Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Forumda geçmiş sayfalarda ve sikayetvar.com'da bazı 2020 model ve üzeri bu motoru kullanan 308 dahil olmak üzere çeşitli modellerden yine aynı şikayetleri gördüm ama sanırım daha nadir çıkıyor bu problem. |
Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1481. sayfa)

-
-
Önceki sayfalarda triger kayışı değişimi çok sorgulanmış. Bilmeyenler için paylaşayım, arabanızın gönüllü geri çağırma kampanyasında olup olmadığını buradan kontrol edebilirsiniz.
Bu kampanya kapsamında benim arabamın (2017, makyajlı kasa) triger kayışı değiştirilmişti.
www.peugeot.com.tr
GÖNÜLLÜ GERİ ÇAĞIRMA KAMPANYA KONTROL | PEUGEOT Türkiyehttps://www.peugeot.com.tr/tools/gonullu-geri-cagirma.html -
-
Merhaba herkese 2020 model 1.5 style tech eat6 araç aldım. hayalet ekran var. Bu ekran ve multimedya ekranını en etkin nasıl kullanırım deneyimlerini aktarabilecek var mı? birde uyarmak istediğiniz ya da tavsiye edeceğiniz bir husus var mı
-
Bende takipteyim.
orta ekran ayarlarından hayalet ekranı özelleştirebilirsiniz. Özel 1- özel 2 ayarları var
Benim sormak istediğim hem devir göstergesi hem hız göstergesi ve anlık tüketimi nasıl görebilirim.
Koldan basınca anlık tüketim bilgisi geliyor ancak tekrar gidiyor. Bu 3ünü nasıl kalıcı yapabilirim. çok kullanışsız bi ekranı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değişim ücretsiz. Randevu alıp gidebilirsiniz. Yinede randevu alırken ücret durumunu sorgulayın.
Triger kayışının değişimi sırasında önceden istekte bulunarak su pompasını da değiştirttim. Bu durumda su pompası ve ilave bazı masrafları ben karşıladım.
-
Sizin araç kaç km deydi peki değişim olduğunda, sanayideki ustam dizel araçlarda zaten 120 bin der triger değişimi için, bu değişim kampanyasının amacı tam olarak nedir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım 35.000 km civarındaydı. Amaç üretim aşamasında kullanılan hatalı/uygun olmayan bir parçayı doğrusu ile değiştirmek.
Ustanızın söylediği periyodik değişim zamanı. Bununla ilgisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinquanta -- 19 Ekim 2023; 22:15:8 > -
Teşekkürler
Arkadaşlar aranın tekeri patladı kompresörde ki süt gibi olan malzemeyi kullandım onu nereden temin edebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2020 1.2 puretech style tech sahibiyim, 46.000 kmde, 3 gün önce motor arıza ışığı yandı servise götürün yazısı çıktı, servise götürdüm ve dün teslim aldım, yazılım güncellemesi yapıldı sorun geçti denildi, şimdilik sorun yok ama korkarak biniyorum, motor değişimine kadar giden süreçler oluyormuş sanırım, benzer durumu yaşayan oldu mu , araçların akıbetleri ne oldu bunları merak ediyorum, şimdiden teşekkürler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
45.000 Bakimda Triger degisimi oneriliyor ne yaptiniz ? Degistimi 45.000 Bakim da ?
Bu daha öncede konuştuğumuz bir konu ama kafamı çok karıştırıyor, 88500 de benim araç yıllardır gittiğim ustam geçen gün bakımda değiştiririz dedi trigeri, bu hatalı parça olayı sorun çıkarırmı acaba?.
Geçen bi arkadaşın attığı linkten şasi no girdiğimde 2 parça değişimi çıktı peugeot dan, Arkadaş ücretsiz dedi ama ek bişey çıkarırlarmı acaba...
1.2 için 50-60 bin arası triger değişim öneriliyor. 30 binde birde buji değişimi. Motor değişimi dediğiniz olaylar 2014-2017 arası ilk nesil 1.2 lerde oldu. Hem millet böyle bir bakım rutini olduğunu bilmiyordu pek, hemde yağ içinde çalıştığından triger belli ki bazı parçalar güçsüz yapılmış. zaten şuanki 1.2 ler bu kadar sorunlu olsa ; psa ısrarla b hatchbackinden tutun, c suvuna kadar araçlarına koymaz.
En yakın bakımınızda Triger kontrolü hatta gerekirse değişimi , bu yapılırken de alttaki süzgeçin temizliği yapılmalı.
-
Triger değişiminden para almıyorlar dediğiniz gibi. Ama açmışken Devirdaim, antifiriz ve arada bir alternatör değişimini de tavsiye ediyorlar durumlarına göre.. yani ekstra bu kalemler cıkabilir, size sormadan da yapmazlar ama açmışken genelde devirdaim ve antifirizi genelde cogunluk değiştirtiyor.
-
2 gün önce eve dönerken Hava Kirliliği Önleme Arızası verdi Adblue ışığı yandı 20 km sonra ise motor ikaz ışığı devreye girdi. Malum sorun mu başıma geldi şimdi, forumu biraz okudum ama ilk ne yapmak gerekir araç benden önce full servis bakımlı.
adblue dolumu yapın bittiği için mi yandı onu anlayın doldurduğunuz halde sönmüyorsa malum sorunla karşı karşıyasınız
adblue uyarısı olsa ekranda 2400 veya başka bir şekilde Km kaldı uyarısı vermez miydi hocam bende vermedi çünkü direkt hava kirliliği uyarısı veriyor binince ve motor ışığı yanıyor.
büyük ihtimal depo arızası ama benim ki bir umut malum masraflı bir sorun
adblue deposu değiştikten sonra aynı sorunu tekrar yaşayan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X