Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (323. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.919
Cevap
134
Favori
998.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten de çok güzel gözüküyor. Umarım sunroof'lu beyaz bir ibiza bulurum.
  • Tavsiye ederim bakınız

Seat ibiza 6j tuningfacebook
    Seat ibiza 6j tuning
    https://www.facebook.com/pages/Seat-ibiza-6j-tuning/251202184956541

• Evet 1.4 st aracıma bosch un iridyum bujilerini dün taktırdım. Aşağı yukarı 100 km civarı yol yaptım. Kısaca özetleyeyim.
    1- Gerek soğuk gerek sıcak motorda ilk marş daha çabuk alıyor. Ve motor sessiz çalışıyor.
    2- Araç rölantide yol bilgisayarı verisine göre daha az yakıyor. Önceki bujilerim ile sabah ilk marşta 1.2l/h bu sabah direk 0.9 l/h olarak gözüktü. Hava sıcaklığı dün ve bugün aynı 13 derece idi.
    3- Araç alt devirlerde öncekisine göre daha iyi devirleniyor. Bu aracı 13.000 almıştım. 19.000 de lpg takıldı. 25.500 de bujiler değişti. Değişime kadar gerek lpgde gerek benzinde düşük devirde 2. viteste ani gaza basınca lag dediğimiz bir saniyelik bir bekleme oluyordu. Sonra araç tepki veriyordu. 800 rpm de 2. viteste araç çok yavaş hareket halinde iken gaza yuklendigimde daha iyi tepki veriyor. Fark ediliyor.

Önceki bujilerin fotosunu ekleyeceğim. Ancak şu bir gerçekki lpg bujiisi hikaye değil. Aldığım buji bosch FR 6 LI 332S. Çıkan bujilerde bosch FR 7 HE 32.

Not: Bujilerin yeni, tabiki az yakacak çok kaçacak diyebilirsiniz. Ama bujilerin ilk hallerini de biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora666 -- 11 Ekim 2014; 13:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar cam cıtalarım elime ulastı montajını yaptım cok guzel oldu. montajı kolay 10 dk aldı. bantları sokmeden mutlaka prova yapın daha evel uyguladıgım bısey zaten.
    on kapıları yapmak en kolayı arka kapıları yaparken mutlaka arka kısımdan baslayın,bantı tamamen sokmeyın yapısdırdıkca kırmızı kurdeleyı cıkarın. bantları guclu yaptıktan sonra cektım cıkmıyor,gerekenı yaptım ben cıkarsada yapacak bısey yok. yapmak ısteyen arkadaslarada gerekenı yazmak ıstedım. herkeze kazasız gunler.

• Mrb arkadaslar nasipse yılsonu kampanyalarından kasım aralık gibi ibiza 1.2 tsi style dsg almayı düşünüyorum şuan ki fiyatı liste fiyatı 45500 umarım kampanya ile düşer bikaç sorum olucak orjinal 17 jant kullanan varmı herhangi bir değme tosma oluyormu bide tavan siyah folyo kaplaması alımda servisde yapılıyormu bide son zamanda alan arkadsşlarımız bayi ve alış fiyatlarını yazarsa memnun olurum şimdiden çok teşekkürler sayğıdeğer ibiza ailesi

• Arkadaşlar geçen hafta aldığım 1.2 tsi dsg aracımın garanti belgesini bulamıyorum.bayii arıyorum fakat ulaşamadım.sizinkisi nasıl ayrı bi sayfa mı yoksa kitapçığın içinde bi sayfada mı? Anlamadım kafama takıldı

• sinan3405 kullanıcısına yanıt
    Sinan hocam 10 numara durmuş güle güle kullanın biz nerden buluruz bu cam çıtalarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacakcizade28

Sinan hocam 10 numara durmuş güle güle kullanın biz nerden buluruz bu cam çıtalarını

Tesekur ederim kardesim. Googleden seat ibiza cam citasi diye aratirsan cikiyor. Gittigidiyor da mevcut 83 tl fiyati var. Ben orada gordum saolsun bir arkadasim arac hediyesi olarak getirdi. Bende bugun montaji yaptim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

quote:

Tesekur ederim kardesim. Googleden seat ibiza cam citasi diye aratirsan cikiyor. Gittigidiyor da mevcut 83 tl fiyati var. Ben orada gordum saolsun bir arkadasim arac hediyesi olarak getirdi. Bende bugun montaji yaptim.

Hakikaten 10 numara 5 yıldız olmuş. Sizin yüzünüzden ay sonunu getiremiyoruz. Cepte para kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

Orijinalden alıntı: sinan3405

quote:

Hakikaten 10 numara 5 yıldız olmuş. Sizin yüzünüzden ay sonunu getiremiyoruz. Cepte para kalmadı.

Valla kardesim bende 1 yillik izin araya kurban bayrami bu yil 3 defa memleket ziyareti araca lpg derken biraz acildim borcu sevmeyen ben 4 bin tl kredi karti borcu oldu agi odemesi bu ay maastan fazla, yaptik yaptik dedim bugun cam ruzgarlik siparisinide verdim ay sonusa camlara filimi atayamda kurtulayim. Allahtan iscilik odemiyorumda oradan kar ediyorum.

• herkese selamlar, bende aranıza katılmak için ilk adımı bugun atmıs bulunuyorum. ibiza 1,4 style paket kırmızı renk aracımızın siparişini verdik. cuma günü teslim alıcaz, boya koruma ve arka park sensörü hediye ettiler. bazı sorularım var. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    1) kırmızı araca tavan folyosu nasıl durur. beyazlarda çok guzel ama kırmızı da kararsız kaldım. eger yaptırırsam bayıde mı yoksa sanayıde mı yaptırayım. dışarda yaptırmak daha ucuz oluyorsa, bayıden rıca etsem ruhsata oyle işleyebilir mi?
    2) arac için faydalı seyler nedir? orn; ılk yardım setı yangın tupu gibi seyler.
    3) 3m cam filmi taktırmayı dusunuyorum. izmirde tavsıye edecegınız yer varmıdır ve fıyatı ne kadar oluyor? bu cam fılmı yasak mı yasal mı artık?
    4) lip nereden temin edebilirim? montajını kendım yapıcam
    5) arabayı kredıyle alacagım, sigortayı ve kaskoyuda onlardan yaptırmamın ekstra bi faydası olur mu?
    6) arka kapılarda hoparlör var mı yok mu?
    7) bu model motor araca sahıp olupta memnun olmayan birilerini gördünüz mü? forumdakı 89uncu sayfadan ıtıbaren tum mesajları tek tek okudum bı ara troll vardı oraları okumadım :) hep yakıtından gıdısınden memnun kullanıcılar var.
    cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: halilsoa

Arkadaşlar geçen hafta aldığım 1.2 tsi dsg aracımın garanti belgesini bulamıyorum.bayii arıyorum fakat ulaşamadım.sizinkisi nasıl ayrı bi sayfa mı yoksa kitapçığın içinde bi sayfada mı? Anlamadım kafama takıldı

Ayri bir belge yok. Bu islemi servis takip ediyor merkezi sistem uzerinden.

• kamakmuh kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende aracımı 3 ay önce vdf kredisi ile aldım kaskoyu onlardan yaptırdığın zaman bir miktar kredi oranında düşme oluyor araca gelince yok şusu iyi yok busu iyi anlatmaya gerek yok araç fiyatına göre 10 NUMARA ***** BİR ARAÇ ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN

• nacakcizade28 N kullanıcısına yanıt
    sagolun, tesekkurler ederim. size de hayırlı olsun güle güle kullanın... tavsiyeleriniz var mı arabayla alakalı. daha önce bi arabayla ilişkim olmadıgı ıcın bılmıyorum cok fazla
  • kamakmuh kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 0 araçta zaten yangın tüpü verilmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: m.unal03

Benimkinden de çıkmadı.

• bende bu hafta teslim alcam bakalım 1.4 referance, kriko vs gibi şeyleri veriyorlarmı, birde kaç anahtarı oluyor sustalı mı normal anahtar mı?

• quote:

Hayır yok. Kendin dışarıdan temin ediyorsun. En ufak boyları 15-16 liradan başlıyor...
  • quote:

bende bu hafta teslim alcam bakalım 1.4 referance, kriko vs gibi şeyleri veriyorlarmı, birde kaç anahtarı oluyor sustalı mı normal anahtar mı?

Stepnesi oluyor aracın. Ve stepnenin içinde kriko bulunuyor.
    2 anahtarı var. biri sustalı ve kumandalı. Diğeri düz anahtar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

quote:

bende bu hafta teslim alcam bakalım 1.4 referance, kriko vs gibi şeyleri veriyorlarmı, birde kaç anahtarı oluyor sustalı mı normal anahtar mı?

Stepnesi oluyor aracın. Ve stepnenin içinde kriko bulunuyor.
    2 anahtarı var. biri sustalı ve kumandalı. Diğeri düz anahtar.

Birde SEAT yazısı olan sağlık çantası veriyorlar. Sis buna dua edin. 1994 yılında Skoda favorit aldım. Paspas bile vermediler :))
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.