Şimdi Ara

Yeni sezon CL ve Lig fontlarimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CL :

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CL fontlarinin buyuk resimleri :

• Güzel görünüyor. Formada nasıl duracak acaba.
  • Kendi tasarımcılarımızdan çıkmış, gayet hoş.
  • Bu fontun adını bilen var mı?
  • Yok mu formaya oturtabilen bi görseydik.Ayrıca neden böyle bi değişikliğe gidildi? Ve neden bu kadar geç oldu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralf_Jones

Yok mu formaya oturtabilen bi görseydik.Ayrıca neden böyle bi değişikliğe gidildi? Ve neden bu kadar geç oldu bilen var mı?

Değişikliğe gidilmedi. Yeni forma, yeni font. Ligde arial kullanıyoruz ancak CL'ye müdahale edemez kimse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Font sanırım bizim üretimimiz bu yüzden internette yok. Tek tek kopyala yapıştırla bu kadar yapabildim.

• CL'deki çok daha güzel
  • Acaba Fontun ismini bulan varmı? CL de kullanılacak olanın
  • cl fontu harika.
  • El Cazador kullanıcısına yanıt
    Her yıl yeni formaya yeni font gelmiyor.Kaldı ki forma ile font birlikte de gelmedi.Nike'ın hatası mı kulübün mü bilemiyorum tabi.Taraftara karşı bi düşüncesizlik var.Yeni sezon formada örneğin 4 tip Drogba forması olacak.4 tip Sneijder forması olacak.Font forma değişikliği aynı anda yapılmalıydı.
  • quote:

Her yıl yeni formaya yeni font gelmiyor.Kaldı ki forma ile font birlikte de gelmedi.Nike'ın hatası mı kulübün mü bilemiyorum tabi.Taraftara karşı bi düşüncesizlik var.Yeni sezon formada örneğin 4 tip Drogba forması olacak.4 tip Sneijder forması olacak.Font forma değişikliği aynı anda yapılmalıydı.

Avrupa'da her yıl font değişiyor. EPL hariç. Bizim de öyleydi yani kulüplere kalmıştı ancak biz üst üste 2 yıl aynı Nike fontunu kullandık. Taraftara karşı bir düşüncesizlik yok Arial fontlar zaten GSStore'larda yok. Formalara baskı yaptırmak isteyen taraftarlara da yeni sezon fontlarının ileri tarihte geleceği zaten söylenmişti. Sen bile bile gider geçen sene ki font ile yaptırırsan bu senin suçun kulübün değil. Kimse sana zorla isim yazdırmıyor.

• TFF zihniyetiyle daha ne kadar düşebileceğiz merak ediyorum ALLAH'IM ŞU DEMİRÖREN VE KAFA YAPISINI İNSANLIKTAN UZAK TUT YARABBİM.
  • El Cazador kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama hocam ben biliyordum formaya yeni font geleceğini.Ama ne kadar biliniyor bunu sorgulamak istedim sadece Bu arada Arial basılıyor.Geçen yıl da basılıyordu.
  • quote:

Yanlış anlama hocam ben biliyordum formaya yeni font geleceğini.Ama ne kadar biliniyor bunu sorgulamak istedim sadece Bu arada Arial basılıyor.Geçen yıl da basılıyordu.

Ariallar bildiğim kadarıyla Nike'larda vardı. Hatta forması çöp olan kaç kişi çıktı forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Font sanırım bizim üretimimiz bu yüzden internette yok. Tek tek kopyala yapıştırla bu kadar yapabildim.

Sneijder ile Drogba'nın yerini değiştirilse süper olur

• fontun ismini bilen varsa söyleyebilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.