Bildirim
Yeni Sihirdarlar Vadisi / Canlı yayın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bir tek beğenmeyen benim sanırım renkler çok soluk insanın içini karartıyor -
Bence çok iyi olmuş naptımızı daha iyi bilicez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ejder cok guzel ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok op -
quote:
Orijinalden alıntı: Hard2beat
bir tek beğenmeyen benim sanırım renkler çok soluk insanın içini karartıyor
Düzelecek hepsi , geridönüşlere göre davrandıklarını , o karanlık aydınlık olayının hallolacağını söylediler.Daha çok zaman var. -
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
quote:
Düzelecek hepsi , geridönüşlere göre davrandıklarını , o karanlık aydınlık olayının hallolacağını söylediler.Daha çok zaman var.
Umarım öyle olur renkler halledilse grafikler güzel -
bence böyle renksiz falan boğucu bi hava daha güzel olmuş.şuan ki kötü baya rengarenk flash oyun gibi -
quote:
+1 bende beğenmedim. Dota'yı o yüzden oynamıyorum, atmosferi çok boğucu geliyor. -
Çok iyi la
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet güzel olmuş Zamanla daha da güzelleşir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 12 Haziran 2014; 2:09:50 > -
Gayet güzel. Bide bu yayınları hep ispanyollar yapıyo galiba. Hiç west veya tr sunucularının yaptığını görmedim daha yoksa yaptılarda bizmi kaçırdık ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FabrikatörTorunu -- 12 Haziran 2014; 7:15:42 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X