Şimdi Ara

Yeni Ps4 Aldım Oyun Almak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Hesap Türü #Primary Hesap Bölgesi #TR
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The last of us
    The last guardian
    Uncharted 4
    God of war 3

Xbox one s kullanıcısı idim.
    Birisi şu sec ve pri yi detaylı anlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ben de 1 aylık kullanıcı olarak diyebilirim ki sakın kutulu alma dijital git hep. Çizilme bozulma cd yi okutma derdi yok ayrıca çok çok daha ucuza bulabiliyorsun. Cihazı alırken zero dawn a verdiğim 200 e yanıyorum şu anda. Primary, secondary ve çift hak a gelince de, dijital aldığında psn aynı oyunu 2 farklı cihazdan 2 farklı kullanıcının kullanabilmesine olanak tanımış, bundan dolayı diyelim ki 100 tl ye oyun aldın dijital, bu haliyle çift hak sende oluyor, ama dilersen masrafı düşürmek için oyunu forumda güvenilir birine ya da arkadaşına satıyorsun, genelde 6-4 oranında oluyor, yani primary hesap sahibi olan kişi 60 TL sini karşılarken secondary yani aldığın hesabı satacağın diğer arkadaşın 40 TL sini ödüyor. Aynı şekilde çift hak elinde olan birinden sec olarak hesabını daha az bedelle alabilirsin. Ama buradaki kriter güvenilirlik.
  • Ben de niye one s den ps4 e geçtiğini sorayım. Alırken incelediğimde one s çok daha iyi bir cihazdı ve daha ucuzdu, son anda fikir değiştirip ps4 aldım. Senin bırakma sebebin nedir?
  • Hocam şu var. One s hoştu ama sony in kendi oyunlarını oynamak istedim yoksa çoğu oyun iki konsol da da var.

Ha pişmanlık var mı var. Bir çok oyunu verdim daha bebek gibi 15 günlük makine idi. Ben xbox live nin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum ayrıca bedava verdiği güzelim oyunları var.

Sadece sony nin ps ye özel üretim şu üstte ki oyunların falan beni şaşırtmayacağını düşünüyorum inşallah onlar da perişan etmez

• Zorkof kullanıcısına yanıt
    Yani işin aslı bu bu arada 1. Ana hesap ile 2. Hesap arasında ki fark nedir.

Psn üyeliğini 2 kişi kullanabilir mi online vs için

• Fark şu, eğer 1. hesabın sahibiysen bütün kontrol sende, yani şifre vs değiştirebilirsin, o yüzden sec alacağın hesabın sahibine güveniyor olman lazım, senin paranı alıp sonra bütün şifrelerini değiştirebilir. Benim bildiğim kadarıyla plus kullanılabilir, yani bir arkadaşınla plus alıp hesabı kullanabilirsiniz ama aynı anda aktif olunabilir mi onu bilmiyorum.
  • Eyvallah hocam sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The last guardian var kutulu dusunursen.
  • venomvenom kullanıcısına yanıt
    Dijital almak istiyorum çok para vermek istemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.