Şimdi Ara

Yeni server Caspian party

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni gelecek serverda 8 kişi birlik olalım hep beraber kasılalım diyorum. Hem muhabbettir dostluktur falan derken eğlenceli geçer oyun zaten oyunun amacı eğlenmek değilmi. Sürekli yardımlaşacak birbirini satmayacak 7 kişi arıyorum benimle birlikte 8 kişi olup party kurarız. İlerde guild falanda kurarız inş. Hepimiz eu karakter seçerse daha kolay kasılırız gibime geliyor. Partydeki kişiler oyunu çok iyi bilicek diye bir kural yok skill açmayı canavara saldırmayı item pot almayı biliyorsa sorun yok oyunu iyi bilen pro abilerimiz öğretirler Party içinde dostluk olucak birbirimizle kavga etmeyeceğiz. Eğer gerçekten istenilen party olursa serverın en iyi partysi oluruz.
    SERVER CASPIAN PARTY UYELERI :
    1- Awésomé - Wizard/Bard - Awesome
    2- DrunKeNN PunK - Rogue/Cleric - Drunkenn
    3-YazAkqun - Full Int Nuker - ???
    4-Duygsuz'mm - Wizard/Bard - ???
    5-Xwdesigned - Warrior/Cleric - ???
    6-yunusuom - Wizard/Bard - ???
    7-emin_81 - Wizard/Cleric - DEATH_PROOF
    8-KoSeKu3 - Warrior/Cleric - Koray

YEDEKLER
    1-airmemoli - Warrior/Cleric - ??? (Pek fazla giremeyecek yerine başkası gelebilir)

TAKIM TAMAMLANMIŞTIR!!!

MSN GRUBU : cid-0009e0440cedaffa@groups.live.com

not : hayatımda ilk defa msn grubu açtım yanlış olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Evolution -- 31 Ağustos 2010; 12:19:13 >

• Yokmu kimse ya
  • Aral'dan sonra bir server daha mı gelecek?
  • Cılkı Fena Halde Çıktı.
  • Konuyu çevirip Aralda yapabilirim isterseniz ama partyde eşitlik olması için herkes 0 dan başlıyacak.
    Beraber dostluk içinde kasılırsak eğlenceli olucaktır.
  • One handed warrior cleric iniz olurdum ama ben size yetişemem günde 1-2 saat oynarım ve ne zaman oynıcağım belli değil...
  • Bende aynı konudan açtım ama kimseden ses çıkmadı . Bugün 500 silki çektim Caspian için , diğer serverları kaçırmıştım bazı nedenlerden dolayı.
    Build : Full Int Nuker olucak bekliyorum Salıyı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden o kadar silk çekiyorsunuz ki? Ne için gerçekten merak ediyorum bende silk almayı planlıyorum...
  • 290 Pre Plus
    88 Pet
    75'Te %100 sp ticket Full Int Nuker kasıcağım için ihtiyacım olucak...
  • Bi de şu sp ticket ın item mall daki tam ismini yazablrmsnz? Mümkünse bi de ss, bende alıcam ondan... Sro nun kendi sitesinden kredikartıyla almayı planlıyorum siz hangi firmayı tercih ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

150silk e de pre var o daha az exp sp veriyor diyemi tercih etmiyorsunuz?

sordugun sorunun içinde cevabı da var zaten

ikinci mesajına cevap olarak %100 SP Ticket tı sanırım ismi..şuan oyunda olmadıgım için ss alamadım..
    fiyatlar zaten sabit heryerde , daha ucuza satan sitelerden şüphe ediniz..silkroadoffline dan aldım şuana
    kadar ve hiçbir sorun yaşamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rappelz32 -- 27 Ağustos 2010; 18:30:33 >
  • 4 tane yenı server acıldı bu serverda artık sadece gbot olur gıbıme gelıyor
  • bende varım wizard / bard
  • 21 kısı yakın arklarla gecmeyı dusunuyoruz daha konusuyoruz ıkna cabalarındayız 7 kısı kaldı
  • Yaz Warrior/Cleric
    Edit:Nick AralSNinja Olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ServetinSümüğü -- 29 Ağustos 2010; 1:36:31 >
  • Joymax bu açılan 3 ve yeni gelecek serverdan sonra birdaha server açmaz ama oyun güzelleşti eskisi gibi değil
  • bnide ekle Wiz/bard acıorum. pre + bot unsterb_@windowslive.com ekle istersen.
  • Yaz dostum beni DEATH_PROOF BİRİ WIZ CLERC OTEKI DEATH__PROOF warıor olcak.Max 1 .5 ay takılabılırım ama sonra fınısh tıme
  • Herkes eklendi.
    Grup Msn'i açıldı.
  • ekledim ama.. sen bide bizim msn adresleri eklesen ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.