Şimdi Ara

Yeni Sennheiser CX 275s Tüm akıllı telefonlarla uyumlu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
20.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaziyetu

    koss ruk30 100 lira civarına bulunabiliyor şu sıralar bazı sitelerde, 1.5 senedir koss'lar 30-50 lira arasındaydı kimse almayınca piyasadan toplandılar. brainwavz beta mp4nation.net'te, alternatif olarak aliexpress'ten 17 dolara cks77 getirtebilirsin, kutusu aksesuarları için 6 dolar istiyorlar. beta'yla pek bir farkı yok kasa tasarımı hangisi hoşuna giderse alabilirsin. moxpad'ler de aliexpress'te 15-20 dolar arası.

    cx 300-II alırsan enstrümanlara veda edersin. şaka yapmıyorum. cx 300 şöyle bir cihaz: alırsın dersin aa ne güzel yuvarlanıyor, uzuyor tizler demek ki tiz odaklı cihaz böyle oluyormuş. diğer türlü bası da tamam fena değil dedik ama o bası ve daha iyisini birçok cihazda bulursun, bu yüzden ben cx 300'ü sadece tiz cihazı olarak değerlendiriyorum. alırsın haa tiz böyle oluyormuş der çöpe atarsın. o enstrüman akustiği çekilmez. bütün şarkıların ağzına sıçtıktan sonra istediği kadar tiz versin. diğer cihazların tizleri zaten kötü değil, xiaomi piston 2'den, brainwavz m4'ten, sony-philips'lerden çok daha ilerdedir, tizleri çöp değildir yani. bununla beraber akustikleri sayesinde gerçek ses duyarsın.

    htc kulaklığını bilmiyorum ancak bahsettiğim kulaklıkları 70-80 dolar ve altındaki 50 kulaklık arasından en iyileri olarak öneriyorum.

    Tamamdır yorumunuz için çok teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://forum.donanimhaber.com/m_109902039/f_//tm.htm#109905941

    100 liraya kampanya yapılmış forumda konusunu bulunca buraya da yazayım dedim.
  • Ekolayzır ayarı yapmak istemeyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bugün aldım. İyi bir ekolayzır ayarı ile harika bir kulaklık. Ses seviyesi muazzam. Fakat normal modda tizleri aşırı rahatsız edici şarkıyı dinletmeyecek seviyede. Sazlar çok keskin geliyor. Baterinin ince sesli zili falan kulağınızı adeta kesiyor. Dım tıs dım tıs olan sesler desen yerinden sıçratacak durumda. Telli ve tiz enstrümanlarda sözle apayrı gidiyor yani müzik ve rahatsız edici.
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    ekolayzır ayarının ss sini atabilir misin rica etsem ben de bugun aldım kulaklığı fakat s ler ş ler rezalet bir halde müzik dinlemekten soğudum nasıl hallolcak bu iş bilmiyorum iadesi de yok :/
  • Valla bende cx ii 300 vae ayni rezalet var.bide uzerine bass yazmislar.kulaklikta basstan baska her sey var ama bass yok.sinirlenip ki 150 tl verdim gayet yuksek sikayet vara yazicaktim sonucta bass yaziyorsan ustune bass konusunda iddialisin demektir.alman dedim acikcasi çinin 10 dolarlik kulakligi gibi.almayin forumda bangir bangir yaziyorum her bu modeli tavsiye edenlere.keske yetkili olsada burda tartissak.ALMAYIN...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bass mass değil bu ya bildiğin tizi köklemişler ve aşırı rahatsız edici. Markaya aldanmamak gerekiyormuş :) Ekolayzırla iyi ama kulaksızlık dinleyince de ekolayzır ayarını geri düzeltmek gerekiyor falan. Ekolayzır ayarını yapsan da bazı şarkılara yine iyi olmuyor. Boşa zahmet yani değmez bu markadan uzak durmanızı tavsiye ediyorum :D Apple kulaklığı ne güzel ayarsız tüm şarkıları kaliteli veriyordu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 24 Ocak 2017; 17:4:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Placeb0

    ekolayzır ayarının ss sini atabilir misin rica etsem ben de bugun aldım kulaklığı fakat s ler ş ler rezalet bir halde müzik dinlemekten soğudum nasıl hallolcak bu iş bilmiyorum iadesi de yok :/

     Yeni Sennheiser CX 275s Tüm akıllı telefonlarla uyumlu! Yeni Sennheiser CX 275s Tüm akıllı telefonlarla uyumlu!

    Üstteki spotify alttaki bilgisayar. Bilgisayardaki ses muazzam bu ayarla :)




  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    çok sağolasın bu ayarlarla hiç fena olmadı kulaklık hatta hoşuma gitti baya
  • Arkadaşlar selam;

    Bu kulaklığın mikrofonu playstationda kullanırken iphone kulaklıkları gibi yankı yapar mı, deneyen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünen varsa Hepsiburada'da piyasanın 20-30 TL altında şu anda.

    https://www.hepsiburada.com/sennheiser-cx-275s-kulakici-siyah-kulaklik-504538-p-BD803065
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.