Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.005
Cevap
95
Favori
1.543.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Yadigar.

Tam sentetik mobil1 yaga ne kadar fiyata sahip oldunuz?
    Bildiginiz gibi tam sentetik yag yari sentetik yaga göre oldukca üstün.
    Kısa süreli aracın calışması durumlarında tam sentetik yag tam koruma saglıyor.
    Cevap kesinlikle uzun motor ömrü olacak.
    Turbo motorlar icin iyi kullanımda minimum 400-500 bin km ömür verilmiş durumda.
    Uzun vadeli aracı kullanmayı düşünenler kesinlikle tam sentetik yag kullanmalılar.

quote:

Orijinalden alıntı: esenkoylu

Bakımdan sonra arabada ne gibi değişiklikler beklemek gerekir? Birde mobil1 tam sentetik yağın ne gibi faydası var? yakıt tasarrufu, sessizlik, uzun motor ömrü, çekişte artış??? son olarakta konulan yağın etkisi hemen görülürmü? yoksa belli süremi geçmesi gerekir?

Arkadaşım fikirtepe oto sanayide bi motor yağcıdan 90 liraya aldım, bauhausta 100 liraydı. En temizi mobil istasyonlarına bi bak birde motor yağcılarda uygun oluyo, büyük marketlere motor yağı almak için gitmeye gerek yok. Tam sentetik için açıklamalarınada teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yadigar.

Tam sentetik mobil1 yaga ne kadar fiyata sahip oldunuz?
    Bildiginiz gibi tam sentetik yag yari sentetik yaga göre oldukca üstün.
    Kısa süreli aracın calışması durumlarında tam sentetik yag tam koruma saglıyor.
    Cevap kesinlikle uzun motor ömrü olacak.
    Turbo motorlar icin iyi kullanımda minimum 400-500 bin km ömür verilmiş durumda.
    Uzun vadeli aracı kullanmayı düşünenler kesinlikle tam sentetik yag kullanmalılar.

quote:

Bakımdan sonra arabada ne gibi değişiklikler beklemek gerekir? Birde mobil1 tam sentetik yağın ne gibi faydası var? yakıt tasarrufu, sessizlik, uzun motor ömrü, çekişte artış??? son olarakta konulan yağın etkisi hemen görülürmü? yoksa belli süremi geçmesi gerekir?

Arkadaşım fikirtepe oto sanayide bi motor yağcıdan 90 liraya aldım, bauhausta 100 liraydı. En temizi mobil istasyonlarına bi bak birde motor yağcılarda uygun oluyo, büyük marketlere motor yağı almak için gitmeye gerek yok. Tam sentetik için açıklamalarınada teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    aracımla ilgili chiptunnıg bilgisi aldım 550tl rakam istedıler 122 ps olucakmış 2tıl garantılı

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz 76

aracımla ilgili chiptunnıg bilgisi aldım 550tl rakam istedıler 122 ps olucakmış 2tıl garantılı

aziz kardeşim, chiptuning nasıl bişey napıyorlar 550 liraya bayada ps artıyo 30 ps az değil. motora bi zararı olurmu uzun vadede.

quote:

aziz kardeşim, chiptuning nasıl bişey napıyorlar 550 liraya bayada ps artıyo 30 ps az değil. motora bi zararı olurmu uzun vadede.

Alıntıları Göster
    Ben bi navigasyon cihazı alacağım onun araştırmasına girdim, hem navigasyon olacak hem video özelliği yani sd karttan çizgifilm felan izlenecek. ekran 4,3 le 5 inç arası olacak, sesli yön tarifi falan filan hepsi olmalı bluetooth olması önemli değil olmasada olur. tv özelliğide olursa çok daha süper olur, fiyatıda maksımum 350yi geçmemeli.
    Benim bi arkadaşım var sabancı üniversitesinde elektrik mühendisliği üzerine doktora yapıyor, demek istediğim bilgisayar ve elektrik, elektronik teknolojileri üzerine çok iyi. O next bu modelini Next Ye-g 708http://www.hepsiburada.com/next-ye-g-708-4.3-lcd-fotonav-2013-yilina-kadar-ucretsiz-harita-guncelleme-16gb-sdhc-destegi-igo8.3-fm-verici-multimedya/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnexyeg708#tablnk şiddetle tavsiye ediyor. Ama gelgelelim media mark, teknosa, vatan, bimeks hiç bi yerde bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenkoylu -- 2 Şubat 2010; 21:09:52 >

• quote:

2 Yıl ne garantisi aziz? cihp'ten sonra oluşabilcek masraflar içinmi(bu garantiyi kimse vermez) büyük ihtimal yazılımla ilgili bi sorun olursa diye gecerli bi garanti veriyordur...

Sitede chip tuning uzmanı var onunla görüştünmü?

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: eypskry

abi finaller vardı onlara asıldım birde almanyada fuar vardı pvc üstüne hala ogluyla oraya gittik hem iş hem gezmek hem zor hemde eglenceli bir yeni yıl girişi yaptım
    birde o kadar kar kış olmuş tepeemi nasıl bıraktıysam oyle buldum sanki ne kar nede kış görmüş gibi

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

Eyüp hoşgeldin demezlermi adama koca Almanyaya gittin hani oradan Tepee resimleri değilmi aaah ah tabi gördün orada sarı sarı alman safkanları

unuttun Tepee mepe sende haklısın

abiler hoş bulduk vallahi sorma abi allah nazardan saklasın güzellerdi valahhi
    abi ben anlamadım koskoca yerde ( hessen-wiesbaden) de 1 tane tepe goremedim sadece panelvan tepee gordum ekmek arabası oda bizim burdakiler gibi uzun (sosis gibi) degil aynı bizim aracların olcutunde tamponlar govde rengiyde güzel gorunuyordu full beyaz bende anlamadım bu işi 1-2 tanede berlingo gordum onlarda bizim buradakilerle ayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

hiç eklenmemış fotolar

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

Alıntıları Göster
    abiler tamm 0 40 yag koyauyorda bunlar yarın obur gün allah korusun garainti suresi içerisinde motorda bir sıkıntı cıktı diyelim goturduk garantiye sokmadılar kardeşim ben sana total yag oneriyorum sen neden başka koydurdur bana sen istesin ben de bu yagı komak zorunda kaldım derlermi acaba cunku servisci bunlar zannetmiyorum fabrikanın kabul edecegini bir ara bizde bir ford fiesta vardı allah bildigi gibi yapsın nasıl olduysa bilmiyorum anlaşmamı yapılmış opetten başka yerden mazot alırsak arac garantiden cıkıyordu kaç kere soyledim babama satalım sunu ugraşılmıyor baba die en son 2 kere yolda kalınca satmak zorunda kaldık aynısı yarın oburgun başımıza gelmese
    birde bizim buradaki servis bunu kabul etmedi ben yagı getirecegim die ist bir serviste yaptırsam bakımı acaba sıkıntı olurmu bakım ucretleri nekadar burda fix menü 240 tl gibi dediler 10 40 yag

• Eger navigasyon alicaksaniz ilk önce işlemci hızına bakın aynı araba alırken motorun gücüne baktığınız gibi sonradan harita programına bakın Türkiye için en iyi olanı su anda İgo diyorlar ayrıca kullandığı işletim sisteminede bakın ben size marka olarak tom tom ve navigon öneririm ikiside kendi Navi programlarını kendileri yapiyorlar benim ipodumda navigasyon yok ama bu markaların haritaları yüklü ikiside cok faydalı oluyor özellikle önemli noktalar konusunda ikisininde İstanbul haritası gayet ii ama diğer sehirler nasıldır pek bilemem eğer istanbuldaysaniz Fulya media markete gitmenizi öneririm çok cesitli navigasyon cihazları var muhakkak oradan kendinize uygun olan bit cihaz bulursunuz

Herkese iyi aksamlar
  • quote:

Bakım işinide bitirdim, Gökhan kardeşimin yol gösterici bilgileri vede aziz kardeşimin servis tavsiyesi yine faydalı oldu. Sabah servisi aradım aktif iriyıl oto, 15000 bakımına geleceğim motor yağımıda mobil1 0-40 kendim getireceğim, motor yağı konurkende aracın başında olmak istiyorum diye kabul ettiler tabi. Neyse önce bi yağcıya gittim mobil1 0-40 tam sentetik yağı 90 liraya aldım, oradan doğru servise, kayıt işleri felan tamamlandı aracı çektiler servise. Servis elemanları ve personel gayet iyi ve yardımcı oluyorlar her konuda. Bekleme odasında çay kahve tv herşey var ayrıca başka bi tvde servisteki kameralara bağlı devamlı servis alanını görebiliyorsunuz aracın yanında olmasanızda, bu iyi bişey. Arabanın motor yağı değişeceği zaman çağırdılar beni gittik motor yağınıda koyduk hep beraber.
    Araç servisteyken biraz dolaşıyım dedim servisten yukarı doğru çıkarken baktım bi halıcı hemen girdim bagaj halısı için şansımada adamlarda parça halı varmış süper bişey vip araçlara vermişler. neyse 85*119,5 ebatında tam geliyo neyse kestiler yakınlarındada overlokçu varmış halı+overlok 25 liraya harika bi bagaj halımda oldu kalın sert ve sık dokulu koyu renk bi halı. Tam halı işini hallettim servisten aradılar, sizi göremedik öğle yemeğine çağıracaktık diye sağolsun erkan bey var çok ilgili bi arkadaş, arabanın işleri bitmiş gittim. servis ücreti 150 lira civarı demişlerdi, 132 lira aldılar araba gayet güzel olmuş, bi güzelde içi dışı yıkanmış sıfır araba gibi teslim ettiler. Yağ ve bakım toplam 222 liraya maloldu. Aktif iriyıl bende 10 puan aldı, bidaki servis zamanıda gözüm kapalı giderim.

quote:

abiler tamm 0 40 yag koyauyorda bunlar yarın obur gün allah korusun garainti suresi içerisinde motorda bir sıkıntı cıktı diyelim goturduk garantiye sokmadılar kardeşim ben sana total yag oneriyorum sen neden başka koydurdur bana sen istesin ben de bu yagı komak zorunda kaldım derlermi acaba cunku servisci bunlar zannetmiyorum fabrikanın kabul edecegini bir ara bizde bir ford fiesta vardı allah bildigi gibi yapsın nasıl olduysa bilmiyorum anlaşmamı yapılmış opetten başka yerden mazot alırsak arac garantiden cıkıyordu kaç kere soyledim babama satalım sunu ugraşılmıyor baba die en son 2 kere yolda kalınca satmak zorunda kaldık aynısı yarın oburgun başımıza gelmese
    birde bizim buradaki servis bunu kabul etmedi ben yagı getirecegim die ist bir serviste yaptırsam bakımı acaba sıkıntı olurmu bakım ucretleri nekadar burda fix menü 240 tl gibi dediler 10 40 yag

Arkadaşım ben dün yaptırdım 15000 bakımını, yukarıdada ayrıntılı yazdım, yine sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

Eger navigasyon alicaksaniz ilk önce işlemci hızına bakın aynı araba alırken motorun gücüne baktığınız gibi sonradan harita programına bakın Türkiye için en iyi olanı su anda İgo diyorlar ayrıca kullandığı işletim sisteminede bakın ben size marka olarak tom tom ve navigon öneririm ikiside kendi Navi programlarını kendileri yapiyorlar benim ipodumda navigasyon yok ama bu markaların haritaları yüklü ikiside cok faydalı oluyor özellikle önemli noktalar konusunda ikisininde İstanbul haritası gayet ii ama diğer sehirler nasıldır pek bilemem eğer istanbuldaysaniz Fulya media markete gitmenizi öneririm çok cesitli navigasyon cihazları var muhakkak oradan kendinize uygun olan bit cihaz bulursunuz

Herkese iyi aksamlar

next 708 özellikleri:

Güncelleme Süresi: Satılmış cihazlar dahil !!! Türkiye Haritası 2013 yılına kadar ücretsiz güncellemeye sahiptir !!!

Siz hala klavye kullanarakmı gideceğiniz yeri yazıyorsunuz ?
    iGO8’ kullanan PND’lerde dünyada bir ilk FotoNav (resim destekli navigasyon) Çekin,Tıklayın,Gidin…yada sevdiklerinizle paylaşın onlarda Next Navigasyon ayrıcalığını yaşasın,yaşatsın.
    Sözde değil gerçekte, tarih olarakta veri olarakta en güncel harita desteği !!!
    İyiye değil En İyiye Sahip Olmak İçin Next Navigasyon.
    NEXT&NEXTSTAR ,MARKASI TÜM TÜKETİCİLERİ KORUMA DERNEĞİ TARAFINDAN 2008-2009 YILI ALTIN ve TAVSİYE MARKASI SEÇİLMİŞTİR
    # 2013 yılına kadar Başarsoft (Google Resmi Harita Partneri) Türkiye haritası için ücretsiz güncelleme… 81 İl merkezi, otoyolların %100'ü, Devlet Yollarının %99'u, Nüfusun %60'ını kapsayan 2008.10 verisi ve 320.000'den fazla ilgi çeken yer (POI)
    # Farklı ülke haritaları alma özgürlüğü, harita güncelleme ayrıcalığı ve keyfi (www.naviextras.com)
    # Multimedya uygulamalarınızda büyük ayrıcalık, 16GB SD/SDHC kart kullanabilme özgürlüğü
    # Uyduya ne zaman bağlanır diye dert etmeyin, SiRFInstantFixII teknolojisinin farkını yaşayın 2008 ve 2009 yılının en iyisi seçilen ödüllü 3 boyutlu navigasyon yazılımı (iGO8)
    # T3 dergisi tarafından 5 yıldız ve Altın Kupa ile ödüllendirilen marka ünvanı
    # Sürekli bilgilendirme ve destek sitesiwww.nextnavigasyon.com
    Teknik Özellikler
    # İşlemci: Samsung S3C2440A 400Mhz , 1GB Dahili Flash, 64MB yüksek hızlı RAM.
    # LCD Ekran: LG-Philips marka 4.3 Inch (10.92 cm) 16:9 TFT Dokunmatik LCD, Çözünürlük 480x272 16 bit.
    # GPS Yonga Seti: Yeni jenerasyon SiRFIII GPS yonga seti (20 paralel kanal) Waas+Egnos (SBAS/DGPS) destekli.İlave harici anten çıkışlı yüksek hassasiyetli gömülü GPS anteni (YE-G 828 modelinde)
    # Time To First Fix2 Desteği: SIFv2.1 Yeni geliştirilen SiRFInstantFixII ile uydulara bağlanma hızı en hızlı sürede gerçekleşir.
    # Video Gösterici: MPEG4, DivX, Xvid, MPEG2, MPEG.
    # Müzik Çalıcı: WMA, MP3, WAV formatlarını destekler.
    # Fotoğraf: JPG, GIF, BMP, TIFF formatlarını destekler.
    # E-Kitap: TXT formatını destekler.
    # Oyunlar: LLK, Box, Ball, Block oyunları mevcuttur.
    # Sistem Ayarları: Arka Aydınlatma/Ses/Güç Yöneticisi/Sistem Bilgisi.
    # İşlem Arayüzü: Işığa hassas kendinden ayarlı akıllı arka aydınlatma, LCD dokunmatik ekran, Güç düğmesi, Ayar düğmesi.
    # Güvenlik: 4 haneli şifre koruma sistemi mevcuttur (Next Lock)
    # USB Bağlantısı: Akım girişli mini USB soketli USB 1.1.
    # İlave Depolama: 16 GB’a kadar SD/SDHC kart kullanabilen SD/MMC kart girişi.
    # Ses: Dahili hoparlör/ Stereo hi-fi kulaklık çıkışı/ Mikrofon/ FM ses aktarıcı.
    # FM Aktarıcı: 78-108 Mhz aralığında ses aktarımı (Cihazın tüm seslerini aktarır,Navigasyon sırasında Müzik dinleyebilirsiniz).
    # Dahili Pil: Dahili 1000mAH Lion Polimer Pil, Mini USB çıkışlı kırmızı-yeşil LED göstergeli 5V DC adaptörü.Ortalama 2-4 saat çalışma süresi.
    # 2.Navigasyon Yazılımı Kullanımı: Uyumlu 2. bir navigasyon yazılımını SD kartta çalıştırabilirsiniz.(SD kart ve 2.Navigasyon yazılımı ürüne dahil değildir)
    # Navigasyon Yazılımı: Next Navigator 8.3 (NavNGo iGO8.3 3D Desteği) kullanım rahatlığınız için dahili 1GB hafızada sunulmuştur.
    # Harita: Cihazda Başarsoft (Google Resmi Harita Partneri) 2008.10 Türkiye Haritası yer almaktadır.
    Güncelleme Süresi: Türkiye Haritası 2013 yılına kadar ücretsiz güncellemeye sahiptir
    # Dünya Haritaları Desteği: İstenilen ülke haritasıwww.naviextras.com sitesi üzerinden alınabilir.
    # Sertifikalar: Tüm cihazlar CE ,RoHS ve FCC onaylı olup Microsoft WindowsCE Core 5.0 lisansı ile gelmektedir.
    # Ek Özellikler: Çizim yaparken ses kaydıda yapabilen Not Defteri,Kronometre,Hesap Makinası ve uyumlu ufak yazılımlarınızı çalıştırabilieceğiniz bir arayüze sahiptir.
    Kutu İçeriği
    # Araç montaj ayağı, Araç şarj adaptörü, 100-240V ev şarj adaptörü, USB kablosu, dokunma kalemi.
    # Next Navigator 8.0 (iGO8) kullanma klavuzu
    # Next Navigasyon cihazı İngilizce ve Türkçe Kullanım klavuzu

• Ozelliklri gayet iyi cihazin sirfstar 3 cipe sahip yani digerlerine göre daha hızlı bağlanıyor ama bu cihazı bulmanız zor olabilr aslında nezrin sitesinden bayilerini öğrenip alabilesiniz fiyatı ne kadar bu ürünün bende merak ettim
  • quote:

Ozelliklri gayet iyi cihazin sirfstar 3 cipe sahip yani digerlerine göre daha hızlı bağlanıyor ama bu cihazı bulmanız zor olabilr aslında nezrin sitesinden bayilerini öğrenip alabilesiniz fiyatı ne kadar bu ürünün bende merak ettim

Büyük marketlerle sanal mağazalarda yok, yarın bayileri telefonla arayacağım, makine süper ötesi bişey ve yok satıyo fiyat bulamadığım için tam bilemiyorum ama 350 gibi. Navigasyonda çok başarılıymış, ayrıcada video gösterme özelliği olduğu için benim çocukları arabada oyalamak için epey işime yarayacak 2013e kadar ücretsiz güncelleme felan ama tabi bulabilirsen, piyasada yok satıyo. Birde tabi araca müdahale olayı yok yani teybi sök navigasyonlu cihaz felan astarı yüzünden pahalı, bunda ön cama montaj tak çıkar.

• quote:

Ozelliklri gayet iyi cihazin sirfstar 3 cipe sahip yani digerlerine göre daha hızlı bağlanıyor ama bu cihazı bulmanız zor olabilr aslında nezrin sitesinden bayilerini öğrenip alabilesiniz fiyatı ne kadar bu ürünün bende merak ettim
    kerem abi navigasyon degilde mutimedia alsa nasıl olur bizim teyp leri cıkarttıgımızda acaba 6,5 ekranmı 7 ekrannmı uyuyor
    naviteck deye bir marka var 750 el fiyat veriyor bandrolu fgalan herşey dahil diyor bunu montaj ettirdikten son elektronikte bir sıkıntı olurmu acaba

quote:

Büyük marketlerle sanal mağazalarda yok, yarın bayileri telefonla arayacağım, makine süper ötesi bişey ve yok satıyo fiyat bulamadığım için tam bilemiyorum ama 350 gibi. Navigasyonda çok başarılıymış, ayrıcada video gösterme özelliği olduğu için benim çocukları arabada oyalamak için epey işime yarayacak 2013e kadar ücretsiz güncelleme felan ama tabi bulabilirsen, piyasada yok satıyo. Birde tabi araca müdahale olayı yok yani teybi sök navigasyonlu cihaz felan astarı yüzünden pahalı, bunda ön cama montaj tak çıkar.

Alıntıları Göster
    Kerem aşağıdaki linki incele.
    www.turkeyforum.com
    iGO8 İçin (Türkiye) Speedcam dosyaları !!!
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?s=8ec6aac526563fbd83276ca0549819fa&t=510938

• quote:

kerem abi navigasyon degilde mutimedia alsa nasıl olur bizim teyp leri cıkarttıgımızda acaba 6,5 ekranmı 7 ekrannmı uyuyor
    naviteck deye bir marka var 750 el fiyat veriyor bandrolu fgalan herşey dahil diyor bunu montaj ettirdikten son elektronikte bir sıkıntı olurmu acaba

Bana hem navigasyon lazım (istanbulda çok kayboluyorum bi yere giderken çok gezerek gidiyorum, ayrıca menüsünde en yakın eczane, banka, atm gibi özelliklerde var) hem multimedya, next 708de 2013e kadar ücretsiz güncelleme var diğer biçok marka güncelleme paralı ve baya para tutuyomuş. ayrıca IGO8 harita sistemi kullanıyorki piyasadaki en iyi sistemmiş. Valla bu markayı benim arkadaş tavsiye etti ve kendiside alacakmış, adam 8 sene amerikada okudu master felanda dahil, şuan sabancı üniversitesinde elektrik mühendisliği üzerine doktora yapıyo, tavsiye ettiği ürünleri gözüm kapalı alırım, hakkatende next 708i internette biraz araştırdım forumlarda felan kötü diyen yok.

• quote:

quote:

Bana hem navigasyon lazım (istanbulda çok kayboluyorum bi yere giderken çok gezerek gidiyorum, ayrıca menüsünde en yakın eczane, banka, atm gibi özelliklerde var) hem multimedya, next 708de 2013e kadar ücretsiz güncelleme var diğer biçok marka güncelleme paralı ve baya para tutuyomuş. ayrıca IGO8 harita sistemi kullanıyorki piyasadaki en iyi sistemmiş. Valla bu markayı benim arkadaş tavsiye etti ve kendiside alacakmış, adam 8 sene amerikada okudu master felanda dahil, şuan sabancı üniversitesinde elektrik mühendisliği üzerine doktora yapıyo, tavsiye ettiği ürünleri gözüm kapalı alırım, hakkatende next 708i internette biraz araştırdım forumlarda felan kötü diyen yok.

Alıntıları Göster
    Sen benim verdiğim linkteki siteye üye ol hiç bir şekilde kaybolmazsın. Güncelleme derdin de olmaz. Radar vs gibi dertlerinde olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rayen

www.turkeyforum.com
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?s=8ec6aac526563fbd83276ca0549819fa&t=510938

Sağolasın Rasim abi baya faydalı bi link, okuyum biraz. Ayrıca sanada böyle bişey lazım, seyahate gittiğin kullanırsın

• quote:

quote:

www.turkeyforum.com

Sağolasın Rasim abi baya faydalı bi link, okuyum biraz. Ayrıca sanada böyle bişey lazım, seyahate gittiğin kullanırsın

Alıntıları Göster
    Navigasyon benim beynimde.

• quote:

Navigasyon benim beynimde.

Alıntıları Göster
    abiler 207 lerdeki kadran göstergelerindeki kromlardan bizim araçlar içinde var sanırsamresimdekine benzer sanki daha güzel duracak gibi geliyor

• quote:

quote:

www.turkeyforum.com

Alıntıları Göster
    Burada bayii telefonları var, yarın arayım varmı ellerinde.http://www.nextnavigasyon.com/

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.