Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.988
Cevap
97
Favori
1.461.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dogu-E

quote:

Orijinalden alıntı: rayen

Arkadaşlar, bugün yeni aracım Kia Cee'd Sw Consept otomatiği almış bulunuyorum.
    Otomatik araç kullanmayı özlemişim yahu.
    Gökhan sana da bundan alalım. 115 Hp. Torku damarlarında hisset.

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

Rasim Abi Allah Kaza Bela Vermesin Keyifli Sürüşler Dilerim ...

Rasim abi stoplar çok güzel duruyor,jantlar CMs nin mi

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memre111

gerçekten 30000 üstüne satanlar oluyor mu ben biraz sordurdum da 28500-29000 diyenler oldu, canım sıkıldı. Şimdi sahibinden e koysam kaça gider sizce km 15000 de daha ve araç baya temiz dediğim gibi sadece bir kapıda çizikten dolayı boya var.

Birde benim yaşadığım ses ve susp. problemi herkeste varmı?

memre111, başka bir alternatifiniz yoksa aracınızı satmanızı önermem. Yaşadığınız ses ve süspansiyon sorunu araç yüklü değilken kaçınılmaz. Ama aracın düz yol performansı süper.
    Kasislerde ve özellikle bozuk yollarda daha dikkatli kullanacaksınız, hızı düşüreceksiniz. Yoksa gerçekten rahatsız olursunuz.
    Ben aracımı 31 bine forumdan bir arkadaşa sattım. Aracı alındığı ilk günden bu yana biliyordu. Çizik bile olmayan 7700 km de bir araçtı. Tek eksiği perde hava yastıkları idi. Güvenlik paketine (Esp, asr, hill holder) ve orjinal bluetooth kitine sahip bir araçtı. Mecbur olmasam asla satmazdım. Ses var diye satacaksanız bir kez daha düşünün. Ses problemi dikkatli bir sürüşle çözülür diye düşünüyorum. Mekanık bir arıza varsa zaten servisde değişimi yapılıyor. Bu araçlar üretilirken biz binek kullanalım diye üretilmiyor, yük taşıma amacı da var. Yükleyin aracı bakalım ses geliyor mu? İlla ki satacağım diyorsanız, güvenlik paketi yoksa araçta 30500 Tl uygun bir fiyattır.

Ben aracımı en çok kdv den düşmek için aldım. kdv sini düşünce uygun fiyata geldi araç ama dediğim gibi van kullanmak yerine şöyle bir alman arabası kullanmaya çok özenmeye başladım en büyük sebebi ise süspansiyon ve sürüş zevki ayrıca gösterişli birşeyde almak istiyorum sonuçta en genç ve güzel yıllarımız bu yaşlarda bize daha çok hitap eden araçlara binip daha sonra böyle ağır araçlara geçmek daha doğru olur diyorum aracımda esp yok torpido da aux çıkışı mevcuttur.
    Boya konusunda ise servise bilerek yaptırmadım çünkü kapı değişimi yada tamamen boya yaparlardı kesin bu da aracı alacakların kafasına daha büyük darbe getirir diye sanayi de boyattım. Yanımdan tezgah arabası geçerken kapıma sürttü olay bundan ibaret ama çizik derindi.
    Sonuç olarak aracın değeri 30000 in üzerinde yani. Aslında yıl sonu rehini de kalkıyor hemde kaskosu muayenesi daha geçen ay yapıldı beklemek en mantıklısı ama gönlüm bir kere audi ye kaçtı bilmiyorum sabredebilecem mi?
    Araca talip varsa konuşabiliriz. Dediğim gibi 15000 de premium pack esp yok renk siyah ve çok temiz

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: cluwa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msitoz

rasim bey aracınız hayırlı olsun. güle güle kullanın.
    darısı bizim de başımıza diyorum.
    çok sevdiğim berlingomu satıyorum. sıkıldım artık kamyonet muamelesi görmekten.
    yeni hedefimiz LEON veya 3.16i .

şimdi üzüldüm desem yalan olmayacak açıkcası bende şu son olaylardan sonra sanki bu sınıf daraltılmaya ve piyasadan iyice silinmeye gidiyor gibi geldi.

ve kopmalar başlıyor bu anlamda,yok camdan altına kadar yük yok src yok vergi kamyonet hesabı yok köprü yok sigortası kamyonet üzerinden

açıkcası bunların birçoğuna göğüs germek biraz zor ve meşakkatli ama 2 sene okumuş olduğum iktisat deneyimim bir maldan maksimum fayda ilkeleriyle birleştiğinde bu aracı kalbi atana kadar satmamam gerektiğini söylüyor sonuna kadar varım gücüm yettiğince kanımın son damlasına kadar devammmm...

yılmak yok tüm her şeye rağmen aracımdan çok keyif alıp konfor görmekteyim vede sorunsuz bir makina benim için yeterli bir düzey buda.

size hayırlısı diyelim.

Gökhan ,selam
    Sana aynen katılıyorum hakikaten kullanırken zevk alıyorum.
    yolda yağ gibi gidiyor bazen de bir tam gaz yapıyorum,
    böyle koltuğa yaslıyor insanı,işte o da harika oluyor.Saygılar.

Cengiz abi merhaba bende çok fazla keyif ve konfor almaktayım genelde ihtiyatlı kullanıyorum bende hep orta şerit,bazende bir kökleyip gazlıyorum senin misal o zaman daha farklı oluyor vede zevkli koltuğa yapışma durumu aynen sana katılıyorum.

aynen katılıyorum yolda arasıra gazı kökleyınce koltuga yapışınca benı benden alıyor ...

ben hıçbir ticaride alamadım bu keyıfı .

• Resim koyacam ama upload ederken internet explorer açmıyor.Sorun sistemden mi benden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EczDarkJackal -- 15 Nisan 2010; 14:50:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esenkoylu

quote:

quote:

Benim aslanın kaputuna hala kedi giriyo, geçen karter altını plastık kelepçeyle kapadıydım ama demek başka yerdende gırıyo, yav deli edecek benı bu kedıler, servisle görüştüydüm istanbuldayken o konuda bişey yapamayız demişlerdi, iyide fransada sokaklarda başıboş kedi yok, olanlarında yuvaları vardır, ya burada! burada kediler çete olmuşlar grup halinde geziyorlar. Yarın tekrardan altını kontrol edeceğim, acaba nereden giriyordur bi fikriniz varmı?

Kerem servisi unut bana gel dedim sana uğramadın yanıma bak benim mekanıma gel gidip malzemeyide beraber alırız puntalama ve montajıda ben yaparım buna benzer bir malzeme kullanacaksın sana dedim ama değilmi bu çözüm deği,l diye inan bu işte tecrübe konuşur ben övünmek gibi olmasın ama bu tadilat tamirat işlerinde ciddi km yaptım tüm samimiyetimle.

Gökhan kardeşim istanbulda olmaz gelirdim yanına, yav harbı uyuz oldum bu kedı işine ne güzel kaputu tertemiz yaptıydım kedi tüyü kalmamıştı, yine girmişler. acaba yaptığım yerdenmi yoksa başka yerdenmi girdiler? Bak sana bişey soracağım ben yarın arabayı kanala sokup bakacağımda: acaba tekerleklerin oradan girebilirlermi?

Kerem Kardeşim açık bölmeler sadece motorun o civarda var tekerlekler ve karterin boşlukları gibi oralara ciddi bakıp araştırmak lazım.ben sadece kartere yapılacak müdahaleyi anlattım diğer detaylara ne yapılabilir bakıp sana yazmam gerekir.ama yaptığımızda garanti verebilirim inan hemde mantıklı olur

Off of Gökhan kardeşim, bugün aslanı kanala çektim atladım altına, karter korumanın haricinde kedinin girebileceği büyük açıklıklar var. Özellikle egzoz borusunun çıkış yerine bakarsan orta kısımdan motora doğru ekzoz borusunun sağında solunda kedinin çok rahat gireceği boşluklar var. Buraya ne yapılabilir, ayrıcada tekerleklerin oralardada motor kısmına geçmek için geniş boşluklar var. Valla moralim bozuldu tabi kapatılabilir ama nasıl? Bişey yapmadım, sadece kaputu tekrar süpürdüm, bide kedinin yattığı yere bi kese içinde naftalin bağladım. Anlamadım koskoca peugeot kedileri düşünmemiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim aslanın kaputuna hala kedi giriyo, geçen karter altını plastık kelepçeyle kapadıydım ama demek başka yerdende gırıyo, yav deli edecek benı bu kedıler, servisle görüştüydüm istanbuldayken o konuda bişey yapamayız demişlerdi, iyide fransada sokaklarda başıboş kedi yok, olanlarında yuvaları vardır, ya burada! burada kediler çete olmuşlar grup halinde geziyorlar. Yarın tekrardan altını kontrol edeceğim, acaba nereden giriyordur bi fikriniz varmı?

Kerem servisi unut bana gel dedim sana uğramadın yanıma bak benim mekanıma gel gidip malzemeyide beraber alırız puntalama ve montajıda ben yaparım buna benzer bir malzeme kullanacaksın sana dedim ama değilmi bu çözüm deği,l diye inan bu işte tecrübe konuşur ben övünmek gibi olmasın ama bu tadilat tamirat işlerinde ciddi km yaptım tüm samimiyetimle.

Gökhan kardeşim istanbulda olmaz gelirdim yanına, yav harbı uyuz oldum bu kedı işine ne güzel kaputu tertemiz yaptıydım kedi tüyü kalmamıştı, yine girmişler. acaba yaptığım yerdenmi yoksa başka yerdenmi girdiler? Bak sana bişey soracağım ben yarın arabayı kanala sokup bakacağımda: acaba tekerleklerin oradan girebilirlermi?

Kerem Kardeşim açık bölmeler sadece motorun o civarda var tekerlekler ve karterin boşlukları gibi oralara ciddi bakıp araştırmak lazım.ben sadece kartere yapılacak müdahaleyi anlattım diğer detaylara ne yapılabilir bakıp sana yazmam gerekir.ama yaptığımızda garanti verebilirim inan hemde mantıklı olur

Off of Gökhan kardeşim, bugün aslanı kanala çektim atladım altına, karter korumanın haricinde kedinin girebileceği büyük açıklıklar var. Özellikle egzoz borusunun çıkış yerine bakarsan orta kısımdan motora doğru ekzoz borusunun sağında solunda kedinin çok rahat gireceği boşluklar var. Buraya ne yapılabilir, ayrıcada tekerleklerin oralardada motor kısmına geçmek için geniş boşluklar var. Valla moralim bozuldu tabi kapatılabilir ama nasıl? Bişey yapmadım, sadece kaputu tekrar süpürdüm, bide kedinin yattığı yere bi kese içinde naftalin bağladım. Anlamadım koskoca peugeot kedileri düşünmemiş.

Ben yıllardır alıştım motorumda bir kedi barındırmaktan ben ne kadar inat edip temizlesemde o kedi mutlaka bir yer bulup yine giriyor ve yine motoru mahvediyor :) Ben 5 Yılda alıştım sende alışırsın zamanla ama cidden insanı çileden çıkardan bi olay ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 15 Nisan 2010; 17:00:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msitoz

rasim bey aracınız hayırlı olsun. güle güle kullanın.
    darısı bizim de başımıza diyorum.
    çok sevdiğim berlingomu satıyorum. sıkıldım artık kamyonet muamelesi görmekten.
    yeni hedefimiz LEON veya 3.16i .

Teşekkürler. Daha iyisi sizin olsun. Leon'u çok iyi bilmiyorum. Ama, görüntü olarak pro ceed'in leondan aşağı kalır yanı yok. İnceleyin derim. Sanırım leona göre daha ekonomik.
  • quote:

Teşekkürler Dogu-E. Hepimiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı.
  • quote:

quote:

quote:

Gökhan jantlar cms değil orjinal fabrikadan üzerinde geldi. Marka ne şimdilik bilmiyorum.
    Biliyorsun ben kendiliğimden çelik jant almam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gökhan jantlar cms değil orjinal fabrikadan üzerinde geldi. Marka ne şimdilik bilmiyorum.
    Biliyorsun ben kendiliğimden çelik jant almam.

o zaman çakma bu jantlar bariz CMS den alınma

tabi düşünmeliydim senin janta para vermeyeceğini..

mesela blutut veya böyle afili aksesuarlar olur ama jant olmaz masraf değilmi,metal karter koruma gibi mesela en önemlileri hepsi insan güvenliği için ön plandayken

öne blutut ve diğerleri geçiyor devam diyorum sayın öğretmenim bize akıl vermek düşmez bir söyleyeyim dedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kerem evet dediğin noktalardada bariz mafsal boşlukları mevcut kedileri kaçırmanın başka bir yolunu bulmak lazım mesela kapalı bir garaj veya bir brandacıya aracın altını şablon alarak kestireciğin bir branda böylece bir ilk olarak aracın altını ya üst brandaya veya tekerlere sabitlemek dışında bir fikir gelmiyor inan aklıma birde saat 12 geçti bilmektesin

ben bir Karadenizliyim

• İst/Pendik sahili kamyonlar..

• Dünya Ralli Şampiyonası İstanbul'da
    Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 4. ayağı olan Türkiye Rallisi, bu yıl 6. kez düzenlenecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun yoğun çalışması sonrası ilk kez 2003 yılında düzenlenen WRC Türkiye Rallisi'ne ev sahipliği yapan Antalya, bu organizasyonu 2004, 2005, 2006 ve 2008 yıllarında da başarıyla gerçekleştirdi. İstanbul'daki WRC Türkiye Rallisi, 16-17-18 Nisan tarihlerinde Pendik ile Şile bölgelerinde hazırlanan etaplarda koşulacak.

Ford bakım kısmı.

Kirli böcüğün yanında YAKIŞIKLI BİR DELİKANLI.

Cep telefonu ile bu kadar bitmeden fotoğraf makinası ile gidicem..

• Birkaç sevimli araba..

• Mehmet abi renk kattın sayfaya nasılsın bakalım.

seninle formula 1 yarışına gidelimmi ne dersin uyarmı sana
  • neyse arkadaşlar Tepee ile sayfaya renk katalım diyorum

• TEPEE PREMİUM PACK --- Merhaba Kardeşim .Elektrik teknikeri olduğunu okumuştum.Bende elektrik teknikeriyim.Bir güç kaynağı şirketinde çalışıyorum İSTANBULDA. Benim tepee nin arka bagaj aydınlatması yok. bunun için bişeyler yapabilirmiyiz.temin ettiğim zaman montajını yapabileceğimi umuyorum.arkada 12v lik soket var bende çünkü.Birde park sensörü problemi var. orjinal değil.enarka ortada kküçük bir ekran var.ben hiç bir zaman geriye dönüpde geri geri gitmiyorum.aynadan bakıncada ekrandaki yazı ters.tabi önemli değilde herşeyin tam olması gibi bir his oluyor insanda.Bu ekranı ön tarafa biyere taşıma imkanı olabilirmi acaba. bir fikrin varmı. Sizlerle daha önce tanışsaydım aracı almaya giderken canlarına okuyacak donanıma sahip olurdum.abc den aldım bende aracı. parksensörü var dediler bende park paketi zannettim. aynalar katlanıyor ayrıca ana ekranda uyarı beliriyor orjinalde bildiğim kadarı ile.Saygılarımla. Murat

• Bir abc mağduru daha.
    Arkadaşım öncelikle aracın hayırlı olsun. Doğru seçim yapmışsın, kazasız belasız kullanman dileğimle. Anladığım kadarıyla park sensörünün ekranını bagaj camına monte etmişler. Tamamen baştan savma bir uygulama olduğu belli. Şimdiye kadar böyle bir uygulama duymadım. Eğer fazla kabloları kesmemişlerse ekranı öne aynanın üstüne taşıyabilirsin. Kesmişlerse de ek yapılabilir.
  • quote:

Bir abc mağduru daha.
    Arkadaşım öncelikle aracın hayırlı olsun. Doğru seçim yapmışsın, kazasız belasız kullanman dileğimle. Anladığım kadarıyla park sensörünün ekranını bagaj camına monte etmişler. Tamamen baştan savma bir uygulama olduğu belli. Şimdiye kadar böyle bir uygulama duymadım. Eğer fazla kabloları kesmemişlerse ekranı öne aynanın üstüne taşıyabilirsin. Kesmişlerse de ek yapılabilir.

Bu ABC Hakkında daha bir tane olumlu tepki almadım Araç bakmaya gidince gitmiyiceğim tek yer ABC olucak bu belli oldu ...
  • Arkadaşlar adım fikret 1 hafta oldu partner tepe 1.6 HDi 110 hp 5 ileri man aliminyum gri renkli arac sahibi olalı.....Ancak öğrenmek istediğim ruhsatımda (P2) MOTOR GÜCÜ 80 KW yazıyor....110 beygirin karşılığı bumu..bilgilendirirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.