Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.910
Cevap
96
Favori
1.413.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • nurolg N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başta bu forumu açıp uzun yıllardır bugünlere taşıyan Gökhan Bey'e ve diğer tüm emeği geçen arkadaşlara gönül dolusu selam ve saygılarımı sunarım. Adım Abdullah Hasret ABALI. 46 yaşımdayım. Çorum'da ikamet etmekteyim. Ve öğretmenim. 4 kişilik bir aile olarak pardon 40 kg'lık labrador cinsi köpeğimizi de sayarsak 5 kişilik bir aile olarak 8 senedir çok sevdiğimiz ve gözümüz gibi baktığımız golf aracımıza 10 gün önce veda etmek zorunda kaldık. Satış nedenimiz sadece ailemizin daimi ve vazgeçilemez yeni üyesinin varlığı ve geçen sene ilk kez tattığımız çadır tatilinin çok hoşumuza gitmesi oldu. Tabiki golfle ne 40 kg'lık köpek taşınabilir, ne de onca valizin yanında çadır tatili içn gerekli malzemeler taşınabilirdi. Aracı satmaya mart sonunda peugeot, citroen ve opel bayilerindeki hafif ticari araçlara bakmaya gidip özellikle rifter'a hayran kalınca karar verdik ve hemen satışa çıkarttım. Ama malum piyasa şartları yüzünden ancak Nisanın bitmesine 2 gün kala satabildim. Ve Aynı gün soluğu peugeot bayisinde aldım. Mart sonu 247 bin TL 'ye bırakılabilecekleri gt donanımlı rifter Nisan zammı ile elbette artmıştı. Zaten bunu biliyordum. Amacım mayıs zammından etkilenmemekti ve şükür ki mayıs zammını kurtardım. Evet Mayıs 20'si gibi gelecek olan biri turuncu diğeri tekno gri olan 2 adet gt rifter'dan tekno gri olanı büyük bir heyecan süreci sonunds kaptım. Bu süreçte de sizlerin yazdıklarınızdan ve araçla ilgili bir çok video seyrederek fikir sahibi olmaya çalıştım. Herkese fikir ve deneyimlerinden dolayı çok teşekkür ederim.İnşallah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip eder Yüce Allah'ım.
    Biraz uzun yazdım. Kusura bakmayın. Heyecanımı sizlerle paylaşmak ve kendimi tanıtmak amacıyla sizleri meşgul ettim. Aracımıza kavuşunca sizleri fikirlerine başvurmak için yine rahatsız ederim. Sevgiyle ve sağlıkla kalın. Şimdilik tüm saygılarımla hoşçakalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasretabali@gmail.com -- 8 Mayıs 2021; 13:42:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hayırlı olsun .Güle güle kullanın.Guzel tercih...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ringcep kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nurolg

    Philips LED’leri AliExpress den 380 TL ye aldım. 1 haftada geldi. 10,5TL vergi ödedim. Satıcıdan özellikle ücreti düşük yazmasını talep etmiştim.
    Montaj kelepçe aparat 30 TL NeXT oto dan aldım.
    İşçilik bedava ama biraz ter var 😀

    hayırlı olsun iyi günlerde kullan resimleri bekliyoruz açıklayıcı ve aydınlatıcı..)


    bu arada bunlar kaç lümen ışık veriyor ışık rengi nedir aydınlanalım derim forum olarak..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasretabali@gmail.com

    Başta bu forumu açıp uzun yıllardır bugünlere taşıyan Gökhan Bey'e ve diğer tüm emeği geçen arkadaşlara gönül dolusu selam ve saygılarımı sunarım. Adım Abdullah Hasret ABALI. 46 yaşımdayım. Çorum'da ikamet etmekteyim. Ve öğretmenim. 4 kişilik bir aile olarak pardon 40 kg'lık labrador cinsi köpeğimizi de sayarsak 5 kişilik bir aile olarak 8 senedir çok sevdiğimiz ve gözümüz gibi baktığımız golf aracımıza 10 gün önce veda etmek zorunda kaldık. Satış nedenimiz sadece ailemizin daimi ve vazgeçilemez yeni üyesinin varlığı ve geçen sene ilk kez tattığımız çadır tatilinin çok hoşumuza gitmesi oldu. Tabiki golfle ne 40 kg'lık köpek taşınabilir, ne de onca valizin yanında çadır tatili içn gerekli malzemeler taşınabilirdi. Aracı satmaya mart sonunda peugeot, citroen ve opel bayilerindeki hafif ticari araçlara bakmaya gidip özellikle rifter'a hayran kalınca karar verdik ve hemen satışa çıkarttım. Ama malum piyasa şartları yüzünden ancak Nisanın bitmesine 2 gün kala satabildim. Ve Aynı gün soluğu peugeot bayisinde aldım. Mart sonu 247 bin TL 'ye bırakılabilecekleri gt donanımlı rifter Nisan zammı ile elbette artmıştı. Zaten bunu biliyordum. Amacım mayıs zammından etkilenmemekti ve şükür ki mayıs zammını kurtardım. Evet Mayıs 20'si gibi gelecek olan biri turuncu diğeri tekno gri olan 2 adet gt rifter'dan tekno gri olanı büyük bir heyecan süreci sonunds kaptım. Bu süreçte de sizlerin yazdıklarınızdan ve araçla ilgili bir çok video seyrederek fikir sahibi olmaya çalıştım. Herkese fikir ve deneyimlerinden dolayı çok teşekkür ederim.İnşallah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip eder Yüce Allah'ım.
    Biraz uzun yazdım. Kusura bakmayın. Heyecanımı sizlerle paylaşmak ve kendimi tanıtmak amacıyla sizleri meşgul ettim. Aracımıza kavuşunca sizleri fikirlerine başvurmak için yine rahatsız ederim. Sevgiyle ve sağlıkla kalın. Şimdilik tüm saygılarımla hoşçakalın.

    Abdullah bey aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın kazasız belasız..


    bende 1 serisi bmw aracımı satarak rifter aldım düşünün olayı..


    golf neki...)


    piyasa tabiriyle premium aracı satıp fransız aracı almak delilik diyor herkes..


    ama önemli değil sokaktakilerin söyledikleri benim için fonksiyonellik e donanım vazgeçilemez


    sanırım buradaki kullanıcı kitlemizinde ortak paydasıda bu..


    yani sizinle buluşma noktamız.


    aracın meziyetleri yazmakla bitmez hep söylüyorum şu an bagajımda memlekete gitmeyi bekleyen 2 kişilik bir kanepe bir tek kişiik yatak ve baza..


    ve daha niceleri var ağzına kadar dolu..


    sen şimdi bunların herhangi birini 1 serisine koyda görelim..)


    ürün başarılı ve piyasa muadillerinin üstünde onu bilir onu söylerim çok tarafsız olarak.


    arkadaşlarım adına onur duyduk burası donanım haberin en eski ve aktif takımı..


    destek veren herkese sonsuz teşekkürler..


    sizide takım listemize yazdım bu arada..


    bende 47 yaşındayım istanbul ikametliyim ve elektrik teknikeriyim


    çadır tatili hep yapmak isteyip yapamadığım tatil olmuştur


    zaman ve arkadaş grubu bulamam sanırım benim sebeplerim.





  • Çok teşekkür ederim Gökhan Bey. Formunuzu rifter'ı kafaya koyduğumdan beridir elimden geldiğince takip ediyorum. İnşallah herkese Allah kazasız belasız sürüşler nasip eder. Aracç teslimi bu ay 20'si gibi dedi satış danışmanı. Bu sene gelen araçlar gtline adı ile gelmiyormuş. Sadece GT yazıyormuş. Aracı test edemedim. Dediğim gibi sizlerin yorumları ve izlediğim videolar rifter almaya itti beni. Evet çevremden ticariye ni geçeceksin? dedikleri oldu. Yok her yıl muayene, yok hız sınırı. Zaten hız yapan biri değilim sakin sürme taraftarıyım. Her yıl muayenesi de olsun ne yapalım. Ben de fonksiyonellik taraftarıyım zaten. Araçla ilgili kafama takılan bir soru var. Torpidodaki usb'ye flaş bellek takılıp müzik dinlenebiliyor mu acaba. Yoksa sadece şarj amaçlı mı? Belki önemsiz bir soru oldu ama ekranın yanındaki usb yi fazla kullanmak istemiyorum. İzlediğim bir 3008 videosunda oraya kablo çekilmediği için kablo çekmeyle ilgili bir video izlemiştim. Kafam ona takıldı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasretabali@gmail.com

    Çok teşekkür ederim Gökhan Bey. Formunuzu rifter'ı kafaya koyduğumdan beridir elimden geldiğince takip ediyorum. İnşallah herkese Allah kazasız belasız sürüşler nasip eder. Aracç teslimi bu ay 20'si gibi dedi satış danışmanı. Bu sene gelen araçlar gtline adı ile gelmiyormuş. Sadece GT yazıyormuş. Aracı test edemedim. Dediğim gibi sizlerin yorumları ve izlediğim videolar rifter almaya itti beni. Evet çevremden ticariye ni geçeceksin? dedikleri oldu. Yok her yıl muayene, yok hız sınırı. Zaten hız yapan biri değilim sakin sürme taraftarıyım. Her yıl muayenesi de olsun ne yapalım. Ben de fonksiyonellik taraftarıyım zaten. Araçla ilgili kafama takılan bir soru var. Torpidodaki usb'ye flaş bellek takılıp müzik dinlenebiliyor mu acaba. Yoksa sadece şarj amaçlı mı? Belki önemsiz bir soru oldu ama ekranın yanındaki usb yi fazla kullanmak istemiyorum. İzlediğim bir 3008 videosunda oraya kablo çekilmediği için kablo çekmeyle ilgili bir video izlemiştim. Kafam ona takıldı.

    yeni gelen rifterlerde torpidoda usb yok bildiğim kadarıyla.


    ilk serilerde vardı benim aracımda mevcut mesela.


    bendede 17 jant yok yoktu..(


    parayla aldım.





  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Evet ne yazık ki öyleymiş. Ben de dün akşam hem bu forumdan önceki yazılanlara ve bazı yerlerdeki açıklamalardan öğrendim. Hatta torpidoya bir yabancı usb koblosu çekti. Youtube da var. Ben de öyle birşey yapmayı düşünüyorum. Aldığım araçların sağıyla soluyla oynamak zaten bana zevk veriyor. Ayrıca park asist ve tema reklerini de sonra açtırmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Link eklemeyi becerebilsem belki forumdaki arkadaşlara da faydası olurdu. Youtube ta bunla ilgili bir çalışma var. Hatta daha sonra multimedia ekranından mühendislik ayarlarına girip birşeyler yaptı. Anlayan arkadaşlar belki izleyip bizi de aydınlatır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=ioThO3ULerg&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu linkten ulaşabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mühendislik ayarlarına girmek için kod:7503900

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar parçagönder adlı siteden orjinal olması adına bagaj havuzu sipariş ertmiştim. Etmez olaydım. Diğer sitelerde 80-90 TL 'ye satılan bagaj havuzundan hiç farkı yok. Neredeyse 3 katı para verdim. Ürün görseli de farklı. Aradım tabiki ürün görseli ile size gönderilen ürün farklılık gösterebilir dediler. Bayram öncesi de geri göndermekle uğraşmak istemedim. Canım gerçekten çok sıkıldı. Araç gelmeden yeni gelin olacak gelinin heyecanı ile çeyizimizi düzelim dedik burnumuzdan getirdiler valla.
    İlk resimdekini sipariş ettim. Ama bana 2. Resimdeki geldi. Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasretabali@gmail.com -- 11 Mayıs 2021; 17:39:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hasretabali@gmail.com H kullanıcısına yanıt

    Sayfayı hatırlamıyorum ama bu çalışmayı yapan 1-2 kişi var bu başlık altında. Gayet de güzel olmuştu hatta.

    Bagaj havuzuna gelecek olursak ben halı bagaj havuzu tercih ettim kendi aracım için. İsterseniz bakın hoşunuza gider.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Kabloyu sipariş ettim bufün bakalım gelince videolara göre bakıp yapacağım. Bagaj havuzunu ise artık aldık, pek içime sinmedi ama kullanacsğız artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasretabali@gmail.com H kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.