Şimdi Ara

Yeni servere geçicekler buraya toplansın(Yeni server tartışmaları fln hepsi buraya) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Schedule For New Server

Date : 6/26/2006

inquiry : 2966

Hello. This is Silkroad Online.

To give more of our users' opportunity to connect to Silkroad Online, we are planning to open a new server at beginning of July.

We thank our users' for the interest they showed in our most current update, and we will try to prepare the new server as soon as possible.

Sitesinde yazıyordu ama belli deil düşünüolarmış açmayı
  • acarlarsa direk atlarım troyda cok zor artık kasmak oturdu milletin lvl ları cunku herkes 60+ nedir bu yaw
  • beyler hemen meslek seçmeye bakın.ilk 3 gün lvl kasalım sonra kervan yaparız.bide piyasayı biz belirleyelim.
  • hangi serverda olursa olsun, isterseniz yeni server a ilk giren siz olun yine de geride kalmıycak mısınız?? 7/24 oyun oynayanlar var, hadi onları gec 7/24 botcular var, geride kalmaya mahkumuz. ayrıca senden yuksek lvlların olması daha ii diilmi, bi thieflik yaparken o korku, o heyecanı nası alcan, ha ama ben egomu tatmin etmek istiyom diyosanız o baska...
    bi diger arıza da herkesin o server a akın etmesi olcak, yeni baslayanlar server adının yanındaki (NEW) yazısını gorup oraya atlıycak, diger serverlardaki yuksek lvl elemanlar da yeni bi heyecan diyip yeni char acıcak, e bide sizin gibi ya bu server eski diyip atlıycaklar var, nolcak o server ın hali??
    kalın eski karakterinizle adam gibi oynayın, yuksek lvllardan korkup heyecan duyun, dusukleri korkutup eglenin...
  • Profil bu olacak yeni serverde

Nick:HakaN
    Guild TR Diye açıcam
    bow full str cold
    Traderlik yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleww Ejderha -- 30 Haziran 2006; 1:58:12 >
  • aleww ejderha guild adımı nie çaldın len o benim guild adımdıbu arada ben kasıcam iyi geride kalmam sadece botlar geçer
  • Tmm Benimkinin adı

TurKey(TR) OLABİLİR Yada TurkeY(DH)
  • TR koyma o benim kardeş.yada kooy a.q rekabet olsun kim daha önce lvl 3 olursa o bozsun varsan iddaya girelim
  • adam anında ban yemiş lan, hemde sonsuz. daha birazonce onlinedı...
  • ya ben bu yeni servere kesin geçmeyi düşünüomda 5 kişi az deil mi yaw
  • ya ben gecerim benide ekleyin adım buuyk ihtimal Ahmetcan olur gene full int spear kasıcam hemen kaarım ben 41 i okul var diye az akstım
  • Bende geçmeyi dusunuyorum da biraz ark lara bakıo
  • eğer öle bi server olayı varsa bende gelirim millet venicede ezik kaldım cünkü
    gerçi itempara yerinde ama :D blood olması muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _IcECubE_ -- 30 Haziran 2006; 12:34:25 >
  • benim şuanki server ım babel ama
    yeni server açıldığında %80 o server a geçecem
    Nick im:MIROGLU
    Guild için yardım da bulunurum walla ben
    guild için düşündüğüm bi isim:VardeN
    Trader olcam ayrıca
  • Bazıları eklendi eklenenler oyuna girdimizde lvl 25 oldunuz zaman herkez 100k vericek arkadaşlar

yedekler ise gerçek listedeki olanlar eğer yeni servere geçmeslerse onlar vericek parayı tabi lvl 25 oldunda

Şimd herkez mailini versin

Benimki alewejderha@hotmail.com
    Guildin adı:Şİmdi kararlaştırıcaz
  • eakterazi@hotmail.com
  • arkadaşlar bende gelrim ama bide lastcaos bakıcam benide eklersiniz. fatalguitarist@hot....
  • malesef yyeni server açıldığı gün yani yarın tatile gidiyoruz :(

ama bende gelicem bekleyin

anlamadığım bişey cold bow dedin ya o ne spelleri tam olarak kavrayamadım da, soruyorum ya söylemiyolar yada saçma şeyler vs
  • yenı serwerda da gerıde kalcasınız
    çünkü adam gündüz kasıo aksam yatıktan sonra bota gecıo oh ne gusel..we ayrıca sizin gibi düşünen bınlerce ınsan waryenı serwerlarda lag dha fazla olur buda bi dipnot
    işte size bi resım baqın
    http://resim.blogmanya.com/img/668525791708817.JPG

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.