Şimdi Ara

Yeni projem: Strateji oyunu iskeleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gunler suren calismalarimdan sonra projemi bitirdim sayilir. Bu proje basli basina bir strateji oyunu aslinda. Ancak tamamen erisilebilir bir yonetim paneli var. Bu panelle oyuna teknolojiler, yapilar, uniteler falan yapip ozellestirebiliyorsunuz. Boylelikle tek bir konu ve senaryo yerine, istediginiz her turlu senaryoyu yapabilirsiniz.

Kisacasi yani strateji oyunu iskeleti, daha giysisi giydirilmemis. HTML ve cuzi miktarda PHP bilen biri, bunu kendisi icin ozellestirebilir ve basli basina bir konulu oyun yapabilir.

Bu scripti bir miktar fiyattan satmaya dusunuyorum. Ama oyle cok yuksek fiyatlar degil. Almak icin teklif vermek isteyen pm'den gorusebilir.

Burda demo:http://phpscreator.ph.funpic.org/v1.0/

Yonetim paneli:http://phpscreator.ph.funpic.org/v1.0/yonetim.php

kullanici adi: admin - sifre: admin (yonetim paneli icin)

--

Su anda uyelik acma kismini unutmusum, sadece yonetim panelinden uyelik acilabiliyor. Ona gore once yonetim panelinden kendinize bir uyelik acip, ozellestirebilirsiniz.

• Bu kadar yapıp ilerlemişken, bir kaç gününü daha harcayıp görsel olarak birşeyler sun derim. Oyunun senaryosu yok anladığım kadarıyla, yani en zevkli bölümü boşmu bıraktın
  • Güzel olmuş bence.Fakat biraz daha geliştirilmeli.Mesela teknolojiler bir şeye yaramıyor bu durumda.Yönetim panelinde yapilar ve uniteleri oluştururken gereken birimin yanında gereken teknolojileri de belirleyebilmeliyiz.
  • çok güzel geliştirilebilir, hemen satmaya çalışmak yerine arkadaşında dediği gibi görsellik katıp yazarken aldığın zevki 2 ye katlasaydın keşke
  • @-FeYYaZ-

Dedigin zaten var, birimleri girerkenki bolumun altinda Gereken Teknolojiler ve Gereken Yapilar bolumu var. Orada hangi seylerin gerektigini aralarina virgul koyarak pinleriyle girebiliyorsun.

Ayrica teknoloji kurarken turunu belirleyip, bazi bonuslar alabiliyorsunuz. Ornegin unite kurulum zamaninin kisalmasi falan.

--

Gorsellik konusunda ben genelde hep cakilmisimdir. Ancak gorsellik yaparsam script iki kati fiyata gidecek oldugunu da biliyorum. Ama soyle bir gercek var ki, acil paraya ihtiyacim var ve is bulamiyorum. Bende beynimdeki bilgileri degerlendirip boyle birsey yaptim.

Senaryo konusuna gelirsek, scriptin amaci zaten scripti alan kisinin kendi senaryosunu ustune kurmasi. Ben bir uzay veya ortacag seysi eklemicem. Birde onun icin gorsellik yapmadim, scripti alan kendisi yapar diye senaryosuna gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 26 Mart 2010; 11:36:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski bir simulasyon oyunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.