Şimdi Ara

===> Yeni Samsung L870 | Symbian S60, 3mp Kamera<===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  ===> Yeni Samsung L870 | Symbian S60, 3mp Kamera<===

4 Bant GSM, GPRS, UMTS
    Symbian S60
    3 megapixel camera
    FM radio
    BT 2.0 ve USB 2.0
    Ebatlar: 102×50x13.55 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 15 Nisan 2008; 0:21:27 >

• hocam bunun sms kapasitesi ne kadar bilgin varmı?? bende w810i var ve 100 msj civarı oldugunda kapasite doluyor ve silmek zorunda kalıyorum bıktım.. ya da bana şu anda piyasada olan ince kibar kayankapaklı ve bol sms kapasiteli bi tel önerirmisin??? ( ses önemli değil ) onu mp3çalarla hallettim kamerada fazzla kullanan birisi değilim fiyat aralıgı dersen 400-700 arası olabilir çok saol şimdiden

Orjinalden alıntı: alperok07

hocam bunun sms kapasitesi ne kadar bilgin varmı?? bende w810i var ve 100 msj civarı oldugunda kapasite doluyor ve silmek zorunda kalıyorum bıktım.. ya da bana şu anda piyasada olan ince kibar kayankapaklı ve bol sms kapasiteli bi tel önerirmisin??? ( ses önemli değil ) onu mp3çalarla hallettim kamerada fazzla kullanan birisi değilim fiyat aralıgı dersen 400-700 arası olabilir çok saol şimdiden

Symbian telefonlarda sms kapasitesi hafıza kartına bağlıdır. Yani sınırsızdır diyelim.
    Asus Strix x470, AMD Ryzen 2700x, Corsair DDR4 3200 mhz,Aidata256 gb WD 500 gb c.b., 2x wd 2TB c.g., wd 1 tb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, Thermaltake View 31 TG RGB, MSİ Optix MPG27CQ, MSİ RTX 2070,
  • samsung tamami ile değişiyor ama geç kalınmış modeller

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.