizliresim.com/MYz2Wa.jpg



    Eklenen Chinese Skillerin Açıklamaları ;

    ÖNEMLİ NOT: Öncelikle bu skillerin Chinese ırkına eklenmesi Europeyi geri planda bırakmıyor sadece Chinese severlerede Europelerle yarışabilme fırsatı veriyor. Her Chinese açan bu skiller sayesinde oyunda söz sahibi olacak değil ama Chinese oynamayı bilen arkadaşlar belkide oyunun Kralı olabilir. Bu tamamen size kalmış. Chinese karakterlerinde Uniquelerde ve PvP 'lerde etkin olabilmesi için onlara çeşit çeşit güçler kattık ve bunlardan sadece 3 buildi seçebilecekleri için ortalama bir güce sahip olacaklar.

    1- Exploid of Anger : Bu Skill Bicheon Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Shield takan kişiye Critical 9 verecektir.
    2- Chinese Life Control : Bu Skill Heuksal Buildine eklenen Aktif Buff'tur. Buff'un kullanılabilmesi için Spear takılı olmalı ve takılı kalmalıdır. Buff maxlandığında %20 Attack Damage & +400 Magical Attack verecek fakat Hp'yi %50 çekecektir. Bu skill Europe'deki Wizard Life Skilline benzer fakat verdiği atak daha azdır. Çünkü Spear aynı zamanda bir PvP charı olduğu için verdiği atak dengelenmiştir.

    3- Physical & Magical Armor : Bu Skill Bow Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Bow takan kişiye %6 Physical Damage Absorbation & %6 Magical Damage Absorbation özelliği verecek.

    4- Hit & Parry Ratio Increase : Bu Skill Cold Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Cold Build açmış olan kişiye %10 Hit & %5 Parry Rate artışı sağlayacaktır.

    5- Magical Damage Increase : Bu Skill Lightning Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Lightning Build açmış olan kişiye %10 Magical Damage artışı sağlayacaktır.


    6- Physical Damage Increase : Bu Skill Fire Buildine eklenen Pasif Skilldir. Maxlandığında Fire Build açmış olan kişiye %10 Physical Damage artışı sağlayacaktır.

    7- Cure Theraphy : Bu Skill Force Buildine eklenen Buff Skillidir. Europe Cleric Buildindeki Holy Spell ile benzerdir. Buff aktif iken üzerinize gelen büyüler yok sayılabilir.

    8- Heal / Mana Cycle : Bu Skill Force Buildine eklenen Buff Skillidir. Europe Cleric/Bard Buildinlerindeki Orbitlere benzer fakat bu bufflar siz hariç diğer Party üyelerinin HP / MP 'sini doldurur.

    9- Ressurrection : Bu Skill Force Buildine eklenen Res Skillidir. Europe Cleric Party Res Skiline benzer.
    Tüm Party'i Resleyebilir.





    KISA BI TANITIM VIDEOMUZ SIZLERLE... IYI SEYIRLER....

    <span style="color:#ff0000;"><font size="5"><span style="font-family:century gothic;"><em><strong>[video=youtube;WiZqlfrZBGI]http://www.youtube.com/watch?v=WiZqlfrZBGI[/video]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhard01 -- 4 Temmuz 2014; 5:39:39 >







  • Emek server degil bu sırf oyuncu cekmek icin emek server diyorsunuz ya ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sw nin neresi yeni açıldı biz basladık bıraktık sw yi gm nin cahilliği ve heaven guıldındekı arkadasları yuzunden beş para etmez 2.3. sınıf bir sw
  • evilhard01 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.