Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (998. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.910
Cevap
96
Favori
1.413.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Es777

    İşte Aslanım...



    Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah, navigasyon ve menüleriyle ilgili daha detaylı resim paylaşırsanız merakımızı gidermiş olursunuz :) iyi günlerde kullanın
  • arkadaslar merhaba.. bugün peugeot bayii'ne uğrama şansım oldu.. Kısa süreli bir kampanya yapmışlar dediklerine göre, şuan için zenith modeli emniyet paketi, metalik renk, park paketi dahil 43.500 fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıldır??
  • Bana da aynı fiyatı verdiler 2013 zenith, ama park paketi dahil değil, trafik sigortası, esp, metalik gri,bluetooth dahil,43500tl.Normalde 47750 civarı bu özelliklerle dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: owermars

    arkadaslar merhaba.. bugün peugeot bayii'ne uğrama şansım oldu.. Kısa süreli bir kampanya yapmışlar dediklerine göre, şuan için zenith modeli emniyet paketi, metalik renk, park paketi dahil 43.500 fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıldır??

    Şu ana kadar duyduğum en iyi fiyat.Biraz da çirkeflik yapılırsa daha iyi fiyat alınabilir
  • bu aldığınız fiyatlara fabrika çıkışı navigasyon dahil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    quote:

    Orijinalden alıntı: viztay

    Buda tertemiz olmuş koltuğumun sonrası için katili





    Arıtayım maşallah delikanlı kocaman olmuş

    bizim kızlarda büyük ama damat yapabilirmiyiz bilemedim şimdi.

    hem kocaman hem de sıpa




  • SIRA 64 TEPEE FORUMDAN EMEKLİ OLDU KALAN ARKADAŞLARA ARAÇLARINI HAYIRLI GÜNLERDE KULLANMA DİLEĞİYLE

    64- FREEMANX/TEPEE PREMİUM PACK 110 HP/ALİMİNYUM GRİ/KAYSERİ/ASKER
  • Hayır, navigasyon paketi yok, o paket 2000tl, sonradan eklenemiyormuş dendi bana,aynı zamanda türkiyede kullanılan harita yol durumu güncel değilmiş diye de başka bir bayiden yan bilgi almıştım.Benim zaten navigasyona ihtiyacım yok, gözüm kapalı istediğim yolu bulurum diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: owermars

    arkadaşlar bi sorum olacak size iş yoğunluğundan dolayı bayi'ye uğrayamiyorum ama aracı internettende olsa takip ediyorum :) soruma gelince zenith modeli için yakınlarda bayiden bi fiyat alan veya bu aracı satın alan oldu mu? Bayide indirimle fiyat kaça geliyo merak ediyorum..

    Dostum ben zenith tavanlı full donanımlı siyah aracımı 43.000 TL ye yaklaşık bir ay önce samsun bayiinden aldım.
  • Yalnız benim araçta sadece navigasyon ve bluetooth yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viztay

    quote:

    Orijinalden alıntı: owermars

    arkadaslar merhaba.. bugün peugeot bayii'ne uğrama şansım oldu.. Kısa süreli bir kampanya yapmışlar dediklerine göre, şuan için zenith modeli emniyet paketi, metalik renk, park paketi dahil 43.500 fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıldır??

    Şu ana kadar duyduğum en iyi fiyat.Biraz da çirkeflik yapılırsa daha iyi fiyat alınabilir

    hocam 43.800 dediler 43.500'e helalleştik meşekahve rengi hosuma gitmişti katalogdaki sizce bu renk güzel mi?? Zaten başka bi renk yok zenith olarak.. Bi de bu metalik renk ve emniyet pakedi normalde opsiyon ama bu aracın üzerinde var normal fiyatı 46000 TL dediler.. Sizce bu verilen bilgiler doğru mu?? Ayrıca sadece navigasyon yokmus bu araçta diğer partnerde gördüğünüz hangi özellik varsa hepsi var sadece navigasyon yok dediler.. Sizde kullanıcılar olarak verilen özelliklere göre fiyatı nasıl bulduğunuzu söylerseniz yarın işlemleri başlatacağım

    Şimdiden teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: parsarslan

    Bana da aynı fiyatı verdiler 2013 zenith, ama park paketi dahil değil, trafik sigortası, esp, metalik gri,bluetooth dahil,43500tl.Normalde 47750 civarı bu özelliklerle dediler.

    bendede trafik sigortası dahil değil hocam.. onun haricinde navigasyon hariç bütün opsiyonlar var.. Emniyet paketi, Metalik renk, Park paketi vs.
  • Navigasyonda bilgiler gayet güncel zaten özel güncelleme cd si aracın içinde geliyo servise gittikçe sürekli güncelleniyo..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: askvesen

    bu aldığınız fiyatlara fabrika çıkışı navigasyon dahil mi ?

    yok hocam navigasyon dahil değil.. 2000 TL vermeyede gerek yok.. Bu ÜRÜN bu araçla uyumlu sanırım ve fiyatıda gayet uygun geldi bana. Siz ne yorum yaparsınız bu ürün için
  • Bugün garantiden ön iki amortisör ve amortisör takozları değişti. Ön takımdan gelen ses ve sertlik gitti. Umarım tekrar olmaz.

    Dün ve bugün abs ve esp ışıkları yandı ekranda abs arızalı, esp-asr arızalı uyarısı belirdi. Zaten amortisör değişimi için servise gidecektim denk geldi. Bilgisayara bağlandı ve arızaları gösterdi. Sağ arka lastikte adını hatırlayamadığım bir parça arızalıymış. Sipariş verdiler bir kaç güne değişir.

    Aracın arıza tespitini yapıp beni uyarması ve sistemin sorunsuz çalışması beni sevindirdi.

    Arkadaşlar araçlarımız ufak tefek arızaları hariç gerçekten de binek araç konforunda, hatta fazlası var ( emsal fiyattaki araçlardan donanım olarak )

    Bu arada benim aslanım siyah renk, tamam tozlanınca göstermiyor ama yıkanınca çok asil duruyor. Özellikle beyaz ledler siyah araçta çok ama çok farklı duruyor.
    SAYGILAR...




  • Navigasyon konusu doğrudur, benim alacağım arabada olmadığı için satıcının satmak için söylediği bir bahane olabilir, ben de yarın kısmetse almayı planlıyorum, hayırlısı olsun hakkımızda...
  • park paketi dediğin 800 lira ama dediğin fiyatta bi yanlışlık var navigasyon yoktur
  • Eyvallah hocam..
  • Ben zaten navigasyon konusuna cevap yazdım, benim alacağım araçta navigasyon yok, gri metalik,esp, bluetooth,trafik sigorta dahil 43500.
  • arkadaşlar birisi bana yardımcı olabilir mi?? 43500 navigasyon hariç tüm opsiyonlar mevcut meşekahve.. Sizce fiyat uygun mu?? Ve renk olarak bi yorum alabilir miyim sizlerden?
  • 
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.