Şimdi Ara

Yeni Ps3 Alacağım Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox360'larda IP banı olmayacak ya kim çıkardı. marketplace ile ilgili özel içeriğin gizlenmesi hakkında ip engellemesi vardı.
    Video Marketi ve Japonların özel içeriğine kimse dokunamasın diye böyle yapıldı.

Ps3'ü Cipslerden kazanabilirsin. Günde 5 kişiye Ps3 veriyorlar.
    Cips* Pat*s filan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 20 Mayıs 2007; 12:43:40 >
  • 007 haklısın bende artık olacağını sanmıyorum da en azından kafam rahat olsun diyorumXbox'ı bi yandan bırakmak istemiyorum...Bİr yandan da ps3'e gitmek istiyorumAma xbox bir daha bozulursa 3. alamam.Yazık günah o kadar aç insan varken....Bir de kafam rahat olsun istiyorum.Bir makineye 2-3 kere para yatırmak istemiyorum Kötü malzemeyle kazık yedikten sonra belki de gurur meselesi yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReVeNGe363

007 haklısın bende artık olacağını sanmıyorum da en azından kafam rahat olsun diyorumXbox'ı bi yandan bırakmak istemiyorum...Bİr yandan da ps3'e gitmek istiyorumAma xbox bir daha bozulursa 3. alamam.Yazık günah o kadar aç insan varken....Bir de kafam rahat olsun istiyorum.Bir makineye 2-3 kere para yatırmak istemiyorum Kötü malzemeyle kazık yedikten sonra belki de gurur meselesi yapıyorum.

Dostum bence sentinal ve 007 nin sözlerine kulak ver 360 al ve gönül rahatlığı ile oyna oyunlarını
    He bu arada cipslerden ps3 coca coladan wii kazanabilirsin zorla şansını.Kazanacağın ps3 yada wii ler resmi satış olduğu için garantilidir unutma bunu,ama sen ülkeni ve seni adam yerine koymayan ve türkiyeye konsolu resmi olarak getirmeyen firmanın ürününü illegal al,sonrada birbaşlıkta sen aç gittide
    gitti diye 360 bölümüne.Merak etme arkadaşlar sana bol bol tavsiyelerde bulunurlar o zaman
    Yani bu şu demek oluyor insanoğluna iyilik yaramıyormuş bunu anladık hep beraber

• FW kullanmadığı halde banlananlar neden banlanmış peki hocan yanlışlıkla mı?

Dalga geçmek için söylemiyorum olur mu olur, ama FW kullanmadan da banlananların sayısı bir hayli var diye biliyorum. Birşeyler açığa iyice çıkmadan yorum yapmayalım bence.

Zaten 2. 360'ı almayı hiç düşünme şimdi. Yahu arkadaşlar kusura bakmayın da, sözüm meclisten dışarı, ben anlam veremiyorum 2. xbox'ı almayı düşünenlere. Aynı şekilde 2. xbox'ı önerenleri de. Alıp %100 yasal bir konsol kullanacaksınız, en kralından garanti ve destek sizin hakkınız değil mi? Gümlerse ne olacak konsol, neyine güvenip de orjinal kullancaksınız? Bu riske girmeye değer mi? Bence hiç değmez, bekleyin 2008'i MS TR'e girsin, Live müptelasıysanız giriş fiyatına bakar ona göre alıp almamayı düşünürsünüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

FW kullanmadığı halde banlananlar neden banlanmış peki hocan yanlışlıkla mı?

Dalga geçmek için söylemiyorum olur mu olur, ama FW kullanmadan da banlananların sayısı bir hayli var diye biliyorum. Birşeyler açığa iyice çıkmadan yorum yapmayalım bence.

Zaten 2. 360'ı almayı hiç düşünme şimdi. Yahu arkadaşlar kusura bakmayın da, sözüm meclisten dışarı, ben anlam veremiyorum 2. xbox'ı almayı düşünenlere. Aynı şekilde 2. xbox'ı önerenleri de. Alıp %100 yasal bir konsol kullanacaksınız, en kralından garanti ve destek sizin hakkınız değil mi? Gümlerse ne olacak konsol, neyine güvenip de orjinal kullancaksınız? Bu riske girmeye değer mi? Bence hiç değmez, bekleyin 2008'i MS TR'e girsin, Live müptelasıysanız giriş fiyatına bakar ona göre alıp almamayı düşünürsünüz.

Ozan burada konunun üstadları varken bize laf düşmezBksana herkez herşeyi güllük gülistanlık görüyor.Bugün ortalama konsol fiyatı 1.000,00.-YTL insanlar yedikleri ilk kazıktan sonra hala bu parayı verip
    aynı konsolun yenisini alıyorlarsa bize susmak düşer ve de düşmeli bence
    Bunu yapan arkadaşlarıda ayakta alkışlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 20 Mayıs 2007; 13:08:09 >

• Kafam çok karıştı ya...Şimdi garantisiz ps3 tavsiye eder misiniz??Ntsc-u'larda ben daha sorun görmedim(daha doğrusu sorunlu ps3 görmedim).Ama ilerde çıkarsa diye de düşünmeden edemiyorum...Siz benim yerimde olsanız 1.500 tl verip garantili mi alırdınız...Yoksa 800 tl civarı verip garantisiz mi alırdınız??
  • Garantisiz alırdım, ki öyle yaptım, sorun çıkmadı henüz.

Çıkmaz ki zaten, adamlar konsolun içinde soğuk füzyon uygulamış istediğin kadar çalıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

FW kullanmadığı halde banlananlar neden banlanmış peki hocan yanlışlıkla mı?

Ozan burada konunun üstadları varken bize laf düşmezBksana herkez herşeyi güllük gülistanlık görüyor.Bugün ortalama konsol fiyatı 1.000,00.-YTL insanlar yedikleri ilk kazıktan sonra hala bu parayı verip
    aynı konsolun yenisini alıyorlarsa bize susmak düşer ve de düşmeli bence
    Bunu yapan arkadaşlarıda ayakta alkışlıyorum

+1
    hatta oda kesmez şimdi sizi, siz en iyisi 3. makinanın parasını biriktirmeye başlayın , microsoft 3 makinayı alanı live dan banlamıyomuş
    (kampanya hesabı 3 TANE XBOX GETİR 1 TANE LIVE GÖTÜR)

• quote:

Kafam çok karıştı ya...Şimdi garantisiz ps3 tavsiye eder misiniz??Ntsc-u'larda ben daha sorun görmedim(daha doğrusu sorunlu ps3 görmedim).Ama ilerde çıkarsa diye de düşünmeden edemiyorum...Siz benim yerimde olsanız 1.500 tl verip garantili mi alırdınız...Yoksa 800 tl civarı verip garantisiz mi alırdınız??

ya valla karar senin al ps3 kazıklan ozaman ne diyeyim. 1500ytl ver alete 180ytl oyunun tanesine ver otur 2-3 tane oyun oyna en fazla. Şimdi burda ps3 kullananlar ps3 al için rahat olsun rahat rahat oyna diyolar. Toplasan en fazla 2 yada 3 oyunları var hepsinin. 241432523 kez aynı oyunu bitiriyolar.

xbox360tada yeni üretimli olan kimsede bu 3 kırmızı sorunu olmuyor farkettiysen. Hep eski 2005 üretimlilerin yazıları var forumda 3 kırmızı gördü diye. Xbox360 alıp paşa paşa istediğin kadar oyun oynarsın. Şahsen ben 11 tane oyunum var ve dahada almaya devam ediyorum. Ps3te böyle bişey yapmaya kalksam 2milyar para sırf oyunlar. iyi düşünde al. ilerisini de düşün...

• Bende X box 360 alıcaktım bu ay icinde ama son zamanlarda artan kırmızı ısık sorunu benide artık baya gerdi bu yüzden ülkemize resmi gelene kadar almıyacagım resmi geldiginde alıcam ve firmware yaptırmadan orjinal kullanıcam garanti belgeside gecerli olucak zaten cihazı Halo 3,Fable 2,Alan Wake,Tenchu Z(büyük olasılıkla Ps 3 icinde cıkacak) ve cıkarsa Shenmue 3 oyunları icin alıcam Re 5 multi nasılsa.

Spot olarak mal satanların ise verdikleri garantiye maalesef güvenmiyorum.Gamerr dedigi gibi ne yapıp edip kullanıcıyı suclu bulmaya calısıyorlar sonra ben o adamınn yüzünü gozunu dagıtırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Mayıs 2007; 14:50:59 >
  • boş konuştuğunun farkındamısın bilmiyorum...

kazıklan demişsin de bence sen o xbox a o parayı verirken bir gun 3 kırmızı goreceğini bile bile alıyosan onu geçtim banı yediysen onu da geçtim fw lerle milletin uğraşlarını hiçe sayarcasına kopya oyun alıp oynuyorsan daha sonrada orjinal alanlara salak vs muamelesi yapıyorsan bence kusura bakma da biraz sorun sende... ayrıca oyunlar 180 ytl değil 100 hatta 80 ytl ye dahi oyunlar var. 3 kırmızı hakkında duşunduklerin bence sadece kendini kandırmaktır ayrıca 11 tane oyunum var demişsin 11 oyunu olana ödül mü veriyorlar?benim 7 adet oyunum var vede bence hepsi de çok iyi oyunlar ki oyunların zevkini alarak oynamak daha fazla hoşuma gidiyor...Bence söylediklerin kendini kandırmaktan başka birşey değil.Adamlar göz göre göre banlıyolar sorunlu aletleri satıyolar bunun üstüne bide para alıyolar sizler de ne guzel xbox um var diye dolaşıyosunuz... Sizi anlamak cidden zor...
    quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

quote:

Kafam çok karıştı ya...Şimdi garantisiz ps3 tavsiye eder misiniz??Ntsc-u'larda ben daha sorun görmedim(daha doğrusu sorunlu ps3 görmedim).Ama ilerde çıkarsa diye de düşünmeden edemiyorum...Siz benim yerimde olsanız 1.500 tl verip garantili mi alırdınız...Yoksa 800 tl civarı verip garantisiz mi alırdınız??

ya valla karar senin al ps3 kazıklan ozaman ne diyeyim. 1500ytl ver alete 180ytl oyunun tanesine ver otur 2-3 tane oyun oyna en fazla. Şimdi burda ps3 kullananlar ps3 al için rahat olsun rahat rahat oyna diyolar. Toplasan en fazla 2 yada 3 oyunları var hepsinin. 241432523 kez aynı oyunu bitiriyolar.

xbox360tada yeni üretimli olan kimsede bu 3 kırmızı sorunu olmuyor farkettiysen. Hep eski 2005 üretimlilerin yazıları var forumda 3 kırmızı gördü diye. Xbox360 alıp paşa paşa istediğin kadar oyun oynarsın. Şahsen ben 11 tane oyunum var ve dahada almaya devam ediyorum. Ps3te böyle bişey yapmaya kalksam 2milyar para sırf oyunlar. iyi düşünde al. ilerisini de düşün...

• quote:

quote:

1.500 ytl ps3 ve 180 ytl oyun bak sadece gülüyorum

nasıl oluyorda sıfır orjinal açılmamış oyun alıyorum acaba 95 ytl ve nasıl oluyorda 700-750 ytl verip ps3 alıyorum hıı herhalde benim aldıklarım çakma ala ala bunların bile sahtesini yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 20 Mayıs 2007; 14:59:16 >

• ya boşver be hakan abi ya bende ntsc-u konsolumu 60gb olarak 1 oyun hediyeli 2. joyistic hediyeli olarak 900 ytl ye aldım amerikadan bilmem ki nasıl kazıklandım yanında alırken 3 oyun daha aldım extradan oyunların tanesi 85 ytl ye geldi bilmem kazıklanan kim? siz hala 180 ytl den bahsediyorsunuz...
    quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

quote:

nasıl oluyorda sıfır orjinal açılmamış oyun alıyorum acaba 95 ytl ve nasıl oluyorda 700-750 ytl verip ps3 alıyorum hıı herhalde benim aldıklarım çakma ala ala bunların bile sahtesini yapmışlar

• quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

quote:

750 ytl ye aldığın alet garantisiz oluyor. ondada problem çıksa 3 kırmızı olmasada bi dvdromu bozulsa garantisi yok. ayıca 95ytl ye avrupadan getirtsen oyunları ne yazar... ben 10ytl ye alıyorum. Sonuçta ikiside aynı oyun, aynı kalite. He bi kutusu filan dandik işte.

sen 1 oyun al ben 10 tane alayim. aynı paraya geliyor

• Zaten senin gibi düşünenler yüzünden ms xbox'ı tr'ye getirmiyor sentinal....
  • adamlar garantili satılan malla (ki onun bile fiyatı 1500 değil 1350 ytl) kaçak olarak satılan malı bir tutuyolar ve kendileriyle çelişiyorlar

kaçak PS3 ün fiyatı 20lık model 700 ytl oyunlarında sıfırı 90 ytl ve bu makinada bozulma diye bişey %1 belki daha az (ben bozulan ps3 görmedim daha) sen bu makinayla

700-800 civarı satılan ve bozulma % si gerçekten çok fazla olan bi makinayı karşılaştırıosunuz, bide yok 2005 üretimler bozuluyo sadece diye milleti yanlış yönlendiriyosunuz yada ben bu forumda halisinasyonlar görüyorum her gün açılan x360 ım öldü başlıklarını rüyamda görüp gerçek sanıyorum (ki içinde her sene üretimleri var )
    size sadece

• ya benim orjinal oyuna saygım var. PC ye aldığım ve Wii ya aldığım birsürü orjinal oyun var. Ama sonuç olarak kopya oyun olması daha çok işime geliyor. Çünkü mis gibi oyun çıkıyor. Bakıyorm 30ytl param var. Oyun 75ytl. E şimdi 2 hafta para biriktir ona. Öyle oluncada kötü oluyor bir yandan.

Şahsen bu benim fikrim. Hardcore oyuncular naapcak ps3te? oyunu alıcak 2 günde bitircek ee? başka oyun ne kadar? 140-180ytl hadi tmm avrupadan getirttin yine 95 ytl olsun ne fark eder. Yine oyun 1 hafta içinde gelicek sonraki 3-4 gün içinde yine biticek. Sonuçta ps3ün doru düzgün oyunu da yok şu anda. Hemde oyunları çok pahalı. Bu yüzden çok işimi görmüyor.

He belki 10 milyara full HD tvim olmuş olsa. Blu-ray film izlemek ve oyun oynamak için belki ps3 alırdım. Ama bd filmler bile çok az ve yaygın deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

adamlar garantili satılan malla (ki onun bile fiyatı 1500 değil 1350 ytl) kaçak olarak satılan malı bir tutuyolar ve kendileriyle çelişiyorlar

kaçak PS3 ün fiyatı 20lık model 700 ytl oyunlarında sıfırı 90 ytl ve bu makinada bozulma diye bişey %1 belki daha az (ben bozulan ps3 görmedim daha) sen bu makinayla

700-800 civarı satılan ve bozulma % si gerçekten çok fazla olan bi makinayı karşılaştırıosunuz, bide yok 2005 üretimler bozuluyo sadece diye milleti yanlış yönlendiriyosunuz yada ben bu forumda halisinasyonlar görüyorum her gün açılan x360 ım öldü başlıklarını rüyamda görüp gerçek sanıyorum (ki içinde her sene üretimleri var )
    size sadece

o forumda gördüğün 3 kırmızı ışık başlıklarının hepsine sor bakalım. Makinelerinin üretim tarihlerini. Ayrıca adamın makinesi birkaçkez 3kırmızı ışık görüyor. 6 kere başlık açıyor aynı adam.

O yüzden göze çokmuş gibi geliyor. Normalde 3 kırmızı görmeyenler her dakka benimki daha 3 kırmızı görmedi. 3 kırmızı olmadı diye başlık açsa forum dolar taşar...

• ne avrupası arkadaşım ya forumda bisürü arkadaş satıyo , git yarım saat içinde al adamdan, sıkılırsan oyundanda takas diye bi olay var, hem öyle gereğinden fazla oyun bolluğu benim için çok iyi değil ps2 de bende 60 tane oyunu vardı çoğunu daha doğru düzgün oynamadan diğerine geçiyordum , SOTC, OKAMİ gibi oyunları bile aldıktan 1 sene sonra bitirdim değerini çok geç farkettim sebebide çok yağmur yağdığı için gidip oyun almaya üşenmemdi
  • Nasıl bu kadar yanlı yazılar yazabılıyorsunuz anlamıyorum..
    Satılan urun hatalı uretım arkadasım hatalı..
    ve uretıcı bu hatayı kabul etse de etmese de hala aynı sekılde satıyor
    bıldıgın ayıplı mal yanı ..

aynı durum ps3 ıcın olsa onu da yazardım..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.