Şimdi Ara

YENİ SERVER GREECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SONUNDA BEKLEDİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİ HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE AÇILIŞ TARİHİ 05.26.2006 4 GÜN SONRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byby -- 22 Mayıs 2006; 9:49:44 >

• İşallah bir aksilik çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti1989

İşallah bir aksilik çıkmaz.
    yatay geçiş hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kogane

yatay geçiş hemen

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BECE ŞİMDİDEN BİZ BAŞLAYALIM HAZIRLIKLARA NE YAPALIM KLANIMIZIN İSMİ NE OLSUN KİMLER GEÇECEK BUNLARI BERABERCE KARARLAŞTIRALIM ONA GÖRE YENİ SERVERDE HEP BERABER ORGANİZE OLALIM
  • Geliyorum bende.Tek guild kurmayalım zaten bir ana guild 4 tanede alt guild olsunki gelecek çok kişi var sığmayız sonra.Guildleri hemen level atlatıp unionu kurarız.Bu işlerle ilgilenece bir gm lazım.Bu işe aday olacaklarda burada söylesin.Seçelim hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Geliyorum bende.Tek guild kurmayalım zaten bir ana guild 4 tanede alt guild olsunki gelecek çok kişi var sığmayız sonra.Guildleri hemen level atlatıp unionu kurarız.Bu işlerle ilgilenece bir gm lazım.Bu işe aday olacaklarda burada söylesin.Seçelim hemen.
    arkadaş haklı bencede bir klan kuralım sürekli online kasacak adamlaran oluşan ana bir klan ve bu kılanın kollarını oluşturalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: byby

arkadaş haklı bencede bir klan kuralım sürekli online kasacak adamlaran oluşan ana bir klan ve bu kılanın kollarını oluşturalım

Alıntıları Göster
    ooo abi tamam da daha durun lwl 40 tan başlıyacak değiliz bence bunu lwller yükseldikten sonra konuşmak daha ii olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitto

ooo abi tamam da daha durun lwl 40 tan başlıyacak değiliz bence bunu lwller yükseldikten sonra konuşmak daha ii olur

Alıntıları Göster
    OOOOOLLLLLLLEEEEEYYYYYYYYYY...OLEY BEEE HUUUHUUUUUSüper beaaaa.....

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSorrow

OOOOOLLLLLLLEEEEEYYYYYYYYYY...OLEY BEEE HUUUHUUUUUSüper beaaaa.....

Alıntıları Göster
    demekki artık bizim uzerimizde lvli olan car olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: akkedi

Alıntıları Göster
    İnşallah hayırlı olur beyler. doğrusu bu serverında oyundaki lagı paklıyacanı sanmıyorum ama gene bi umut koşara adımlarla 4 gün.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

İnşallah hayırlı olur beyler. doğrusu bu serverında oyundaki lagı paklıyacanı sanmıyorum ama gene bi umut koşara adımlarla 4 gün.....

Alıntıları Göster
    Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3T1N

Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :)

Alıntıları Göster
    Ya bu Server in ismi hiç hoşuma gitmedi yaaa... Deiştirsinler walla

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: M3T1N

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon_Rider

quote:

Alıntıları Göster
    ben yazın uyumadan paso flame klıç kalkan adam kasıcam ama tatili bekleyin nuvanda geliyor :D nuvanda die server açsalar keşke

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sen boşver onları.botla kasan kassın yapacak bişey yok.biz kendi oyunumuza bakalım.2 ay ticketla kasarsan sende 70 görebilirsin.ama tabi ciddi bi şekilde oyunun hakkını vererek kasmak lazım.

• quote:

quote:

sen boşver onları.botla kasan kassın yapacak bişey yok.biz kendi oyunumuza bakalım.2 ay ticketla kasarsan sende 70 görebilirsin.ama tabi ciddi bi şekilde oyunun hakkını vererek kasmak lazım.

Alıntıları Göster
    bende gelicem

• quote:

Orijinalden alıntı: akkedi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akkedi

Oynadıgım serverda 67 yim haftayada 70i gormus olurum sözüm bu arkadaşa idi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

arkadaş yeni serverdan bahsetmiş yanlız.

• quote:

quote:

quote:

arkadaş yeni serverdan bahsetmiş yanlız.

Alıntıları Göster
    BEEEEEEEEEEEEEEEEen de geliooooooooooom biz sınıftan 4 arkadaş gelioz ztn ben guild kuracaktım sizlerle beraber olur müthiş olacak okullarda kapanıor ama benden ilk 1 hafta pek bişi beklemeyin sonra bakın bana ben guild kuracam ztn ama bana öle en üst guild kurdutturmayın biz sizin alt guildiniz oluruz hadiyin beyler coşalllıııııııııııııım

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Flower

BEEEEEEEEEEEEEEEEen de geliooooooooooom biz sınıftan 4 arkadaş gelioz ztn ben guild kuracaktım sizlerle beraber olur müthiş olacak okullarda kapanıor ama benden ilk 1 hafta pek bişi beklemeyin sonra bakın bana ben guild kuracam ztn ama bana öle en üst guild kurdutturmayın biz sizin alt guildiniz oluruz hadiyin beyler coşalllıııııııııııııım

Alıntıları Göster
    Evet birbirimizi anlamada sorun yaşıyoruz daha açık konuşalım arkadaşın yeni serverdan bahsettiğinin farkındayım diyor ki sevgilim arkadaşım " demekki artık bizim uzerimizde lvli olan car olmayacak " bende sevgili arkadaşımın bu sözüne cvp olarak diyorum ki " Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :) " şimdi burada anlamadıgınız kısmı belirtin ben onu daha bi açayım herkezin anlıyacagı hale getireyim :) demem o dir ki efendim biz türkler ülke halk cografya olaraktan vs.. dürüst oyun, adil oyun, adaletli oyun, sen botcusun bip sin ben değilim delikanlıyım , no botter yes human bla bla felsefemiz sürdüğü sürece diyorum efendim janganda wowwwwwww adam nası hareketler yapıyor diye seyretmekten öteye maalesef ama maalesef gidemicez efendim sizler sp kasıp 30 ü görmeye çalışırken diğerleri 70 siz 70e kasmaya çalışırken diğerleri 80 olucak efendim umarım şimdi çok daha açıklayıcı oldum umarım herşey istediğiniz gibi olur başarılar bol şans

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.