Şimdi Ara

Yeni satın aldığım hp marka laptop kronik sorunlu olabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2D882A640

Hp hoparlörleride aşırı fark ettiriyor bence.Bang olufsen markalı hoparlörleri çok güzel ses veriyor.İşlemcide azıcık fark ettirir ama sizin içiniz nasıl rahat ediyorsa hocam.

Alıntıları Göster
    Valla aldim artik hocam tekrardan iade isine girmek istemiyorum, kotu de ciksa kullanirim diye dusunuyorum ama genel olarak yorumlari iyi cihazin. Bir sorun yasayacagimi sanmiyorum. Evet hp'nin ustundeki hoparlor laptopa gore tok bir sese sahipti ama zaten bluetooth hoparlor ve kulaklik var sorun olacagini sanmam. Kendi dahili hoparloru video izletsin yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 19 Nisan 2020; 2:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu yeniden canlandırıyorum. Başlıktaki hp marka laptopu iade edip acer swift 3 almıştım ve yaklaşık 1 aydır sorunsuz olarak kullanıyordum. Kötülemek için söylemiyorum ama hp'deki sorunların hiç birini yeni aldığım cihazda yaşamadım. Üstelik ilk defa acer marka ürün aldığım için tereddütlerim vardı. Herneyse bu geçen ay iade ettiğim hp laptopla ilgili dün bana amazon'dan mail geldi. Sanırım ürünü satın alan herkese aynı maili göndermişler. Özetle diyor ki: Yanma tehlikesinden dolayı ürünü kullanmayı acilen bırakmalıymışım ve eğer birine hediye ettiysem o kişiyi mutlaka uyarmam gerekiyormuş. Daha önce başına hiç böyle birşey gelen var mı bilmiyorum. Mailin ekran görüntüsünü aynen paylaşıyorum.

Yeni satın aldığım hp marka laptop kronik sorunlu olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 22 Mayıs 2020; 12:22:46 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.