Bildirim
Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1237. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Sistem karmaşık olabilir Gökhan.quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
bana da mı iskender..)
bahsettiğimiz kavram adaptif far bi xenon yanlış oldu..
''Bu farlar bir elektronik kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen çeşitli bileşenlerden oluşurlar. Bunlar kısaca tekerlek hızlarını kontrol eden sensörler, aracın viraj döndüğünü anlayan sapma sensörleri, direksiyon açısını izleyen sensörler ve her fara bağlı küçük motorlar diyebiliriz.
Bu farlar, aracınızın gidiş yönüne göre direksiyon açınızı algılayabilen elektronik sensörleri kullanır. Sensörlerden gelen veriler, ECU tarafından yorumlanır. Bu veriler, aracın hızını, virajın açısını ve uzunluğunu veren değerlerdir. Daha sonra ECU, farlara bağlı olan motorlara kaç derece ve ne tarafa döneceği bilgisini gönderir
Çoğu adaptif far her bir yana 15 derece dönebilirken yeni sistemlerde bu açı daha fazladır. Ayrıca çoğu adaptif far sisteminde kendinden seviyelendirme sistemi de bulunmaktadır. Bu sistem farların yükseklik ayarını otomatik olarak yapmaktadır. Bu sistemi kullanan sistemlerde bir de seviye ölçüm sensörü bulunmaktadır. Bu şekilde ufak tepelerden veya çukurlardan geçerken farların doğru seviyede ayarlanması sağlanır.''
sistemi kafanda bir canlandır ne kadar edebileceğini ve neler içerdiğini.
çok malzeme ve teknik detay var vede pahalı bir sistem
sis farı yakmak nere bu sistem nere..
1.5 iskenderden çok fazlası var inan..)
Alıntıları Göster
Ama dediğim gibi, bu teknoloji 10 yıllık.
Bu zamana kadar kendisini elli kere amorti etmiştir
Mesela bir zamanlar, abs ve klima dediğin zaman süper lüks teknolojiye giriyordu.
Artık, en dandik araba da bile standart.
Keza şu an bizim aslanlarda olan yeni teknolojiler, bu yönlendirilebilir farlardan daha pahalıdır buna eminim.
Bu bana biraz, ticari satış stratejisi gibi geliyor.
Bir sonraki makyajlı kasaya da bir şeyler kalsın değil mi
Anahtarsız giriş sisteminin arka kapı kollarında da olması gerekirdi bence bak bir de bu var.
Arka sürgülü kapıları da elektrikli yapsa, yeme de yanında yat..
Bunların hepsi 508 gt kullanmamdan mütevelli
İnsanları lükse alıştırıyorlar yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar birde şehir içine arabayla girmek resmen işkence.
Trafik zaten dert, 5 dakikalık yolu yarım saatte gidiyorsun, kimse kurallara uymuyor.
Resmen küfür dağarcığım genişliyor.
Stres seviyem fazlasıyla artıyor.
Park sorunu zaten ayrı bir dert.
Park ettiğin yer ile gideceğin yer, yeri geliyor çok uzak.
Ben birde bandırmada yaşıyorum, büyük şehirleri aklım kesmiyor.
Mecbur kalmadıkça şehir içine asla araba ile girmiyorum.
İyiki motosiklet sahibiyim, ne trafik derdim var, ne de park sorunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağustos ayında ailece Bandırmaya geldik birkaç gün Grand Asya da konaklayarak.erdek avşa gezilerimiz oldu.Şirin şehrinizde park sorunu otelin otoparkından dolayı yaşamadık fakat cadde ve çarşıların yol üzeri otoparka müsait olmadığını akşamki yaya şehir gezimizden anladım.Bu durum İstanbulla kıyaslanamaz.Öyle yerler varki arabayla gitmektense tranvay veya dolmuşla gitmek daha hızlı,ayrıca otoparklar istanbulda 1 saati 8 tl den başlayarak yukarı doğru cep yakan cinsten.Bandırmada motosıklet mantıklı,İstanbulda ise çok iyi sürücü olmanız gerekirquote:
Orijinalden alıntı: john mclane
Trafik zaten dert, 5 dakikalık yolu yarım saatte gidiyorsun, kimse kurallara uymuyor.
-
Abilerim sürüşe duyarlı farların fiyatı uçmuş gitmiş. Leon'un 5F1941007B kodlu farı bile 8.000 teki. Serviste 12
Bunun aracın satıştaki maliyeti de düşünülünce ne şamın şekeri ne arabın yüzü diyorum. Halojen, yükseklik ayarlı far forever -
-
Bende 5-6 yıldır lastik patladığında otomatik şişiren lastik kitleri var tavsiye ederim her araçta bulunması lazım 2 kere başıma geldi Van’da köyde sabah kalktım lastik yerle bir hemen tamir kitini çalkalayıp sibobtan içeri sıktım lastik mucize gibi şişti hemen ilçeye indim lastiği yaptırmaya adam baktı abi patlak yok dedi meğer o kimyasal solüsyon gidip deliği tıkıyor ve yama yapıyormuş ben İstanbul’a kadar 2000 km geldim ve sonrasındada lastikle ilgili sıkıntı yaşamadım yapı marketlerde benzinliklerde bulunuyor 20 TL civarında alın arabanızda kalsın çok faydasını görürsünüz dağda yolda kaldığınızda can simidi gibi eşya indir stepneyi çıkar işlerinden kurtulursunuzquote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
bana göre kullanılmaz tepe kısmını onunda kesmek zorunda ve kaynak etmek zorunda kaldım malesef..
aldığım üründe tepe kısmı dikdörtgen şeklinde ve artı gibi çok açıktı.
oysa rifterin kriko noktası etli bir demir büküm, düz rijit bir çizgi..
ben orayı kestim 6 mm lik bir lama kaynatıp lamayı ortasından jetle yarık yaptım hem dikey hem yatay
çok güzel ve sağlam oldu lokması şimdi 2 krikoya birden hitap ediyor 2 side araçta kalacak
orjinal krikoyuda araçtan aldım oyun dışı.
Alıntıları Göster
Kazasız sürüşler
-
-
saolun. yan arka camlar kendinden karartmalı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Aracınız hayırlı olsun.
Merhaba. 2020 mart ayı teslim aldım aracı. Bizde günceleme yok.
3-4 yıldır aracımda bulunduruyorum. 2 defa lastik ufak yarılmıştı. Yarıklarda çok faydalı olmuyor. En azından jant üzerine gitmektense Lastikçi 1 km ötede olduğu için idare etmişti...
Bazı ürünlerde işlem yapıldıktan sonra 80 km hızı geçmeyin 200 km gidileceğini belirtiyor. Biride biz 400 km gideriz rakiplerimiz 200 km diyor. Siz iyi 2000 km gittiniz. Bazılarıda kısa zamanda lastikçiye gidip köpük sıktığınızı belirtin diyorlar. Küçük deliklerde herhalde çok iyi tamir ediyor sanırım.
Lastikçiler deliği bulmakta zorlandığından bunu sevmiyorlarmış.
Fabrika çıkışı stepne konulmayan araçlarda Lastik Tamir Kiti adı altında sıvı olan kit veriyorlar.
Ergun abi yaramı deşiyorsun..(quote:
Orijinalden alıntı: ergundoo
eskiden avrupa araba alıcaktın ve krikosu yamulacaktı adam kendi yapmıyorki yada bize yapmıyor ..birzamanlar 59 ploymouth umuz vardı baston tipi bir kirikosu vardı ve tampondan kaldırıyordu arabayı heygidi günler ..o sarı kol cırcırlımı gökhan.birde konuyla alakası yok ama android autoyu kurabıldiysen tel nun modeli ne yazabilirmisin.daha önce kurup bağlandığım j72016 samsung güncellemez olaydım şimdi a.auto ülkenizde kullanılmıyor hatası veriyor.halbuki a51 s10 gibi modellerde yüklü geliyor artık iyimi.kolay gelsin
benki o programı telefona zar zor kurup araç ekranında görüntüsünü hiç görememiş bir zat ım
o denli zayıfve bu konulara uzaklardayım
ama yapan ve gören arkadaşlarımız var takımda.
telefonumda samsung j 7 zaten bu sistemle uyumlumu onuda bilmemekteyim inan.
kriko evet sadece boş aracı kaldırma için uygun gerisi hayal...
-
İstanbula gelmeli ve trafikte sana araç kullandırmalıyımquote:
Orijinalden alıntı: john mclane
tabi kullanabilirsen inan bana bandırmaya indiğinde bulduğun ilk toprak parçasını öpeceksin...)
saygı ve hasretle...)
-
Murat çım sen Mehmet abine bakmaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-73181344B
Abilerim sürüşe duyarlı farların fiyatı uçmuş gitmiş. Leon'un 5F1941007B kodlu farı bile 8.000 teki. Serviste 12
Bunun aracın satıştaki maliyeti de düşünülünce ne şamın şekeri ne arabın yüzü diyorum. Halojen, yükseklik ayarlı far forever
o çok duyarlı şeyler istiyor
kolay değil 2.2 den 1.5 düşmek..)
fark çok fazla idare deceğiz.
bize işlev görsün yeter. -
-
harika imiş anlattığınıza göre..quote:
Orijinalden alıntı: Çınar bey
Bende 5-6 yıldır lastik patladığında otomatik şişiren lastik kitleri var tavsiye ederim her araçta bulunması lazım 2 kere başıma geldi Van’da köyde sabah kalktım lastik yerle bir hemen tamir kitini çalkalayıp sibobtan içeri sıktım lastik mucize gibi şişti hemen ilçeye indim lastiği yaptırmaya adam baktı abi patlak yok dedi meğer o kimyasal solüsyon gidip deliği tıkıyor ve yama yapıyormuş ben İstanbul’a kadar 2000 km geldim ve sonrasındada lastikle ilgili sıkıntı yaşamadım yapı marketlerde benzinliklerde bulunuyor 20 TL civarında alın arabanızda kalsın çok faydasını görürsünüz dağda yolda kaldığınızda can simidi gibi eşya indir stepneyi çıkar işlerinden kurtulursunuz
Kazasız sürüşler
Alıntıları Göster
ama ben çok düz mantık biriyim
buna kafam basmadı yada gönlüm rahat etmez diyelim
aracımda tork anahtarı hava pompası ve yedek teker olmadan asla..)
-
Araçlarla fabrika çıkışı halı paspas orjinal olarak geliyor. Bayiler hediye olarak verirseler kılasik düz paspas veriyorlar. Halı paspas gğzel fax kat kirlendiğinde temizliği zor oluyor.
Son 3 aracımın birinde 3D paspas, sonrasında kayma yaptığı için altında pilastik çiviler olan 4D havuzlu paspas kullandım. Çocukların su dökmesine karşıda baya bir faydası oldu havuzlu olduğu için.
2020 model Rifter GT line aracımada aşağıda ki adreste satılan ürünü aldım ve tam oturdu. Yorumlarda 2020 model araçlarda arka sağ tarafın tam oturmadığı belirtildi. Sebebi ise 2020 modellerde sağ koltuk kıza ğında hafif bir kaydırma yapıldığındanmış. Fakat bendeki GT line sorun çıkmadı tam oturdu. Düşünenler için tavsiye ederim.
urun.n11.com
Peugeot Rifter 4d Kauçuk Paspas 2019-sonrası Bod "hediyeli" - n11.comhttps://urun.n11.com/3d-oto-paspas/peugeot-rifter-4d-kaucuk-paspas-2019-sonrasi-bod-hediyeli-P368826247
-
-
ürün çok güzele benziyor araç üzerinde resimleri çekebilirsen çok faydamız dokunur herkese veya fikir düşüncesindeyimquote:
Orijinalden alıntı: cemabay
Araçlarla fabrika çıkışı halı paspas orjinal olarak geliyor. Bayiler hediye olarak verirseler kılasik düz paspas veriyorlar. Halı paspas gğzel fax kat kirlendiğinde temizliği zor oluyor.
Son 3 aracımın birinde 3D paspas, sonrasında kayma yaptığı için altında pilastik çiviler olan 4D havuzlu paspas kullandım. Çocukların su dökmesine karşıda baya bir faydası oldu havuzlu olduğu için.
2020 model Rifter GT line aracımada aşağıda ki adreste satılan ürünü aldım ve tam oturdu. Yorumlarda 2020 model araçlarda arka sağ tarafın tam oturmadığı belirtildi. Sebebi ise 2020 modellerde sağ koltuk kıza ğında hafif bir kaydırma yapıldığındanmış. Fakat bendeki GT line sorun çıkmadı tam oturdu. Düşünenler için tavsiye ederim.
https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/peugeot-rifter-4d-kaucuk-paspas-2019-sonrasi-bod-hediyeli-P368826247
güle güle kullan çok çalışılmış belli.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X