|
Style plus modellere sonradan adaptif cc taktıran oldumu acaba? |
|

|
Style plus modellere sonradan adaptif cc taktıran oldumu acaba? |
|
Beyler güzel haberlerim var. Seat'ın genel merkezine mail atmıştım Full Link ne zaman gelecek diye. Bu maili Türkiye distrübitörüne yönlendirmiş adamlar. Geçen hafta Doğuş Oto'dan aradılar. Mailinize istinaden arıyoruz, aracınıza yazılım güncellemesi var. Servise gelirseniz Full Link'i de bu güncelleme ile aktive edelim dediler. Bu çarşamba gideceğim, randevuyu aldım. Yabancı forumlarda da gördüğüm üzere son iki haftadır insanlar Full Link yaptırmaya başlamış. 2020 model Leon'lara bile gelmiş oralarda. Siz de servisinizle görüşüp güncellemenizi talep edin derim. Çarşamba sonrasında gelişmeleri aktarmaya devam ederim inşallah. Hepimize hayırlı olsun. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtmsalih -- 12 Aralık 2022; 9:23:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Beyler 4200 TL imiş ücret. Dün gitmeden aradım sordum. O arada siparişin daha verilmediğini söylediler. Servis randevum ertelendi kısaca. Bu sırada yetkili dışında yapan yer var mı diye bakacağım biraz. |
|
Bende şimdi doğuş oto ile konuştum, bana da 4500 TL fiyat verdiler. Talep üzerine sipariş veriyorlarmış ve kodların gelmesi 2-3 haftayı bulabiliyormuş. O yüzden aktive etmek isteyen arkadaşların önceden servisi arayıp sipariş geçmesinde fayda var. |
|
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşlar şimdi doğuş oto aradı tekrardan, siparişim ellerine gelmiş. Haftaya salı günü (27.12) gidip kurulumunu yapıcam. Liste fiyatı 4500 TL ancak aracın garantisi devam ettiği için bir indirim yapıp 4100 TL'ye işleyeceklerini söylediler. Kurulum yapıldıktan sonra da bilgilendiririm. |
|
|
hayırlı olsun hocam çok güzel görünüyor. CarPlay ve Android auto kablosuz mu peki? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLabx -- 27 Aralık 2022; 12:55:16 > |
|
Merhabalar, Benim Leon'da D konumunda giderken bazen D yerine E ifadesi geliyor. Vites değiştirmek istediğimde de R N E S olarak görünüyor. D ifadesi gelmiyor. Sebebini bilen ya da ne anlama geldiğini bilen var mıdır kitapçığında da göremedim baktım ama. |
|