Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.992
Cevap
97
Favori
1.500.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhan bey söz konusu linkte jant bıjon aralıkları yazmıyor,berlingoda 4x108 di,orijinal jantlar çok pahalı muadil almayı düşünüyorum,17 jant 225 55 17 lastik...3008 jantlarda 5 bıjon Rıftere uyarmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2018 SKODA KAROG TSİ BENZİNLİ 115 BG

2024 FABIA MONTE CARLO 150 BG
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Servis bölümündeki arkadaşı ben de sevdim . Ancak servisin içine ben de girdim. Biraz karışık geldi. Açıkçası servise nereye gideceğimi kestiremedim. Kimileri 3000 km de kontrol edelim dedi. Buradaki satıcı arkadaş ta 15000 de geleceksin gerek yok dedi. Bilemedim işin doğrusunu. Ayrıca arkadaki demiri sökmek için de satıcı arkadaş 250 lira istedi. Biraz irrite oldum. Neredeyse almayacaktım. Çay kahve davetiniz için de ayrıca teşekkür ederim. İş konusuna gelirsek te benim çok bir işim yok. Bu konuda faydalı olamayacağim için üzgünüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gessy G kullanıcısına yanıt
    pardon yanlış anlaşıldım,ne işle uğraşıyorsunuz mesleğiniz nedir diye sormak istedim.

ee peki demiri söktülermi bari 250 liraya..)

gülme efekti geliyor suratıma komik olduğu için lütfen yanlış anlamayın.

para vermeseydiniz,yada daha önce tanışabilseydik ben size söker üstüne kahve ısmarlardım..

Orijinalden alıntı: ringcep

Gökhan bey söz konusu linkte jant bıjon aralıkları yazmıyor,berlingoda 4x108 di,orijinal jantlar çok pahalı muadil almayı düşünüyorum,17 jant 225 55 17 lastik...3008 jantlarda 5 bıjon Rıftere uyarmı ?
    yolumun üstünde jant satan yer var bakayım ölçüsü kaçmış onlar bilir sorayım

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

yolumun üstünde jant satan yer var bakayım ölçüsü kaçmış onlar bilir sorayım

Alıntıları Göster
    İlginizden dolayı tşk.Superbin jantları var uyum sağlamaz diye tahmin ediyorum.5x112.Aslında firmalar neden farklı bijon aralığı seçiyor anlamiş değilim.5 x 100 / 5 x 108 / 5 x 112 / 5 x 114 ...Yedek parça satış polıtıkası olabilir belki ama,Çin olduğu müddetçe orjınal jantlara , kolay kolay o parayı kimse vermez..Örneğin orjınal jant 4250 tl,muadil 1800 tl.Nıssan Juke muadil sıfır jant aldım 2 yıldır kullanıyoruz en ufak sorun yok..Şimdi Rıfterede düşünüyorum.Kendi jantına kışlıkları takıp yeni alacağıma yazlık düşünüyorum.

2018 SKODA KAROG TSİ BENZİNLİ 115 BG

2024 FABIA MONTE CARLO 150 BG

• Hgs almaya gittim simdi. Normal hgs veremeyiz dedi banka. Bilgisi olan var mi? Daha once caddy ye hep 1. Sinif almistim..... simdi ogrendim karayollarindan aks mesafesi 3,20 alti oldugu icin 1. Sinifmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gessy -- 29 Temmuz 2019; 11:18:28 >
    Sokturdum. Para vermedim. Para almak icin bayagi bir ugrasti ama vermeyecegimi kesin olarak belirttim gerekirse arabayi almayacagimi, satarken konusmamizda aractan sokeriz dedigini satici arkadasa soyledim. Bu arada arabaya yan basamaklari taktirdim guzel oldu. Pit stop diye bir firma sultangazi de. 1 saat icinde taktilar. Fiyatida gayet makul oldu omsa blakline modelinin. 850 lira verdim. Fabrika 1000 lira gibi bir fiyata gondwririz siz taktirirsiniz demisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ringcep

İlginizden dolayı tşk.Superbin jantları var uyum sağlamaz diye tahmin ediyorum.5x112.Aslında firmalar neden farklı bijon aralığı seçiyor anlamiş değilim.5 x 100 / 5 x 108 / 5 x 112 / 5 x 114 ...Yedek parça satış polıtıkası olabilir belki ama,Çin olduğu müddetçe orjınal jantlara , kolay kolay o parayı kimse vermez..Örneğin orjınal jant 4250 tl,muadil 1800 tl.Nıssan Juke muadil sıfır jant aldım 2 yıldır kullanıyoruz en ufak sorun yok..Şimdi Rıfterede düşünüyorum.Kendi jantına kışlıkları takıp yeni alacağıma yazlık düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    4x108 bilgisine ulaştım bende..

imkanlar varsa jant ve lastik takımı yapmak daha konforlu anladığım kadarıyla siz kışlık lastiğe jant bakıyorsunuz doğrumu..

peki sizde lastik basınç sensörü varmı bende mevcut onu nasıl halledeceksiniz..

şayet varsa.

evet orjinal jantlar pahalı muadil olanlar ucuz.

o parayı o janta çok az kişi bağlar.

muadillerin kalitesi ortada ama bu bir kısır döngü işte,şahsi fikrim mudail çin malları çok kalitesiz ürünler.orjinalin 4000 olduğu yerde onlara 1500 vereceğime bir o kadar daha veriri kendi güvenliğimi sağlama alırdım bu şahsi görüşümdür tabi..

lastik ve jant olayı bence en önemlilerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gessy

Hgs almaya gittim simdi. Normal hgs veremeyiz dedi banka. Bilgisi olan var mi? Daha once caddy ye hep 1. Sinif almistim..... simdi ogrendim karayollarindan aks mesafesi 3,20 alti oldugu icin 1. Sinifmis
    önceki aracıma ait olan ve cama yapıştırmayıp vakum lu plastikle monte ettiğim hgs yi riftere montajladım yine cama vakum..)

bankadan da plakayı değiştirdik içine kontör tamamdır bir sorun yaşamadım.

acaba yeni araçlar için mi bu anlatttıklarınız.

birde birşey soracağım bu demir araçtan sökülen ne zaman takılması gerekiyormuş bilgi alabildinizmi.

normal trafik ve polis çevirmesinde bir eksikmi..

sadece muayenede olmazsa olmazmı..

yada sadece ab normlarının bir standart halimi sanırım muayene olmadan bu soruların bir çoğunun adını koyamayacağız..

• quote:

Sokturdum. Para vermedim. Para almak icin bayagi bir ugrasti ama vermeyecegimi kesin olarak belirttim gerekirse arabayi almayacagimi, satarken konusmamizda aractan sokeriz dedigini satici arkadasa soyledim. Bu arada arabaya yan basamaklari taktirdim guzel oldu. Pit stop diye bir firma sultangazi de. 1 saat icinde taktilar. Fiyatida gayet makul oldu omsa blakline modelinin. 850 lira verdim. Fabrika 1000 lira gibi bir fiyata gondwririz siz taktirirsiniz demisti.
    basamaklarınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

evet servisler çirkefleştikçe insanın gözünde değerleri diğer oranda düşüyor.

150 bin liraya mal satmışsın hala 250 nin peşindesin ee pess artık

yüzsüzlüğün böylesi..
    Uzun süre oldu foruma girmeyeli ve inan eski günlerdeki muhabbetleri özlemedim desem herhalde yalan olmaz.
    Belliki sende aynı şeyi düşünmüşsün ve akşamki telefon görüşmemizdeki dost fırçasından hemen sonra foruma girdim.
    Yaa şöyle bi hatırlıyorumda ne güzel paylaşımlara imza attık hep beraber bee.

Araçlarınıza gelince biraz inceleme şansı yakaladım.Az biraz eksikleri ile beraber ağzına kadar dolu donanımlarla gelmişler
    Hele Gt Line EAT8 tork konvektörlü şanzumanın bi gün Rifter gibi bi araçla geleceğini o günlerde ancak hayal edebiliyorduk
    ve bunu yine Peugeotun yapması artık bizim için alışıla gelmiş oluyor.
    Biz en başındam beri bu aracı farklı şeyleri yapmayı ve hep öncü olmayı becerdiği için sevmiştik.
    Güzel anılar biriktirip güzel dostuklar kurmamıza vesile olduğu da cabasıydı.

Artık kullandığım araç bildiğin gibi 2016 Kia Sportage GT Line Prestij 1.6 4x4 220hp benzili bi otomobil ve
    aracımdan çok memnunum.Bundan sonrası için de nasip diyorum artık..

Tüm forumdaşlara kazasız sorunsuz keyifli sürüşler diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viztay -- 30 Temmuz 2019; 3:32:9 >

YENİ KİA SPOERTAGE GT-LİNE PRESTİGE 1.6 T-GDI 4X4
    2016 / 177 Hp / METALİK BEYAZ

Yeni yonetmelikle bu demir muayenede takili olmali dedi satici. Onun harici trafikte cevirmede sikintisi yok. Tuvturkte calisan birini bulup sormak lazim. Isin sacmaligi caddy de bu sinif arac ama onda lazim degil. Arastirmak lazim bu isi. Muayeneye ilk gidecek arkadaslardan bilgi aliriz.

• quote:

Hgs almaya gittim simdi. Normal hgs veremeyiz dedi banka. Bilgisi olan var mi? Daha once caddy ye hep 1. Sinif almistim..... simdi ogrendim karayollarindan aks mesafesi 3,20 alti oldugu icin 1. Sinifmis
    Ben vakifbank in mobil bankacilik uygulamasindan 1. Sinif hgs karti aldim, hgs kartini banka hesabinada bagladim kontor isiyle ugrasmamak icin, postaci eve kadar getirip teslim etti, vakifbankin sitesinin onay verdigi ve teslim ettigi hgs kartini senin almak istedigin gorevli niye vermedi yada 1.sinif niye alamazsin dedi fatih abi biraz daha aciklama yaparmisin sana zahmet ,1.sinif olmuyorsa ne olarak alman gerekiyor ve ne yapmak gerekiyor, son olarak vakifbank gibi bazi bankalarada internet uzerinden hgs ve ogs basvurusu yapabiliyorsun, kullandigin bankanin mobil veya internet bankaciligini bir kontrol et istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GESTAPO51 -- 30 Temmuz 2019; 11:24:30 >

Yeni yonetmelikle bu demir muayenede takili olmali dedi satici. Onun harici trafikte cevirmede sikintisi yok. Tuvturkte calisan birini bulup sormak lazim. Isin sacmaligi caddy de bu sinif arac ama onda lazim degil. Arastirmak lazim bu isi. Muayeneye ilk gidecek arkadaslardan bilgi aliriz.
    Bu konu bayagi bir karisik ve muallakta mevzuat ta varda eski araclari kapsamiyormu eski araclara serbest 2019 sonrasi araclara yasak mi bana bir garip geldi, forumdan bir abimiz veya kardesimiz muayeneye gittiginde belli olur, benim sahsi dusuncem ticaretle ugrasanlar icin olabilir, kaldiki caddy, doblo ve connetc te var piyasada ve satiliyor ben onlarda yani sifir satilanlarinda kafes tarzi birsey gormedim bu yonetmelik sadece peugeot u mu kapsiyor, sordugumda bana avrupa birligi geregi getirdik dedi, saticida tam konuya vakif degil, trafik polisi arkadasim var ona sordum ilk defa senden duyuyorum dedi oda benim gibi eski araclar ne olacak o zaman dedi, tuvturk te bu is cozulur benim sahsi dusuncem bir sorun olmayacagi, neden derseniz piyasada bu kadar araci kafesli yapmak veya bundan sonrakiler boyle olacak degisim ve donusum cok uzun yillar alir, mayis ayinda muayenem, kafesi sokulu gidecem o gunleri gorursek grupta detaylica yazarim.

• Hiz limitleri de aracin arkasinda ki takili demir gibi tartismali bir konuydu bizzat radarda calisan polisten aldim, aracimin plakasindan da kontrol ettirdim o statuye grip girmedigini giriyor dedi resim olarak yukluyorum panelvan N1 yazan yere bakilacak, en usten saymaya baslarsak 4 uncu sira bizim yerimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GESTAPO51 -- 30 Temmuz 2019; 11:32:23 >

• GESTAPO51 G kullanıcısına yanıt
    Benim muayene tarihi Şubat ayı yazıyor.
    Halbuki aracı Mart’ta aldık.
    Bakalım tüv’de belli olur herşey.
    Şimdi gidip sorsam tüv’e eminin onlarda bilmeyecek.
    O yüzden ben muayeneye giderken Demir olmadan gidicem.
    Eğer sorarlarsa gider getiririz evden

Orijinalden alıntı: viztay

Gökhanım önce senin sonra tüm arkadaşların yeni ve gıcır gıcır araçları hayırlı uğurlu olsun..
    Allah kaza bela vermeden ağız tadı ile binmeyi nasip etsin..
    Uzun süre oldu foruma girmeyeli ve inan eski günlerdeki muhabbetleri özlemedim desem herhalde yalan olmaz.
    Belliki sende aynı şeyi düşünmüşsün ve akşamki telefon görüşmemizdeki dost fırçasından hemen sonra foruma girdim.
    Yaa şöyle bi hatırlıyorumda ne güzel paylaşımlara imza attık hep beraber bee.

Araçlarınıza gelince biraz inceleme şansı yakaladım.Az biraz eksikleri ile beraber ağzına kadar dolu donanımlarla gelmişler
    Hele Gt Line EAT8 tork konvektörlü şanzumanın bi gün Rifter gibi bi araçla geleceğini o günlerde ancak hayal edebiliyorduk
    ve bunu yine Peugeotun yapması artık bizim için alışıla gelmiş oluyor.
    Biz en başındam beri bu aracı farklı şeyleri yapmayı ve hep öncü olmayı becerdiği için sevmiştik.
    Güzel anılar biriktirip güzel dostuklar kurmamıza vesile olduğu da cabasıydı.

Artık kullandığım araç bildiğin gibi 2016 Kia Sportage GT Line Prestij 1.6 4x4 220hp benzili bi otomobil ve
    aracımdan çok memnunum.Bundan sonrası için de nasip diyorum artık..

Tüm forumdaşlara kazasız sorunsuz keyifli sürüşler diliyorum..
    Arıtay ım fırça ne kelime rica ederim..
    seni buralarda görmek inan çok hoş ve onur verici evet bizler bu ürünü hep piyasa şartlarının en fiyat performans makinası olduğu için tercih ettik

keza alan herkesde öyle bu fiyatlara ve bu donanımlara alınabilen suvların fiyatları ortada..

çok güzel paylaşımlara imza attık hep beraber,nice ilklere modifiye,donanım arge geliştirme uygulama ne ararsan vardı ortamımızda samimi sıcak dostane ve herkesi kucaklayan arkadaş ve sohbet anlayışımız ve bildiğimiz herşeyi paylaşma özverisi tüm arkadaşlara vermek istediğimiz onlarında bizden gördükleri ortak değerlerimiz..

bu ilkede de devam etmekteyiz Allahın izniyle.

yeni araçlar için kısmet diyelim atık hayırlısı çünkü ekonomi ve ürün değerleri aldı başını gitti,birim maliyetleri artan oto fiyatlarında neler olur bilemeyiz,gidişat iyi değil.

uzun zaman aradan sonra buralarda olman inan güzel,sanada sağlık mutluluk başarı temenni ediyorum ailene selamlar..

Antalya ya yolum düşer se uğrarım bir yanına..

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Benim muayene tarihi Şubat ayı yazıyor.
    Halbuki aracı Mart’ta aldık.
    Bakalım tüv’de belli olur herşey.
    Şimdi gidip sorsam tüv’e eminin onlarda bilmeyecek.
    O yüzden ben muayeneye giderken Demir olmadan gidicem.
    Eğer sorarlarsa gider getiririz evden
    Mehmet im aynı fikirdeyim bende takmadan gitmek kafasındayım bunlar nasıl görüyorsa öyle devam ederler..

kaldıki birçok araçta bu detay yok..

başımıza neler çıkaracak bu ab norm falan filan yasaları..

işin garip tarafı benim demir daha bayide temin aşamasında gelmedi emi..

elimizde yok diyorlar bekliyorum

Orijinalden alıntı: GESTAPO51

Hiz limitleri de aracin arkasinda ki takili demir gibi tartismali bir konuydu bizzat radarda calisan polisten aldim, aracimin plakasindan da kontrol ettirdim o statuye grip girmedigini giriyor dedi resim olarak yukluyorum panelvan N1 yazan yere bakilacak, en usten saymaya baslarsak 4 uncu sira bizim yerimiz.

Mehmet im 50-85-100-110 mu şimdi alt limitlerimiz

şehiriçi meskun mahal 50

2 şeritli 85

bölünmüş yol 100

ve otoyol 110 doğrumu anladım..

önceki tepee aracımı 5 yıl kullandım hiç ceza yememiştim emi..

gerçi yavaş kullandığım doğrudur yerii geliyor basıyordum ayrı bir konu ama..

dikkatliydim vesselam

dikkatli olalım tüm arkadaşlar olarak uyarı için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 30 Temmuz 2019; 17:53:28 >

• 
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.